Praćenje mobitela

poruka: 20
|
čitano: 68.981
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Praćenje mobitela

Pročitao sam nekoliko članaka o tome kako je lako pratiti nečiji mobitel putem nekih programa. Jedan takav članak je primjerice ovaj: http://www.net.hr/tehnoklik/page/2009/10/12/0176006.html.

Zna li netko za te programe? Gdje se mogu naći? Baš me zanima kako je to moguće!

Posjetite moju web stranicu: www.djchof.com

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Praćenje mobitela
Creative kaže...

Pročitao sam nekoliko članaka o tome kako je lako pratiti nečiji mobitel putem nekih programa. Jedan takav članak je primjerice ovaj: http://www.net.hr/tehnoklik/page/2009/10/12/0176006.html.

Zna li netko za te programe? Gdje se mogu naći? Baš me zanima kako je to moguće!

za ovaj tvoj link mi javlja stranica ne postoji...

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
16 godina
neaktivan
Praćenje mobitela

meni isto javlja grešku

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
obrišite točku na kraju adrese. iza html ne smije bit ništa
Atomska bubamara. | http://www.erepublik.com/en/referrer/Neil+Armstrong
16 godina
neaktivan
jurluk kaže...

hvala druze,evo ga sada radi

16 godina
neaktivan
Praćenje mobitela

možda ovo:

http://www.net.hr/tehnoklik/page/2009/10/12/0176006.html

EDIT:kasnim

Nego, jel možda zna onda neko s kojim se to programima radi?

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.11.2009 20:56 (titan).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
jurluk kaže...

Moje isprike, slučajno se našla točka. Hvala na ispravci netočnog navoda!

16 godina
neaktivan

U Velikoj Britaniji postoji aplikacija koja dopušta praćenje položaja bilo kojeg mobilnog telefona na karti, sve dok platite neki smiješno mali iznos. Položaj se dobiva pomoću podataka s GSM-tornjeva. Većina aplikacija zahtjeva SMS-potvrde s praćenog telefona, no budući da to traži samo jednom, lako je poslati ga ako žrtva ostavi mobitel bez nadzora na nekoliko minuta. Servis se uskoro planira proširiti na cijeli svijet.

Koliko je to istina? i koji je to program te kada ce doci kod nas ???? =))))

17 godina
neaktivan
Praćenje mobitela

Još jedan slučaj senzacionalističkog novinarstva...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Praćenje mobitela

a gdi bi se mogli nac takvi programi?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Praćenje mobitela

evo ono iz UK-a

Mobile phone location tracking site launched

A website that allows you to track any mobile phone around the globe has been launched in the UK

A website that allows you to track any mobile phone around the globe has been launched in the UK.

The World Tracker GSM mobile phone tracking service will cost 16p for every request made, but does mean you can keep track of children or cheating husbands.

All you need to run the service is either a mobile phone, or a computer with access to the internet. There is no other hardware or software required!

The service promises to track a mobile phone accurately between 50m to 500m, however the company says this may from telephone service provider to telephone service provider

The system is compatible with any handset working on the four main UK Network providers - O2, Vodafone, Orange and T-Mobile.

Once a phone is added, we then send an SMS to the phone. The text sent to the phone is like this: Tom Smith (07712345678) has requested to add you to their Buddy List! To accept, simply reply to this message with 'LOCATE'

[izvor]

Atomska bubamara. | http://www.erepublik.com/en/referrer/Neil+Armstrong

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Praćenje mobitela

Jel ima neko program za pracenje,da nam da link i da objasni kako funkcionise,vjerujem da sve na forumu to zanima Cool

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Praćenje mobitela

U mobitel se ugrađuje SPY PHONE software koji vam omogućuje:

SPYPHONE

slušanje okoline mobitela:kad nazovete prerađeni mobitel,on ne zvoni linija se otvara i možete slušati okolinu mobitela, vaš poziv ne ostaje zabilježen u memoriji mobitela.

SMS COPY

dobivanje kopija SMS poruka: svi SMS-ovi koji stignu na prerađen mobitel ili budu poslani sa istog, automatski se generira kopija SMS-a i šalje na zadani broj.

INTERCEPTOR

slušanje razgovora: kad na "prerađenom" mobitelu započne razgovor na zadani broj stize SMS o tome, nazove se "prerađeni" mobitel i ulazi u slušanje razgovora-obostrano

CIJENA: SPYPHONE:3.675,00 kn

SMS COPY: 3.675,00 kn

INTERCEPTOR: 9.999,00 kn

UKUPNO: 17.349,00 kn

http://www.007.com.hr/spyphone.html

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.11.2009 16:33 (iCOOKIE).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Praćenje mobitela

Interesantno... Ali ovaj dio je glupost:

"Mislite da je dovoljno da ste obrisali ljubavničine SMS-ove? Koristeći jednostavne uređaje koji čitaju SIM-kartice, bilo tko s fizičkim pristupom vašem telefonu može čitati izbrisane poruke i kontakte."

Tko to i koji to mobitel još koristi memoriju SIM-a za poruke? Osim ako poruka kad se primi ili šalje mora proći kroz SIM, što mislim da nije slučaj...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Praćenje mobitela

Pfff da dobivaju tolko love od korisnika napraivili bi si bolju stranicu :)

0 0 hvala 0
16 godina
Mirko935 kaže...

Interesantno... Ali ovaj dio je glupost:

"Mislite da je dovoljno da ste obrisali ljubavničine SMS-ove? Koristeći jednostavne uređaje koji čitaju SIM-kartice, bilo tko s fizičkim pristupom vašem telefonu može čitati izbrisane poruke i kontakte."

Tko to i koji to mobitel još koristi memoriju SIM-a za poruke? Osim ako poruka kad se primi ili šalje mora proći kroz SIM, što mislim da nije slučaj...

Nije bitno jel SIM, SD ili neki trejći medij.

Forenzičkim metodama ti možeš "gledati" 50 layera u dobinu. Kod, recimo, najjači takav software danas vrlo vjerojatno ima State Department koji može očitati 120-130 layera.

Drugim riječima, ako te proglase teroristom i zapljene ti mobitel koji, npr., ima kapacitet 8 GB, oni su u stanju izvući oko terabajt podataka. 

Anyway, što se tiče praćenja mobitela - ne treba apsolutno nikakav software. Mobitel se jednostavno može pingati i pomoću triangulacije odrediti položaj. Software bi trebao da se pomoću mobitela želi doznati pozicija na kojoj trenutno jest (GPS).

Every hole is a goal!
15 godina
neaktivan
Bukva kaže...

Forenzičkim metodama ti možeš "gledati" 50 layera u dobinu. Kod, recimo, najjači takav software danas vrlo vjerojatno ima State Department koji može očitati 120-130 layera.

Drugim riječima, ako te proglase teroristom i zapljene ti mobitel koji, npr., ima kapacitet 8 GB, oni su u stanju izvući oko terabajt podataka. 

Anyway, što se tiče praćenja mobitela - ne treba apsolutno nikakav software. Mobitel se jednostavno može pingati i pomoću triangulacije odrediti položaj. Software bi trebao da se pomoću mobitela želi doznati pozicija na kojoj trenutno jest (GPS).

Znam za te stvari, iako sam mislio da se samo par layera može očitat; SIM sam spomenuo zato što su ga oni poluglupavo naglasili; i nisu li malo preskupe takve metode za koristit za 'ljubavničine SMS-ove' ili w/e? Osim ako je netko sam dovoljno upućen u to da mu ne treba neka profesionalna pomoć...

A za triangulaciju, naravno da se može... Ali prije jedno godinu dana mi frend izgubio mobitel, ili mu ukrao netko, ne sjećam se, nije ni bitno, i zvao službu za korisnike (nisam siguran koji je provider bio, T-mobile ili VIP) i oni su mu rekli da nije moguće locirat ga. Netko je tamo očito ili preglup bio ili prelijen za takvo što, pretpostavljam da provideru ne treba nekakva posebna tehnologija za to.

16 godina
neaktivan

Možda je autor teksta mislo na ovako nešto?

Bukva kaže...

Inače kartica ima 1Tb, samo mobi ne zna čitati layere, pa pročita 8Gb.. Tako je i na hard disku, kad prepišeš postojeće podatke na disku novima, ovi stari odu na layer ispod, mo'š mislit' Namigiva

16 godina
bed kaže...
Bukva kaže...

Inače kartica ima 1Tb, samo mobi ne zna čitati layere, pa pročita 8Gb.. Tako je i na hard disku, kad prepišeš postojeće podatke na disku novima, ovi stari odu na layer ispod, mo'š mislit' Namigiva

Pišeš gluposti.

Inače wipeanje podataka Gutmannovim algoritmom se provodi jer je kul što taj isti radi 35 (mislim da je 35, nemojte me držati za riječ) slojeva zapisa preko podatka koji se nastoji obrisati... Onako ako ti je dosadno pa malo da bezveze brišeš HDD po par dana, ako ne i duže...

Every hole is a goal!
10 godina
neaktivan
Praćenje mobitela

Znam da pisem na staru temu, al molio bih za pomoc oko toga. Jel kod danasnjih mobitela radi i GPS pračenje kad je i ugašeni mob? Iskustva? evo jedna aplikacija za pracenje pa mozda je upucen tko s time :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.8.2015 8:57 (Explorer15).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice