Postavljanje e-mail računa na Samsung S7562 duos

poruka: 1
|
čitano: 4.524
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Postavljanje e-mail računa na Samsung S7562 duos

Poštovani forumaši,

kupio sam mobitel iz naslova prije nekih mjesec i pol dana i sve u svemu zadovoljan sam njime. Ovo mi je prvi smartphone i uzeo sam ga iz dva razloga:

• mogućnosti uporabe 2 SIM kartice, i
  • korištenja e-maila uključujući i opciju otvaranja privitaka, što mobiteli koje sam ranije imao nisu u potpunosti podržavali.

Međutim, sada se pojavio problem. Unio sam sve potrebne podatke za kreiranje e-mail računa (korisničko ime, lozinku, ulazni i izlazni server,...), ali mogu samo primati e-mailove, ali ih ne mogu i slati (?!). Bilo bi za očekivati da sam unio krive podatke za izlazni server (radi se o Iskonovom računu), ali nisam: unio sam sve ispravne podatke koji se nalaze na Iskonovim stranicama. Svaki put kada probam poslati neki mail dobijem poruku "Nije moguće spajanje na email poslužitelj radi provjere vaših podataka. Poslužitelj ne reagira"

Ukoliko netko ima iskustava s ovim mobitelom i ovakvim problemima i zna što bi mogao biti razlog, svaka pomoć je i više nego dobrodošla.

BTW, ako je važno:

• SIM kartice su od VIP-a i HT-a i ponašaju se potpuno isto: uredno primam mailove, ali ih ne mogu slati
  • Android verija je 4.0.4

Unaprijed hvala svima.

EDIT: Upravo sam primio odgovor na drugom forumu. U postavkama odlaznog servera umjesto "mail.iskon.hr" (ili "mail.t-com.hr" ili koje je već ime operatera) treba upisati "smtp.iskon.hr"

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.12.2013 21:23 (nesl).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice