Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.665
|
čitano: 13.380.886
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 godina
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
bloodsucker kaže...

Još uvijek sam u potrazi za mobitelom koji ima 3.5 mm ulaz ,moze li neka preporuka? Neki su modeli stariji i nema ih vise za kupiti.

Samsung Galaxy A15

Motorola Moto G57

Xiaomi Redmi Note 13

Honor 400 Smart

Redmi 15c

Realme Note 70t

Imaj na umu da jedino Sony nudi uređaje iz nešto više klase s 3.5mm utorom. Za sve ostalo naručiš USB-C na 3.5mm adapter s AliExpressa. Nedavno sam si naručio Baseusa i radi sasvim dobro.

15 godina
Pomoć pri odabiru mobitela

A koje slušalice imaš? Jer ako imaš kvalitetnije onda i kupnja ovih drloga nije dobra.

Moj PC  
2 0 hvala 1
14 godina

Uvijek imaš opciju adaptera. Imam samsungov 3.5-usb c adapter, jednom ga priključiš na sluške i to je to. Adapter je bio cca 15€, al vjerujem da na aliexpresu ili amazonu ima i jeftinijih adaptera.

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 mjeseci
"A koje slušalice imaš? Jer ako imaš kvalitetnije onda i kupnja ovih drloga nije dobra".

Baš tako , no isto tako danas ima top slušalica koje prenose bežično top kvalitetu zvuka i zaista je uputna kvaliteta očvrsja i tehnologije kojom barata neka jeftinjara od mobitela.
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
16 godina

Mene kod bežičnih ubija delay.

But Father, I have dreams and courage, and the name of an excellent cosmetic surgeon. Fear not, one day word will reach you of the success of me, the great Eskimo actor, Jennifer Love Hewitt.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Danima se lomim izmedju S26 Ultre i Honora magic 8 pro. Stvarno nisam pametan. Ima li itko kakav savjet?

0 0 hvala 0
15 godina

Pa ovisi što više voliš, više manje je svejedno, oba su odlični. Honor je malo manji koliko vidim i svjetliji ekran ima, možda je čak i više premium osjećaj mob neg Samsung, a što se kamere tiče vjerojatno je i kamera bolja na Honoru. Ako ti ne treba Privacy display i antirefleksni ekran možeš slobodno na Honor pošto vidim da bi trebao imat isto dugu podršku. Nemam ja ništa protiv Honora, nudi on i više čak u nekim stvarima, više memorije vjerojatno za istu cijenu ili nižu od Samsunga. Ja sam se previše naviknuo na One UI kod Samsunga tako da uvijek biram njih ispred svih, a i godinama su mi uvijek primarna marka, jedino to trajanje baterije bi moglo bit bolje, al ok.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Po meni Honor. Ipak ima više prednosti. E sad, ako si ovisnik o One UI onda je sve jasno. Meni osobno više odgovara MagicOS.

Honor ima 3D face unlock (jako koristan, pouzdan i siguran), dosta bolje zvučnike, ekran za svim mogućim zaštitama za oči, bolju bateriju i brža punjenja, nižu cijenu, 512GB u startu i vjerojatno bolje kamere posebno kod slikanja pokretnih scena. Treba spomenuti i bolje držanje signala u lošijim uvjetima. S26 Ultra ima antireflektivni premaz, Privacy display, bolji AI i bolje snimanje videa i sPen...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Tu se i mucim. Nisam nikad jos imao Samsunga, sad imam Magic 6 pro. Problem je sto Samsung mogu dobit uz produljenje ugovora dosta povoljnije , a Honora nemaju u ponudi

10 godina

A da uzmes taj samsung ako je tak povoljniji, prodas ga i uzmes 8 Pro? Ja isto imam 6 Pro i tesko da bih presao na Ultru.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Upravo to. Prodaš Ultru i na oglasniku uzmeš zapakiran M8 Pro za 750-800 eur...Još si u plusu bar 200 eura.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Mozda tak i bude. Hvala

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice