Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 38.916
|
čitano: 11.536.180
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
5 mjeseci
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
millennial kaže...

neka ljudi sami pogledaju i donesu odluku.

Neka se ljudi raspitaju za konkretan brand kakva je politika jamstva, gdje je ostvariva i pod kojim uvjetima, a ne paušalno pričati kao što ti radiš.

Trgovac je u većini slučajeva nebitan i jamstvo je ostvarivo mimo njega.

15 godina
Pozdrav! Koji android smartphone preporučate do 700€?
lol
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Pomoć pri odabiru mobitela

Moja preporuka bi bila OnePlus 12

Moj PC  
3 0 hvala 0
5 tjedana
@Fox Mulder za 700 eura razmatrao bih i odlični honor 200 pro.
14 godina

Honor 90 u T-Comu na pretplatu za 5 EUR mjesečno? Čini mi se top cijena za solidan mobitel. Što mislite?

Battlelog:cro1911
Moj PC  
2 0 hvala 0
5 godina
CoKsA kaže...

Honor 90 u T-Comu na pretplatu za 5 EUR mjesečno? Čini mi se top cijena za solidan mobitel. Što mislite?

To je vise nego solidan mobitel.....

12 godina

Jel ima tko iskustva s naručivanjem moba sa stranice DHgate.com? Kolko vidim imaju dostavu i iz Španjolske, a cijene su im Ok...

0 0 hvala 0
14 godina
Ekipa imam problem..
na moto g84
mi de rusi i gcam i motorolina camera..
Factory reset nema sanse da radim..
Ima ko kakav savjet.
ovo mi prva i zadnja motorola u zivotu
R33mba#2892
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina

Čitam da treba ugasiti 5g. Nekima je proradilo nakon toga.

0 0 hvala 0
5 mjeseci

Clear data i clear cache kamere, ako i dalje ne radi - na servis.

14 godina
R3nchi kaže...
Ekipa imam problem..
na moto g84
mi de rusi i gcam i motorolina camera..
Factory reset nema sanse da radim..
Ima ko kakav savjet.
ovo mi prva i zadnja motorola u zivotu

Ne poznam ni jedan brand/model androida kojem se tonije desilo. 

Nemojte sad pričati "meni ne, kod mene isto nikad" kad nemate velik uzorak. U servisu se svašta čovek nagleda. Nema imunog os-a ni telefona. Nekad sw, nekad hw ali svi imaju probleme

14 godina
Clear data/cash nekad pomogne nekad ne..
Pojma nemam koji mu je q.. Sto je najgore i gcam se rusi . Onda nekad malo proradi iz cista mira,pa opet z ...

Inace do sada solidan mb osim govno procesora
R33mba#2892
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Stari mi je rabio svoj Samsung stariji tip nez ima ga godinama i bio mu je ok dok nije pao i otad ekran razbijen žut vjerujem da ga se ne isplati popravljati. Ima li neka alternativa možda i polovno za nekih 100tinjak EUR 

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
dax-lax kaže...

Ne poznam ni jedan brand/model androida kojem se tonije desilo. 

Nemojte sad pričati "meni ne, kod mene isto nikad" kad nemate velik uzorak. U servisu se svašta čovek nagleda. Nema imunog os-a ni telefona. Nekad sw, nekad hw ali svi imaju probleme

pa, dobrim dijelom se slažem... android, kao i linux "voli" ubijati procese kad fali ram-a ili se procesor guši, radije nego da cijeli sustav drastično uspori.

međutim, nisu sve aplikacije kamere iste, a i opcije unutar njih se razlikuju kod različitih modela istog proizvođača.

primjer - samsung s21fe - ako snimam u 60frameova mogu koristiti samo glavnu kameru. ne mogu npr. ultrawide, a na neslužbenoj (modificiranoj) gcam mogu i radila mi je ok.

to ne znači da radi uvijek i svima. u samsungu su valjda istestirali i procijenili da ta opcija nije stabilna za taj model i nisu je dozvolili u službenoj aplikaciji.

ipak, i dalje se aplikacija može srušiti iz drugih razloga, npr. ako previše stvari radi u pozadini, ali cilj je osigurati da se aplikacija ne ruši, barem ne u normalnim uvjetima rada.

svi savjeti vezani za clear cache i slično se svode na to da sustav treba rasteretiti gluposti kako bi primarna radnja radila kako spada.

R3nchi kaže...
Clear data/cash nekad pomogne nekad ne..
Pojma nemam koji mu je q.. Sto je najgore i gcam se rusi . Onda nekad malo proradi iz cista mira,pa opet z ...

Inace do sada solidan mb osim govno procesora

procesor ti je jako dobar razlog. evo jedan prijedlog je da fotkaš/snimaš u nižoj kvaliteti, jer očito trenutna nije stabilna. ili stavi aplikaciju da izvlači maksimalne performanse, isključi štednju baterije, što god... ili odnesi na servis, pa će oni vjerojatno "samo" odraditi nešto od toga i reći da je mobitel ispravan. vjerojatno i jest, ali tko zna, može i RAM riknut npr. pa da imaš manje nego što misliš, pa bi svakako bilo dobro da i to testiraš i vidiš nekakav benchmark.

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.11.2024 22:14 (spoonman039).
14 godina
Ajd probat cu, a ne znam ko je serviser sluzbeni u Os za motorolu ili opcenito,al dva servisa koja ja znam su za zaobilazenje u sirokom luku

Sad se tu borim s njim kad je na selfie mogu ne rusi se,kad okrenem na norm,idmah freeze i crash
R33mba#2892
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.11.2024 11:14 (R3nchi).
7 godina
R3nchi kaže...
Ajd probat cu, a ne znam ko je serviser sluzbeni u Os za motorolu ili opcenito,al dva servisa koja ja znam su za zaobilazenje u sirokom luku

Sad se tu borim s njim kad je na selfie mogu ne rusi se,kad okrenem na norm,idmah freeze i crash

Mislim da u Osijeku nema više nijednog službenog servisa. Bio je nekad onaj Samsung brzi servis, ali otada, koliko znam, ništa.

13 godina

Napravi factory reset. Jer ako misliš nositi u servis ne gine ti to ionako.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
zuper kaže...

Napravi factory reset. Jer ako misliš nositi u servis ne gine ti to ionako.

Došlo je vrijeme da se sa službenima da dogovoriti da se uređaj ne briše ali moraš ostaviti lozinku. 

13 godina

Ali ako vjerojatno ima softverski problem valjda prvo pravilo je napraviti reset. Realne su šanse da mu to riješi problem.

Sinkronizacija kontakata, aplikacija, poruka i poziva sa računom, a slike i video prebaciti na komp. Nije to toliki bauk

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
nosio da mi zamjene staklo na poco f3 promjenili i sjebali mi mb.. poceo nenormalno sisati bateriju, te se gasiti i restartirat.. zato sam i kupio ovu g84
R33mba#2892
13 godina

Koja je bolja opcija za nekih 120eura 

Motorola edge 30 neo 8/128 GB ili 

Honor x8 a

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Ako ti je bitna autonomija, kamere i prostor na telefonu onda honor.

0 1 hvala 1
13 godina

Dvojim se koji bi mu uzeo suzio sam izbor na dvije opcije..

Ovaj honor ima garanciju još nekih 6mj a motorola je tek kupljena u 6mj ove godine i garancija do 2026

10 godina

motorola ti je edge ekran, tesko ih je zastiti i kod pada su krhkiji.
x8a je 12nm chipset, možda bolje magic4 lite, magic5 lite, magic6 lite.
cekaj sad crni petak i cyber ponedjeljak.
a1 rabljeni, najbolje ponude su otišle odmah ali honor 90 za 150e nije lose https://www.a1.hr/webshop/rabljeni-mobiteli/honor-honor-90-256gb-5g-crni-rabljeni/1000045508

edit: zajeb i honor90 je zaobljen ekran

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.11.2024 20:52 (pete04).
15 godina

OK, dopizdilo mi je imat sve na jednom mobu, 2x SIMice, privat i poslovni broj, 3-4 MFA appa, korporativne aplikacije...

hoću opet se razgraničiti...

koji jeftin a pouzdan mob za sl. uporabu (dakle Outlook/Teams uglavnom, manje poziva nego privat i fotke nisu važne osim za snimanje situacija po ormarima/pogonima) do nekih 200 € preporučujete, može i jeftinije?

Ju je je? Je ju je!
Moj PC  
0 0 hvala 0
4 godine
Redmi note 13
Tn
3 godine
Ja sam maloj uzeo Honor 200 lite, na njušci 170€, za tu lovi mi se čini odličan.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
kaw_liga kaže...

Dvojim se koji bi mu uzeo suzio sam izbor na dvije opcije..

Ovaj honor ima garanciju još nekih 6mj a motorola je tek kupljena u 6mj ove godine i garancija do 2026

Imaš na ekupi BF Honor 90 Smart za 135€

11 godina
Fox Mulder kaže...
Pozdrav! Koji android smartphone preporučate do 700€?

https://www.idealo.de/preisvergleich/OffersOfProduct/203918326_-14-512gb-schwarz-xiaomi.html

16 godina

Na kraju sam uzeo Samsung A35.  Tipični mobitel kakav sam uvijek uzimao.

1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice