https://www.gsmarena.com/huawei_mate_10_lite_long_term-review-1738.php
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
https://www.gsmarena.com/huawei_mate_10_lite_long_term-review-1738.php
Ili za 2700 uzme Mi note 3 koji obojicu rastavlja na subatomske čestice

Ovo niko ne spominje a ima zanimljiv HW a i cijenu
https://www.ekupi.hr/Meizu-M6-Note-4GB-crni-pametni-telefon-1303573.aspx
Ovo niko ne spominje a ima zanimljiv HW a i cijenu
https://www.ekupi.hr/Meizu-M6-Note-4GB-crni-pametni-telefon-1303573.aspx
Imao sam ga na testiranju.
Telefon je simpa, fino kuciste i fino izgleda.
Nije pravio probleme pri opterecenju niti punjenju memorije..doduse testiran je nekih 15 dana pa sada koliko je to opterecenje kad krenu update aplikacija ostaje enigma.
Mana telefona sporo spajanje poziva preko 3g.
Viber i pozivi preko vibera jako slabo kad si na mobilnim podacima.
Bok ekipa. Zena mi ima A5 2016 i vrijeme je za zamjenu. Gledao sam elipsu huawei mate 10lite 2399kn i p20lite 2899kn. Koji bi bio pametnija kupnja? Mozete i preporuciti nesto drugo za tu lovu. Otvoren sam za sve opcije.
Preskupo za ono sta mobiteli nude..Mobiteli imaju chipset koji nije nista posebno, kameru koja nije nista posebno i po meni ne vrijede toliko.
Hvala na odgovoru, razmisliti cu jos tocno sto uzeti. Razmisljao sam i o xiaomiu, moram u drugoj temi pitati koji bi bio najbolji za tu lovu.
al iskreno nekak me najvise vuse sa joj uzmem mate 10 lite ali kazem jos cu razmisliti. Kroz tjedan dana bi trebao kupiti jer ovaj a5 sto zena ima jedva radi.
Npr ovaj meizu sta je kolega linkao ima i bolju kameru od tih koji ti mislio uzeti te malo bolji procesor/gpu. za 2300kn se da nac mobitel boli glava, a ne ovako nesto :)
Ili za 2700 uzme Mi note 3 koji obojicu rastavlja na subatomske čestice
Nadovezat cu se na tebe. Tipa ovaj mi note 3 kosta 2300kn cca preko interneta, a stigne za par dana. Rn5 je isto dobra solucija, mi 5x/a1 te redmi 5+. Puno su jeftiniji mobiteli, a ne nude nista manje tako da nema smisla trositi 2300kn na huawei kada imas cak i u neutrinu r5+ za 1500kn.
Pozz.
Trebala bi mi pomoc pri odabiru mobitela. Trenutno iman priliku uzet preko tcom uz produljenje tarife sjedece:
1)sony xperia xa2 + sony experiy L1 za 2860kn (na rate 60*36)
2)sony xperia xz premium + sony axperia L2 za 2860kn (na rate 60*36)
U biti mi tribaju 2 moba, jedan za mamu, ona trenutno kori
sti xperiu m, al joj je pocela stekat, necuje se dobro. Mob joj triba za pozive, poruke, fotic i whatsap (slabije cuje i ruke joj se tresu, valjda ce joj ti zvucnici i kamera odgovarart.
Ja iman mob isto xperiu e1, i krajnnje je vrijeme za upgrade. E sad, znam da kod operatera uvik postoje neke caka i to, al trenutno mi ova tarifa odgovara, a uz produljenje mogu dobit i ova dva moba za navedenu cijenu. Jel se to isplati? Unaprijed hvala :)
Molim vas pomoć oko kupnje mobitela...starome je ispao danas stari nexus 4 (i ne radi dio touch screen-a), tako da je došlo vrijeme za promjenu..kupio bi mu nešta do maximalno 1500kn, s time da je novi ili vrlo malo korišten da ima još garanciju...on ne koristi mobitel previše, nešto za surfanje, malo candy crush i tako, bitno da ne šteka u meniu i da ne učitava dugo stranice...ja sam malo gledao i razmišljam o huawei-u P Smart..čini se super uređaj, a mogu ga dobiti za ravno 1500kn sa garancijom još 22 mjeseca..ako imate još koji prijedlog možda i jeftiniji ako je ovo možda i previše za to koliko on mobač koristi..također opcija je i p10 lite, isto 1500kn (novi), ali meni osobno p smart je ljepsi dizajnom...hvalaa

Pozdrav,
kupujem mobitel do 1200 kn - marke xiaomi.
Koji bi bio najbolji za taj novac.
Treba mi za facebook, internet, pokoju sliku, pbz bankarstvo i da baterija što duže drži.
Hvala
Ako igdje još ima za kupiti Xiaomi note 4 je sve što trebaš, a i više od toga
također odgovor i za kolegu odozgo, bolji izbor od tih huaweija
Dal se isplati uzeti Samsung galaxy A5 2017 za 2200kn?
Koji onda uzet do 2200?
Ako želiš top za toj novac, HTC U Ultra je nisko na 2200-2300 sa top kamerom, kvalitetom, displayom, ali je jako velik i baterija možda malo premala za velik ekran tak da nije za svakoga.
Sony XA2 je 2200kn, tek došao i po meni bolji mob od A5.
Aha da vidiš ima ih i za 1800 a5 2017 sad sam tek vidio u extreme digital samo nikad cuo za taj ducan dal se isplati uzeti preko njih?
Pozdrav,
kupujem mobitel do 1200 kn - marke xiaomi.
Koji bi bio najbolji za taj novac.
Treba mi za facebook, internet, pokoju sliku, pbz bankarstvo i da baterija što duže drži.
Hvala
Ja bi ti preporučio Xiaomi Redmi note 5 ali dođe više od 1200kuna, mi sada ćekamo da dođe globalna verzija negdje u toku ovog mjeseca se počinje prodavati.
Ako ne možes izdržati onda odaberi nesto slabiji Redmi 5 plus
A redmi note 4 nebi uzeo jer je već skoro godinu dana star, znam da si rekao 1200kuna ali probaj još doštedjeti za tog novijeg jer je drastični pomak na bolje ili se strpi još malo da padne cijena :)
Zamjena S7 za Google pixel uz 300kn nadoplate?
Imam ponudu pa razmisljam, mislim da cu pristati, stock android i kamera :D
Zamjena S7 za Google pixel uz 300kn nadoplate?
Imam ponudu pa razmisljam, mislim da cu pristati, stock android i kamera :D
Bez razmisljanja.
Molim vas pomoc pitam za komsinicu koja je slabostojeca sa novcem ,samohrana majka sa djecom.Naime ima mobitel Nokia 8 koji je skoro nov ali ima taj problem ujutro da ga mora restartovati da bi uslas u njega.Naime preko noci na punjacu ujutro ne reaguje ni na koju aplikaciju.Da li ima neki mobitel dobrih kvaliteta bitno je da je brz,da ima dobru bateriju,kameru(to je najbitnije radi djece),dobar zvuk da moze zamjeniti da ne doplacuje silu novaca koliko joj traze.Recimo bilo sta da nije Samsung(ili ovi kinezi).
Telefon je dobila tako da su ti ti glupi komentari suvisni.
Telefon koristi mjesec dana nema nista sem slika i muzike
Naime evo ovako-zena je dobila Nokiu 8 i telefon je super.Naime posto je problem koji sam navela mora ga mjenjati da nebi otisao.Vazan joj je zvuk radi djecije galame,vazna joj je kamera i baterija.A ona ne mjenja cesto telefone tako da trazi neki koji ce s njom biti dok radi.Govorim da je slabostojeca radi toga da nebi sad mjenjala za Iphone x ili neke skupe za koje joj naravno da ce traziti more novaca.Nijeljuditelj ni kineskih.
Zena nije nista instalirala jedino pored osnovnih aplikacija NOLED.E sad jedino kaze da je on ne zeza
Pozdrav, cura mi je prodala stari A5 2016 i sada bi si kupila neki mobitel u cijenovnom rangu oko 1500 kuna 100 kuna gore ili dolje. Moze biti i polovni s njuskala a moze biti i nov iako je dobra ponuda. Trenutacno gleda Huawei mate 8 najvise. Bitno joj je da je veci od 5,5 incha i da ima dobru prednju kameri (selfi naravno...) i da nije bas slab sto se procesora tice.
Ne znam ni sam sto bi bilo dobro za nju pa ako mog uneke preporuke.