Tnx
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Tnx
Troumim se izmedu
Samsung a 5 2017
Honora 8
Ili doogee mix doogee mix
čisto zbog dizajna, znam da je ekran 720p.
Dilema za novi mob:
Huawei p10 lite ili Xiaomi note 4x.
Evo malo glasanje, biram izmedju ova dva fona najverovatnije za nekih 7-10 dana
Bitna je baterija prvenstveno
Dual SIM
Kamera
u tom redoslijedu
| 3 | Xiaomi Redmi 4X |
|---|---|
| 7 | ASUS Zenfone 4 MAX |
Glasao sam za Asusa no nakon malo više razmišljanja... Pa ti mobiteli nisu uopće u istoj kategoriji... Jedan je dosta veći i valjda duplo skuplji i po meni mada dijele isti procesor i ram itd nisu za usporedbu...
120-130eur dodju ako imas sta da dodas (drugi model slobodno) ja nisam nasao druge u tom rangu.
AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
https://www.gsmarena.com/asus_zenfone_4_max_zc520kl-8811.php
Ali ja bi išao na Xiaomi pošto dosta osoba kupilo taj mobitel i kolko vidim jako zadovoljni i ako bude potencijalnih problema, lakše ih riješiti kada netko drugi posjeduje isti. A i softverska podrška mi se čini bolja kod Xiaomi
Uf... Mislio sam da je ovaj...
https://www.gsmarena.com/asus_zenfone_4_max_zc554kl-8749.php
Onda sam ipak za xiaomi. Imaš globalni stabilni rom. Kupio sam takav za rođaka i prezadovoljan je a bio je oko 950kn 3gb 32gb na Aliexpress goldway...
Neno_PuLa,
moze se na njusci naci nov S7 za taj novac, ipak je bolji od oboje navedenih, to je samo moje misljenje!
Ovako trebao bih mobitel za sestru,17 godina,znate kakve su cure,oce sto bolju kameru i takve gluposti.Budget je 500 eura.Ja sam joj preporucio One plus 5 (gold verzija) to je taman tih 500 eura.Sad da vas pitam moze li se uzeti nesto bolje za te novce.Samo novo dolazi u obzir,nazalost ne zeli rabljeno.
Uzmi S7 ako je kamera najbitnija. Ili P10...
Njoj vjerojatno treba kamera za instagram, a nakon 100 filtera sve slike napravljene bilo kojim skupljim mobom izgledaju isto. P10 ima odlicnu kameru samo kaj joj vjerojatno bude premali. Uzmi OP5, noviji je od samsunga, a po dxomarku kamera od S7 je dobila samo jedan bid vise nego OP5.
Znaci s7 je bolji izbor nego op5?
Bas sam editirao post, pa smo postali u isto vrijeme. Ja bi radije uzeo OP5.
Koji od ova tri uzeti da se najlakše proda? Možda bi uzeo novi ugovor, mobitel mi ne treba jer čekam da dođe V30 pa ću njega kroz druge kanale uzeti.
Moto Z Play je 2700 na njuškalu, XA1 2000, XZ 3000. Tj po tim cijenama bi ih ja prodao, za koju stoticu jeftinije od najjeftinije ponude na njuškalu. Bili bi zapakirani, nikad korišteni i sa 24mjeseca garancije.
Na Z Play mogu najviše zaraditi, ali ne znam kakvo je tržište za nju. Drugi po zaradi bi bio XZ, pa onda XA1.
Neobično pitanje, ali nadam se da netko može pomoći.
| 6 | Moto Z Play |
|---|---|
| 0 | Sony Xperia XA1 |
| 2 | Sony Xperia XZ |
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
Frend ima Zenfone 2 neki, davno kupio preko UK mob shopa, 1599kn ga izašlo sve skupa, bez poreza. Strava od mobitela koji se može s puno skupljima mjeriti. Imao je 2 Zenfonea, jedan mu je pao u vodu ili nešt, pa je kupio kasnije drugi. Ne znam koji od ta 2 je bolji. Ali strava mobiteli. Zato sam mislio da je ovaj barem vrijedan gledanja.
da. a meni zenfone 3 nov novcijat u 1. mjesecu ekran riknuo iz cista mira, niti je pao, niti ista...poslije citao to im je rak rana...e jbg,.ali bas ekran...prodao nakon godinu dana Xiaomi RMN3 special za 100 eur ( prezadovoljan bio, ali volim mijenjat ) i uzeo brutalno dobar Samsung Galaxy A7 2017, 320 eur, kamera, baterija za 10, brz ko munja, sjajan dizajn, jedina mana, nema led notifikacije..pozitiva, nakon godinu dana, prodace se bar za 180 eur
Nek ide na tog P10. On je daaaaaleeeeeeko ispred te trojke
da, ali sve preko 2800 kn za taj fon je too much
I K8 i K10 su užasni value for money i užasni telefoni. Nemoj uopće razmišljati o kupovini istih
Dao bi oko 2000kn...
This time next year we'll be millionaires
A5 2017 ili mi A1?
Motorola G5 plus ili Z Play
ima ih za tu cijenu, čisti android ..... ili navedeni Xiaomi u prethodnom postu.
Koji je opcenito najbolji do 2000kn neovisno o OS.