Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.021
|
čitano: 12.495.572
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Pomoć pri odabiru mobitela

Zte Axon 7. Brz, ima hrvatski i glasne stereo zvučnike

Hearthstone: Maks0806#2960 LoL EUNE: Maks0806
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.2.2017 13:19 (maks0806).
8 godina
neaktivan
Pomoć pri odabiru mobitela

Dobro onda recite jel je dobar taj WOW shop.Mislim jel je pouzdan?

AppleFanboy
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Imao sam taj Blackview E7 kratko vrijeme.

Kamera nije bog zna kaj, a ni baterija ne drži više od 2 dana, ali za prosječnog korisnika je čist OK,

jer radi drito iz kutije, bez kineskog smeća.

S WOW šopom nemam iskustva.

dak
8 godina
neaktivan

Ma poboljasli su oni to s novim softverom.

Al za taj novac sigurno bolji od Noe.

AppleFanboy
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Aha, dakle koliko sam shvatio najbolje bi bilo da probam mobitel resetirati, inaće to bi naravno i meni pasalo ipak je to bolja varijanta nego da bezveze dam 3000 kn, ali kažem ovaj LG je stvarno stroj što se tiće mogučnosti i pojedinih karakteristika, ali je stvarno spor kod nekih stvari.

13 godina

Pa i ne baš. Resetiraj ga, nakon nekog vremena će se opet usporiti. Ipak je to mob sa hardverom iz 2013...

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan

Restartom ćeš dobit privremeno ubrzanje nema nekog vremenskog roka unutar kojeg će ti sve normalno radit.. Inače slažem se sa kolegom zte axon 7 ti je mobitel kakav trebaš jedino ne znan cijena ti je 3700 a imaš ko mini varijantu ali nisam ga imao pa ti ne znam ima li i on stereo zvučnike...

Moj PC  
1 1 hvala 0
13 godina

Koristio sam do nedavno G3, trenutno HTC M8 koji je skoro isti hw.

Root, neki lineage OS gore, tipa 14.1 i radi vrh, bez greske. Ne vidim potrebu za brzim mobitelom. (igrice ne igram)

Tako da kome je G3 i sl.spor mobitel, neka se malo pozabavi rootanjem i stavljanjem custom rom-a, bit cete si zahvalni :)

Moj PC  
2 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
To su gluposti, ne može nekome uređaj sa 3gb RAMa biti spor osim ako ga je zatrpao svim i svačim, vjerovatno biti ne zatvara aplikacije kroz čišćenje RAMa niti briše cache s vremena na vrijeme.

Ja imam s 2gb RAMa pa nikada ne šteka, sve igre i aplikacije rade prihvatljivo kao i sam uređaj.

1 0 hvala 0
10 godina
protjeran
hrcfaca kaže...

Aha, dakle koliko sam shvatio najbolje bi bilo da probam mobitel resetirati

Da, to rješava sve probleme, a nakon reseta paziti što se instalira, ne valja nakupiti hrpu beskorinsih aplikacija koje opterećuju OS.

LG G3 može još 2 godine bez problema raditi, ima jak hardver, na bacaj novce bezveze.

A kad budeš kupovao, gledaj da je neki brend name, nemoj kupovati neke gluposti kao što je ZTE i davati 3700 kn za to, looool, pa za te pare se kupi Samsung S7, a ne bugovito kinesko smeće.

9 godina
neaktivan
Baš si bezobrazan, pljuješ po svemu a Samsung uređaji osim s serije i dijelomično a serije su smeća kakvih nema na kojima jedino ekran valja, a kupuju ih jedino zbog popularnosti imena.

0 0 hvala 0
10 godina
protjeran

ZTE Axon 7:

Ukratko,  loša kvaliteta signala (sramota u 2017. godini), loš wifi, loš mikrofon, loša prednja i zadnja kamera, pogotovo prednja, loš čitač otiska prsta, HRPA bugova...

Kinezi se kupuju do 1500 kn, sve iznad toga se kupuje brend, kakav ZTE za 3500, hahah, daj me nemoj nasmijavat, za te novce se kupi bilo koji trenutan flagship, S7, HTC 10, LG G5...

2 1 hvala 0
13 godina

Da rak ima utjelovljenje, to bi bio ti. Hvala bogu ima ignore gumb da ove proljeve ne moram slušati, a savjetujem i ostalima da naprave isto :)

12 godina
neaktivan

Ajde ako ti nije problem onda mi nađi s7 ili htc-a 10 za 3 i pol tisuće kuna, ja sam tražio ai  nijednog nisam našao.

9 godina
neaktivan
Ma mora biti na njuškalu novih, ima milion budala što uzmu pretplatu da bi prodali mob, a onda vraćaju 10 000 kn na 2 godine.

2 0 hvala 0
13 godina

Prekjučer sam kupio novi s7 zapakirani za 3k kn. Malo cjenkanja i vidi vraga. Inače za 3200 novi s7 nađeš bez problema :)

15 godina

Preporuka nekog kaljenog stakla za J5 2016?

Gledam na aliexpressu i ovo se cini full jeftino KLIK, ali ne znam kakva je kvaliteta istoga?!

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.2.2017 12:49 (x360gamer).
10 godina
neaktivan
Zar ne dolazi sa njim u kutiji jedno zastitno staklo?
Prijateljica ima taj mob i staklo joj je doslo u pakiranju.

0 0 hvala 0
11 godina
Pozz ljudi,mislim si uzeti u neutrina mob za1500kn.za zenu. Izbor je pao na Samsung j5,Sony c4, i jedan Meizu. Prioritet kamera. Sto bi vi odabrali?
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Kupio Nexus 5X, star dva tjedna.
Hvala svima !

1 0 hvala 0
15 godina
Spacecraft kaže...
Pozz ljudi,mislim si uzeti u neutrina mob za1500kn.za zenu. Izbor je pao na Samsung j5,Sony c4, i jedan Meizu. Prioritet kamera. Sto bi vi odabrali?

Huawei P9 Lite malo je preko te cijene ali se isplati jer je mobitel pila.

Stručnjak za odmaganje...
10 godina

Nema velike veze s ovom temom Ugl. Stigao mi je A5 2017 i prezadovoljan sam , sada trebam kupiti kaljeno staklo(tempered glass) a dosad nikad to nisam kupovao pa ako mi mozete reci koliko novca je najbolje dati na to i koju marku da gledam. Vidio sam u sante domenice neki CELLY zastitno staklo za 70kn pa sam mislio to. Hvala unaprijed

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Ako ima zakrivljene rubove kao A5 2016 onda će ti ostat bijele linije (halo efekt http://imgur.com/a/tjBXy) sa strane. Ak ti to smeta imaš na ebayu "3d tempered glass" http://imgur.com/DNEcTDD

0 0 hvala 0
13 godina
@ maciStyle

Imas na e-bayu tonu toga od 7 kn do 77 kn, nista previse razlicite od tih istih koje ovi kod nas po ducanima prodaju za 5 put vise.. ako ti nije problem pricekati 10-tak dana da stigne..
10 godina

Ma nije mi problem novac 50kn gore dolje, pa cu radije uzet u HRV odmah

Neznam kako mislite zakrivljeno ... Zanima me samo koja marka tih stakala je najbolja za uzimati , vidio sam zasad samo OpticShield i tu CELLY

I kakav je osjecaj tipkanja stim staklom jeli se primjeti neka losija ostrina slike jeli drugacije prst klizi i to?

Evo slika mobitela

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.2.2017 15:48 (MaciStyle).

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan

Pozdrav opet ja! :D

Ne znam vise koji mobitel odabrati.Pao mi je izbor na ova tri:

Oukitel U7 Pro

Blackview E7

HOMTOM HT17

AppleFanboy
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

...pita Apple fanboy...

http://av-gurus.blogspot.com/ | http://www.facebook.com/antivirusna.ekipa | http://www.youtube.com/user/TheDjigibao/videos
9 godina
@JeggerMaster

Uzmi Xiaomi Redmi 4A
11 godina
neaktivan

Poz, odlucio sam se za p9 lite i razmisljam ju uzeti preko Extreme digitala pošto je cijena trenutno stvarno predobra .

E sad , pošto cujem da kod njih ima problema kad treba proizvod reklamirat ili slat na servis , zanima me jel iko uzeo preko njih da mi objasni kakva je procedura ako bi se trebalo slat na servis i dal se moze dat nekom servisu kod nas a ne slat njima u mađarsku il di su vec :D

0 0 hvala 0
13 godina

Njuškalo. Imaš za 1400-1500kn... potpuno nove.

Uz pretpostavku da si iz ZG-a, nije ti nikakav problem pregledati većinu uređaja, kojih najviše i ima na tom području...

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice