Je netko možda već gledao, koje dual sim mobitele ima t-com u ponudi?
Ne može se pretraživati prema broju kartica, a ima previše mobitela da svakome gledam opis na GSM areni.
Hvala unaprijed.
Ne može se pretraživati prema broju kartica, a ima previše mobitela da svakome gledam opis na GSM areni.
Hvala unaprijed.
I hvala unaprijed, ljudi :D
Evo jedan prijedlog od mene i ja sam ga narucio od njih prije dva dana, uz popust od 20% pa me izašao 1000 kn, što je super za taj uređaj.. A i sada je cijena ok na akciji 1299, zadovoljava većinu tvojih zahtjeva, dual sim, jamstvo, premium dizajn:
https://www.abrakadabra.com/hr-HR/Katalog-TV%2C-mobiteli-i-elektronika-Mobiteli-i-dodaci/P8-Lite-Dual-SIM/p/I006NEM
1300kn je dobra cijena za P8lite..
I nije nešto dobra, nego je redovna, na njuškalu imaš nove zapakirane i za 1000 kn
Pozz
Posto radim preko ljeta a imam stari LG Optimus L3 II mislim da je krajnje vrijeme da ga zamjenim za nesto novo
Znaci trazim mob u rangu 2000-3000 kn koji je android(obavezno),da ima dobru kameru i da nije na pretplatu
Jos samo da napomenem da velicina ekrana nije bitna(ne mora bit ogromna) i da moraju bit sve mreze,i da ne treba dual sim
Hvala unaprijed.
Ako se dobro sjećam Tcom ne drži dual sim mobitele u ponudi.
Pozdrav ljudi!
Dvoumim se između Xiaomi Redmi Note 3 i Elephone P9000, pa ako netko ima iskustva sa uređajima ili može dati koristan savjet bilo bi super.
Hvala unaprijed!
Izbjegavaj Elephone. Podrška im je apsolutna nula.
Znaci trazim novi mobitel
do nekih 700-ak kuna.
Gledam gearbest, geekbuying, banggood i ostale stranice al se nemogu odlucit, pa evo sta trazim :
- 4.5 do 5 inch-a ekran
- mora imat "gyroscope" (da podrzava Google Cardboard)
---- (po mogucnosti) fingerprint senzor)
- Android 5.0+
- 2gb rama ili vise
- 16gb roma ili vise
Evo jedan prijedlog od mene i ja sam ga narucio od njih prije dva dana, uz popust od 20% pa me izašao 1000 kn, što je super za taj uređaj.. A i sada je cijena ok na akciji 1299, zadovoljava većinu tvojih zahtjeva, dual sim, jamstvo, premium dizajn:
https://www.abrakadabra.com/hr-HR/Katalog-TV%2C-mobiteli-i-elektronika-Mobiteli-i-dodaci/P8-Lite-Dual-SIM/p/I006NEM
Znači, bez čitanja tvog odgovora, pogledam par mobitela i odlučim se baš za taj mob, dođem ovdje i da otvorim link, kad tamo više nema xD
Znači, bez čitanja tvog odgovora, pogledam par mobitela i odlučim se baš za taj mob, dođem ovdje i da otvorim link, kad tamo više nema xD
bijeli 1600
a majke ti mile..
bijeli 1600
https://www.abrakadabra.com/hr-HR/Katalog-TV%2C-mobiteli-i-elektronika-Mobiteli-i-dodaci/P8-Lite-Dual-SIM/p/T006NEO
a majke ti mile..
Onaj je bio 1300, a jedina razlika je boja :) Ugl, snašla sam se. U Italiji taj nov dođe 200 eura, što mi je odmah u startu za oko 100 kn manje od ovog bijelog na sniženju pa ću si ga vjv tako uzet.
Ugl, hvala ljudi :)
Poz,
Ima nešto bolje od samsunga S4 Mini s oglasa za 500kn? Nije za mene ;)
Fala!
Uzeo bih neki "phablet" pa me zanima sta se danas preporucuje.
Imam trenutno xperiu z3 koja je danas pocela pokazivati probleme sa touchscreenom. Kupio bih neki sa vecim ekranom. Recimo samsung note, z5 premium i slicno... Ne znam kakva je ponuda drugih proizvođača a da imaju vece ekrane.
Svakako novi mobitel, u ducanu ili na njuskalu, svejedno.
Kakav je Nexus 6P?
Phablet bih uzeo jer bih se mozda rijesio i xperia z2 tableta. No ako su ovi danasnji phableti primjetno "slabiji" i ako ce imati kraci vijek trajanja od nekih novijih flagshipa (mislim na podrsku, upgrade os-a itd), onda bih mozda radije uzeo samsung s7
Pozdrav društvo. Trenutno imam Lumiju 640, ali je došlo vrijeme da je zamijenim. Trenutni budžet je 1000 kuna, a maksimalno što se mogu "rastegnuti" ide do 1500 kuna. Za oko su mi zapeli: Xiaomi Redmi 3 i Meizu M2 note. Imate li još neku preporuku u ovom cjenovnom rangu? Nema nekih posebnih uvjeta, samo želim da je mob potpuno novi, odnosno iz trgovine. Njušalo trenutno ne dolazi u obzir. Unaprijed hvala svima na savjetima :)
Uzmi jedan od ta dva ili Huawei P8 Lite...
Tri stvari:
1. Dva palca gore za tvoje prioritete pri izboru mobitela :)
2. Od ovoga što si naveo jedino Note ima izmjenjivu bateriju, a četvorku ti osobno mirne duše mogu preporučiti.
3. ILI daj još malo šanse S3 (osobno imam jedan čisto da guštam što se sve može s malo starijim hardverom i radi mi odlično) - ako ti se ne da zezati s instalacijom nekog od super laganih i fluidnih rom-ova, vrati ga na tvorničke postavke, isključi one animacije u Developer Options i radit će ti puno bolje već i na stocku. Stavi Operu Mini, nemoj koristiti mastodontske aplikacije na njemu koje gutaju ram ko Oprah krofne kao što je vražja Mozilla i to je to. A Greenify isto čudesa radi.
Hvala na odgovoru prije svega. A onda će morati biti Note jer želim moći kupiti drugu bateriju i zamijeniti kad zatreba.
Što se tiče S3...drago mi sto tvoj jos uvijek radi kako treba, moj je katastrofa! Rootan je i stavio sam novi ROM, bilo je super mjesec dana i sada je opet isto. Koristim Dolphin browser...ali i za gmail mu treba pokoja minuta :)
Tipkovnica - kliknem slovo i onda pričekam par sekundi...i tako, uglavnom svakako ide na tvorničke postavke kad nabavim novi i posluzit ce kao navigacija u autu :)
Vidim da se Note kreće oko 2500kn - to je ok cijena ili bi se dalo naći za parsto kn manje? Nisam kupovao mob dugo pa sam malo van svega
Hvala
Probaj Operu Mini, ne može ti štekati ama baš nikako (ne podržava to:). Jedino što neke rijetke stranice ne prikazuje baš pravilno, tada posegni za drugim browserom.
I Greenificiraj doslovno sve osim onoga za što si siguran da želiš da ti se vrti u pozadini i neće biti greške ni sa starim S3-jem.
Po meni Note vrijedi 2500 kuna, ali možda sam subjektivan jer ja cijenim xda podršku, izmjenjivu bateriju, veliki ekran... Neka još netko komentira. Zbilja ne znam idu li za manje cifre.
ponavljam upit ... nešto od oko 1500 kn ... a da je sa garancijom i poprilicno novo ....
igrice nisu prioritet ... do sada je korišten HTC Desire 500
kineze ne bih zelio radi kompliciranog postupka garancije i radi notifikacija koje kasne .... kakav je samsung galaxy J5 (2016)?
Trebam preporuku moba do 2000 kn.Najbinija mi je fluidnost moba.Hvala!
Trebam preporuku moba do 2000 kn.Najbinija mi je fluidnost moba.Hvala!
Nexus 5x
ponavljam upit ... nešto od oko 1500 kn ... a da je sa garancijom i poprilicno novo ....
igrice nisu prioritet ... do sada je korišten HTC Desire 500
kineze ne bih zelio radi kompliciranog postupka garancije i radi notifikacija koje kasne .... kakav je samsung galaxy J5 (2016)?
Ja imam redmi note 2. imas ga kupit kod nas s 2god garancije za 1300kn. meni ne kasne notifikacije, a doslovno jede taj gore spomenuti J5
Ja imam redmi note 2. imas ga kupit kod nas s 2god garancije za 1300kn. meni ne kasne notifikacije, a doslovno jede taj gore spomenuti J5
da ako gledas u benchmarke cijeli dan.
ako radis normalne stvari sasvim je svejedno, a xiaomi tema puna problema
btw, ak vec mora bit samsung onda ni A5 nije los a od drugih LG G3
Problemi su ako mijenjas weekly romove jer si beta tester. Of roma do roma zna imati problema. Ja ih nisam vec dugo imao.
Samsumg J5 je sporo g** koje ce kada korisnik instslira psr najpopularnijih splikacija blokavati do boli. Imam A5 sluzbeni i nije ni fo koljena RN2. A na sluzbenom imam whats up, viber i push notifikacije za 2 maila. Osjetno sporiji i laga. Zamisli sad kad na J5 instsliras i face, face msg, instagrsm ili sta vec jos mladez koristi. Samsungovo problem nije hardware već touchwiz koji usporava svaki njihov mobitel zbog gomile bloata...
hm ... a huawei x8 lite ... u suporedbi s ovim J5? ili htc desire 626 ?
7 | huawei x8 lite |
---|---|
0 | samsung j5 2016 |
0 | htc desire 626 |
4 | nešto drugo? |
Pozdrav,
Evo i meni je vrijeme za novi mobitel, no nisam sigurna koji bih uzela jer nisam baš upoznata s dostupnim mobitelima ni markama.
Gledala sam malo temu ali nisam uspjela naći odgovor koji odgovara mojim zahtjevima.
Cjenovni rang mi je 900-1400kn, po mogućnosti novi ali može i rabljeni ako ima garanciju.
Ono što mi je jako važno:
i naravno da nema velike probleme!
Ono što bi bilo lijepo:
Ono što je potpuno nebitno:
Unaprijed hvala!
EDIT: od onoga što sam vidjela mi se Huawei P8 Lite najviše svidio, ali se ne može mijenjati baterija :(
Huawei P8 lite
Meizu M2
Xiaomi Redmi Note 3
u jednom shopu ima i Meizu M2 Note za 1.400kn
Ibme, mislim da je gospodična jasno naznačila da joj je izmjenjiva baterija jako bitna.
Ja bih imao par preporuka, ali mislim da je sve u kategoriji phableta.
Upravo to, jako ih malo ima, barem što se tog budžeta tiče... a sada da uzimaš osjetno slabiji uređaj radi izmjenjive baterije je još veća glupost
Koji je mob najbolji za cca 500-600kn? Koliko vidim najbolja mi se ponuda čini Redmi 2 u abrakadabre za 650
zdravo. kupujem iphone pa ne znam koliko gb da uzmem.imao sam 4 16 gb i knap mi je sve stalo na nju nekad sam morao i brisati nesto da bi novo instalirao.pa da li je onaj od 32 gb dovoljan jer planiram i vise aplikacija instalirati,pjesama mozda 200-300 i slika mnogo? lp