Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 39.999
|
čitano: 12.478.707
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Pomoć pri odabiru mobitela

Pozdrav :)

Trebala bih pomoć sa odabirom mobitela za tatu.

Nije neki zahtjevan korisnik. Mobitel koristi uglavnom samo za pozive i eventualno poruke. Po mogućnosti veći zaslon da bolje vidi te da tipke budu veće te da ima ok kameru jer voli nekad nešto uslikati i poslati viberom :) Također da fluidno radi i nema nekih smrzavanja. Do 1000kn. Msm da je i previše za ono što on treba :)

Unaprijed hvala :)

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Re: Pomoć pri odabiru mobitela

A vidi se da je Xiaomi kvalitetniji, pa ako uspijem izdržati bez telefona malo duže pa da uzmem sebi makar Xiaomi Redmi Note 2
Zašto Doogee ne valja ?
Kakav je ovaj  CUBOT NOTE S ? 

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.6.2016 10:04 (stefan123123).
9 godina
neaktivan
stefan123123 kaže...

A vidi se da je Xiaomi kvalitetniji, pa ako uspijem izdržati bez telefona malo duže pa da uzmem sebi makar Xiaomi Redmi Note 2
Zašto Doogee ne valja ?

Ne valjaju ni Doogee ni taj Cubot ti, jer su Doogee i Cubot, slabi cijena odmah su i losiji. Imo sam Elephone S2 koji je po cijeni bar 50% skuplji od tog Cubota i to je bio Boze sacuvaj mobitel. To se ne more ni nazvat mobitelom, uvreda za mobitel. Od ti kineski samo Xiaomi ili Meizu.

12 godina
neaktivan
Dane24 kaže...
stefan123123 kaže...

Zašto Doogee ne valja ?

Ne valjaju ni Doogee ni taj Cubot ti, jer su Doogee i Cubot, slabi cijena odmah su i losiji. Imo sam Elephone S2 koji je po cijeni bar 50% skuplji od tog Cubota i to je bio Boze sacuvaj mobitel. To se ne more ni nazvat mobitelom, uvreda za mobitel. Od ti kineski samo Xiaomi ili Meizu.

I Huawei, LeEco, Oppo, i OnePlus...

Po mojim kriterijima ovim redom : Xiaomi, Huawei, LeEco, Oppo, OPO i Meizu (Uvijek na zadnjem mjestu zbog glupog FlymeOS-a... Moze reci tko sto hoce ali FlymeOS je poluproizvod - na stranu uređaji, vrhunske izrade...)

Sto sam sve koristio do sada : Galaxy S2, S2 Advance, S3, S3 Mini, S4, S4 Mini, A7. Zopo ZP998. Oppo Find 5. Meizu Mx4 PRO, M1 Note. Lg G3 D855. ZTE Blade 3. Xiaomi MI3, MI4, MiNote, MI5, Redmi Note
9 godina
neaktivan

A ta dva su mu mozda poznatija pa i reko, mada ima hawajke nji sam smetnio :) a opet je koliki ima budzet i sta mu treba od moba, velicina ekrana, kamera i te cudarije :P

13 godina
neaktivan
mmihaj kaže...

Pozdrav :)

Trebala bih pomoć sa odabirom mobitela za tatu.

Nije neki zahtjevan korisnik. Mobitel koristi uglavnom samo za pozive i eventualno poruke. Po mogućnosti veći zaslon da bolje vidi te da tipke budu veće te da ima ok kameru jer voli nekad nešto uslikati i poslati viberom :) Također da fluidno radi i nema nekih smrzavanja. Do 1000kn. Msm da je i previše za ono što on treba :)

Unaprijed hvala :)

Ja sam kupio Meizu m1 note.. kako imam 55 god. trazio sam veci zaslon sa solidnom kamerom i da ne steka ... Meizu m1 note sa honorbay.com  iz Evropskog skladista ti posalju i ne placas carinu..  mene je izasao 700 kuna  .. odlican samsung fotic 13 i 5 mp, octa core 64.1.7 ghz procesor .2gb radne memorije i 32 gb interne memorije..baterija 3.1 A radi ko munja.. za ono sto meni  trebi super zadovoljan.. ja sam dobio povoljno bez troskova slanja i platio sa paypal.. zaboravio sam raeci da ima utor za dvije sim kartice ,navodno da jedna moze biti SD memorijska..nisam siguran..ja neigram igrice  pa mi i ne treba .. dobio sam i vise nego sto mi treba za te novce..

10 godina
neaktivan

Moze jos jedan savjet koji je po vama najbolji od ova tri moba i zasto? uglavnom bi ga koristio slikanje i surf ?

Lg G3
Samsung Galaxy S6
Sony Exp Z3

•                                                                                                
Poruka je uređivana zadnji put sub 11.6.2016 17:26 (dasan).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
dasan kaže...

Moze jos jedan savjet koji je po vama najbolji od ova tri moba i zasto? uglavnom bi ga koristio slikanje i surf ?

Lg G3
Samsung Galaxy S6
Sony Exp Z3

•                                                                                                

Pošto ti baterija nije primarni kriterij onda svakako S6, odličan ekran, prostran i veoma dobra kamera, bolja od ova dva zasigurno. 

14 godina

dali uzet xioami mi4 2gb za 1100kn (novi iz trgovine)

ili xiaomi redmi 3 pro 3gb/32gb (njuskalo) za 1200kn ili mozda xioami mi4i za 1000kn (njuskalo)?

14 godina
neaktivan

Pozdrav ljudi, planiram kupiti nexus 6p, pa me zanima di se najjeftinije moze kupiti (32gb) i najpouzdanije, ima di u inozemstvu da salju za hrvatsku?

Edit: vidim da ima u neutrino mobile za 4299kn, ima netko iskustva s trgovinom mozda?

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.6.2016 22:14 (Rodić).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Kupio tamo nexus 6. Trgovina ko trgovina, garancija je ostvariva u istim servisima kao da kupuješ kod operatera

Moj PC  
1 1 hvala 1
11 godina
neaktivan
stefan123123 kaže...

Zašto Doogee ne valja ?

Samo vjeruj da ne valja. Pisano je već nadugo i naširoko o tome iz izravnih iskustava u ovom threadu pa traži ako ti se da.

Ko što ti je kolega rekao, od onoga što nazivamo kinezima samo Xiaomi i Meizu.

13 godina

Savjet mobitel do 1200 kn, mora biti kod nas u trgovini kupljen,ekran max 5 incha,minimalno 1gb ram memorije da je baterija super, kamera prosjecna da je android i da za zensku osobu je. Ovo sam malo gledala na Jeftinije hr. pa me zanima vase misljenje sto se tice dolje oznacenih mobitela ;)

4 LENOVO VIBE P1M
0 SAMSUNG Galaxy J3 8GB
1 SAMSUNG Galaxy J5 Duos
0 LG pametni telefon K8 8GB
0 LG pametni telefon K7 8GB
Poruka je uređivana zadnji put ned 12.6.2016 19:18 (medoplavi).

1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Samsung galaxy J5
L.P
14 godina
neaktivan
Budem narucio od tamo onda, computer universe nazalost ima samo od 64gb u ponudi :(
13 godina

Ima poslovnicu u zg, totalno su legit, ništa im ne fali. Imaju ogroman izbor po stvarno korektnim cijenama

Moj PC  
1 0 hvala 1
9 godina
neaktivan
medoplavi kaže...

Savjet mobitel do 1200 kn, mora biti kod nas u trgovini kupljen,ekran max 5 incha,minimalno 1gb ram memorije da je baterija super, kamera prosjecna da je android i da za zensku osobu je. Ovo sam malo gledala na Jeftinije hr. pa me zanima vase misljenje sto se tice dolje oznacenih mobitela ;)

Te sto su navedeni za Samsunge ne pise koji su, a do tih novaca imas li Huawei P8 lite za kupit tu? Ima mi ga rodjak i vise je nego zadovoljan sa njim.

11 godina
neaktivan

I mene zanima da li je za nekih 1930kn koliko kosta novi otkljucani LG G3 kod nas to best buy za tu lovu?

11 godina
neaktivan

Zelim izbjeci MIUI i zato mi (osobno) G3 izgleda bolji izbori...najradije bi vanilla android ili bar onaj sa sto manje bloatware, ali nazalost osim nexusa i moto g nitko ga ne nudi.

13 godina

Prije bih piknuo Mi4c i stavio launcher, nego uzimao G3. Osobni izbor zbog novijeg hardvera, a G3 zbog tog glupog Qhd ekrana na slabom hardveru dosta ispašta.

Moj PC  
0 0 hvala 1
11 godina
neaktivan

Usporedba mi4c i redmi note 3?

cijena ista

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.6.2016 19:33 (texas.bug).
9 godina
neaktivan

U BiH cini mi se moze se nac do ti para HTC Eye recimo, ne cini se los mob uopce, ne znam jel ima itko iskustva s njim. 

13 godina
Dane24 kaže...
medoplavi kaže...

Te sto su navedeni za Samsunge ne pise koji su, a do tih novaca imas li Huawei P8 lite za kupit tu? Ima mi ga rodjak i vise je nego zadovoljan sa njim.

isprevljeno...a Huawei P8 je skuplji nazalost

13 godina
texas.bug kaže...

Usporedba mi4c i redmi note 3?

cijena ista

https://neutrinomobile.hr/smartphone/brand/xiaomi.html

Makni link, oglašavanje je zabranjeno.

Note 3 pro ima metalno kućište i fingerpring scanner, te više rama, ali Mi4c ima daleko bolji cpu, gpu i ekran. Odluka je na tebi, ja bi definitivno Mi4s od ta dva. Možeš još malo gore za model od 32gb i 3gb rama ako želiš i ako ti je vrijedno doplatiti 350kn za to :)

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.6.2016 19:04 (maks0806).
9 godina
neaktivan

Lite verzija skuplja? Od tih J5, on je 5 inca, a vibe p1 je cini se najbolji a on ti je 5.5 inca ako ti to ne smeta :)

14 godina
neaktivan
Narucen mob, hvala na pomocii
Bio sam nasao na mobileshop.eu od 64gb za 4500 ali mi je sumnjiva cijena za to a i citaoo sam da je bilo problema s njimaa.
13 godina
Dane24 kaže...

Lite verzija skuplja? Od tih J5, on je 5 inca, a vibe p1 je cini se najbolji a on ti je 5.5 inca ako ti to ne smeta :)

Huawei p8 nigdje ispod 1500  nisam nasla....a Lenovo je P1M taj je 5 incha

9 godina
neaktivan
medoplavi kaže...
Dane24 kaže...

Huawei p8 nigdje ispod 1500  nisam nasla....a Lenovo je P1M taj je 5 incha

Po meni tu onda J5. A ima Huawei P8, i P8 lite( ovaj bi trebo bit u toj cijeni ). 

11 godina
neaktivan

Bitno mi je da radi i da ne zafrkava,tj da ga ne "gusi" manjak RAM, da se ne pregrijava, uglavnom da sve radi.

Cak sam mislio uzet staru sony xperiu z za 1500 jos ih prodaju iako je model 2013.

13 godina

Ma kakvi, uzmi onda Mi4c sa 2gb rama za 1700, xperia Z je krama naspram toga

Moj PC  
1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice