Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 39.999
|
čitano: 12.480.785
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
5220 kaže...

Koji od ova dva da uzmem? Ili ako imate neki drugi prijedlog u tom cjenovnom razredu, oko 1400kn. To kupujem za neku drugu osobu, skoro sam prije mjesec dana uzeo ovaj P8lite ali me jedino brine baterija, po recenzijama nije baš dobra dok Motorola stoji neloše po tom pitanju, sad to je za žensku osobu a koliko vidim ova Motorola je dosta debela i teška za nekakav današnji prosjek.

http://www.gsmarena.com/huawei_p8lite-7201.php

http://www.gsmarena.com/motorola_moto_g_%283rd_gen%29-7247.php

Meizu M3 Note tu od lika sa foruma, ZG 1200HRK.

Za te novce teška raketa od moba.

root
12 godina
neaktivan
Vladovski kaže...

Pozdrav ljudi koji mobitel za izabrat po vasem misljenju ...trebam bateriju i brzinu moba najvise koristim samo za net  

Sony z5,,Huawei p9.To je na produzenje ugovora...imam Z3c  trenutno 

Ja bi uzeo P9 bez trunke razmisljanja... :D

10 godina

mislim da im je zakonski rok produzen i do 45 radnih dana ili tako nešto...sve u svemu mozes dobit mob za par dana ili cekat i par tjedana

11 godina
Vladovski kaže...

Pozdrav ljudi koji mobitel za izabrat po vasem misljenju ...trebam bateriju i brzinu moba najvise koristim samo za net  

Takoder glas za p9,vrhunski mobitel

tomas
14 godina
neaktivan
Pomoć pri odabiru mobitela

Mala pomoć za low budget mob, dvoumimo se između ova dva.

Po meni mala prednost ide LG-u zbog većeg zaslona, pa 16GB naspram Samsungovih 8GB.

Kakva su iskustva s tim LG K10? 

2 Samsung Galaxy J5 (2015)
5 LG K10

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
megan2711 kaže...

Mala pomoć za low budget mob, dvoumimo se između ova dva.

Po meni mala prednost ide LG-u zbog većeg zaslona, pa 16GB naspram Samsungovih 8GB.

Kakva su iskustva s tim LG K10? 

Kao što si i sam rekao to su low budget mobiteli, neces imat neke prevelike razlike koji god da uzmeš .. ali ja bih uzeo j5 pošto ima malo više rama, ali je mani display 5'' naspram 5''3 sasvim ok, i ima vecu bateriju za 300mAh,također nemoj gledati to sto ima 8gb interne memorije uvijek mozes kupiti SD karticu do (32/64/128gb) i putem roota removat aplikacije koje nezelis ... , tako da ja bih rekao J5 (usput na J5 ces vjerovatno uvijek moci fleshat nest bolje od stock roma, sumnjam da bih mogao na k10).

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.6.2016 8:34 (ingloriushsmokey).
13 godina
Vladovski kaže...

Od ta dva sigurno P9. Međutim, ne bi nikako bio moj prvi izbor od svih telefona

14 godina
bruncek kaže...
Da li postoji na trzistu novi android da je po speckama u rangu sa G5, S7 i P9 itd. ali da ima manji ekran? Imam LGG3 i samsung galaxy i oba su velika pa bi si uzeo jedan manji. LG G3 prodajem i razmisljo sam o G5 al onda opet imam 2 velika moba. Cak sam poceo razmisljat o Iphonu 5S... Jel postoji kaj na androidu manjih dimenzija al da je zvjerka ko ovi novi?

iPhone SE, 6S u kućištu iP5S.

root
12 godina
neaktivan
maks0806 kaže...

Xperia Z5C

Slab je to hardwer, samo 2 GB rama..

zoharbizo kaže...
bruncek kaže...
Da li postoji na trzistu novi android da je po speckama u rangu sa G5, S7 i P9 itd. ali da ima manji ekran? Imam LGG3 i samsung galaxy i oba su velika pa bi si uzeo jedan manji. LG G3 prodajem i razmisljo sam o G5 al onda opet imam 2 velika moba. Cak sam poceo razmisljat o Iphonu 5S... Jel postoji kaj na androidu manjih dimenzija al da je zvjerka ko ovi novi?

iPhone SE, 6S u kućištu iP5S.

Nisam ga našao u Tele2, jel to ima u prodaji kod nas? Gledam onaj Iphone 6 koji je 4,6 ekran ako se ne varam.. Iphone 5s mi je naravno jeftinija opcija..

Neko mi je stavio drogu u heroin..
13 godina

A ip5s ima 1gb rama. Ima S810v2, i lagani sonyjev UI, ništa to nije slab hardver...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

5S je odličan i brz mob a SE zakon.

Imaš ga na njuški za 3500HRK, zapakiran pod garancijom.

root

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Meizu m1 note stigao i sve je na broju u kutiji,probao  upaliti mobitel ,medjutim nista se ne dogadja.. dali je prazna baterija,sto nevjerujem ili nece raditi bez sim kartice..Nista nije razbijeno ili osteceno.. Zna li netko sto bi mogao biti problem?

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.6.2016 11:29 (joka1).

0 0 hvala 0
13 godina

Ili matična ili prazna baterija

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
maks0806 kaže...

Ili matična ili prazna baterija

Prikopcao punjac i telefon se upalio i pokazao skroz praznu bateriju.. zanima me jedino dali prekidac za paljennje mora biti ukljucen ili ne..ili je svejedno.. kad se puni baterija..Uputsvo je na kineskom ... blesavo,prodavaju kineske telefone bez engleskog ili nekog drugog jezika pa ovako,snadji se..

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.6.2016 12:46 (joka1).
13 godina

samo sacekaj da se napuni malo i možeš ga upaliti

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
bruncek kaže...
maks0806 kaže...

Xperia Z5C

Nemoj se sramotit s takvim izjavama. Očito nemaš ni približno filing za osjećaj što je bajt, kilobajt, megabajt, gigabajt... Ni što se s pojedinom količinom istih može napraviti.

Da, 2 je manje od 3. Zbog toga nije hardver slab, kao što je malo vjerojatno i da ćeš primijetiti razliku. Kao što je i vrlo moguće da je Xperijin softver daleko fluidniji i optimiziraniji od Touchwiza. Barem je tako uvijek bilo do sada.

Nisam fun Sonyja, dapače, daleko više volim Samsung, ali činjenice su činjenice.

14 godina
odjavljen

2Gb RAM-a je više nego dovoljno na Z5c, s obzirom da Sony napravi odličan RAM managment. Imao sam ga i nema nikakvih problema sa multitaskingom

If you're going through hell, keep going!

0 0 hvala 0
15 godina

Moze preporuka mobitela do 900 kn moze i rabljeni za curu. Potrebna joj je malo bolja kamera bar 2gb rama i android 5.0... Posto ga ona koristi za faacebook , messanger , malo igara i ne toliko zahtjevnih programa... Hvala :)

P.s ako je moguce s androidom posto se s windowsima bas ne snalazi a iphone ne dolazi u obzir 

Black Spider
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.6.2016 15:17 (crni pauk).
12 godina
neaktivan
Yo Momma kaže...
bruncek kaže...
maks0806 kaže...

Xperia Z5C

Nemoj se sramotit s takvim izjavama. Očito nemaš ni približno filing za osjećaj što je bajt, kilobajt, megabajt, gigabajt... Ni što se s pojedinom količinom istih može napraviti.

Da, 2 je manje od 3. Zbog toga nije hardver slab, kao što je malo vjerojatno i da ćeš primijetiti razliku. Kao što je i vrlo moguće da je Xperijin softver daleko fluidniji i optimiziraniji od Touchwiza. Barem je tako uvijek bilo do sada.

Nisam fun Sonyja, dapače, daleko više volim Samsung, ali činjenice su činjenice.

Nemam ja kako si reko filing za osjećaj... Ako uzimam novi mob nebum ziher išao na manje jer ovo da li je to bolje optimizirano il ne ne znam, to mogu vidjet tek nakon nekog vremena korištenja.

2 GB je slabo za moderne androide po meni. Da staviš taj Z5 sa 2 GB i recimo S6, HTC 8, LG G4 u usporedbu vjerujem da bi se vidila razlika. Ali nebitno, meni je podsvjesno manje GB sporije i jebat ga! :-)

Neko mi je stavio drogu u heroin..
13 godina
neaktivan
maks0806 kaže...

samo sacekaj da se napuni malo i možeš ga upaliti

kolega,sad stavim sim karticu i ne prepoznaje..napravio sam original dimenzije(12X15mm) od normalne stare kartice koju sam koristio..Tele2  ..Ulazi normalno unutra u utor kartica sa ladicom .. i nista..

9 godina
protjeran

Bok, zanima me jel LG G3 najbolji izbor do 1900kn? jel ima kakve konkurencije i koji bi bili pa da si malo pogledam...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Xiaomi mi4c je u dućanu 1700, po meni bolji mob

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
bruncek kaže...

Nemam ja kako si reko filing za osjećaj... Ako uzimam novi mob nebum ziher išao na manje jer ovo da li je to bolje optimizirano il ne ne znam, to mogu vidjet tek nakon nekog vremena korištenja.

2 GB je slabo za moderne androide po meni. Da staviš taj Z5 sa 2 GB i recimo S6, HTC 8, LG G4 u usporedbu vjerujem da bi se vidila razlika. Ali nebitno, meni je podsvjesno manje GB sporije i jebat ga! :-)

Haha, pošteno:)  

Ali nije slabo, to ti je kao što si i sam zaključio, u "psisi". Ima danas Androida koji rade savršeno fluidno s 1 GB ram-a. Osobno isprobao. Nikakvog, ali baš nikakvog problema s multitaskingom, rade ko putar. Osim što ti se aplikacija isprazni iz memorije kada nakon nje učitaš 2-3-4 druge aplikacije, ovisno o veličini, pa onda kad se vratiš na nju možda će se ponovo učitavati. I to je sve.

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.6.2016 15:37 (Yo Momma).
13 godina
Lucidius kaže...

Bok, zanima me jel LG G3 najbolji izbor do 1900kn? jel ima kakve konkurencije i koji bi bili pa da si malo pogledam...

Baterija je glavni neprijatelj tog telefona ponajvise zbog 2560x1440 displeja zbog cega se telefon poprilicno grije 

Ako ga root-ujes i pobrises manje vise sve pozadinske gluposti i ono sto ti ne treba, situacija se popravi ali ne puno.

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
13 godina

Vjeruj mi ovo grijanje na G3 nije ništa naspram M9. Sad sam nabavio noviji primjerak, treći u mom posjedu. Ja ne razumijem kako je ovo mogao biti dovršeni proizvod. Osim što je sub-par po svemu naspram ostalih, grije se i throttla užasno. Youtube video pogledam zagrije se. Odvrtim nakon toga antutu test, da 43000 i zagrije se da ga doslovno ne mogu držati... G3 je ok po tom pitanju još, makar je 1440p overkill za s801

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
protjeran
Ja imam lg g4, ovo sam se raspitivao jer brat kupuje, uglavnom odlucio se i on protegnuti na lg g4 posto sam ja super zadovoljan sa tim mobitelom
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Pozdrav ljudi :D
Pokvario mi se telefon prije par dana i ne isplati se popravljati ga
Tako da želim kupiti novi, i razgledao sam ove kineze, za oko su mi zapali Doogee x6 i UMI Rome X, možda mi se Umi čini da je malo bolji
Nisam zahtjevan što se tiče telefona, ne koristim ga za neki gaming
Tako da ako neko ima iskustvo sa nekim telefonom ili prijedlog :D
Hvala 

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Može preporuka za mobitel oko 1000kn+,- nisam kao ni gore kolega zahtjevan korisnik uglavnom samo surf :)

Listao sam temu i Kineskih mobitela i u cjenovnom rangu vidio note2 meizu i xiaomi 3 note....pa sta mislite i o toj soluciji unaprijed hvala.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Nemreš fulati s njima :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
stefan123123 kaže...

Tako da želim kupiti novi, i razgledao sam ove kineze, za oko su mi zapali Doogee x6 i UMI Rome X, možda mi se Umi čini da je malo bolji

Nemoj Doogee ni za živu glavu, UMI ne znam kakvi su. Bolje gledaj da kupiš kakav Xiaomi.

http://www.speedtest.net/result/3853013387.png Dobre hakere svi znaju, najbolje hakere niko ne zna
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice