Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.045
|
čitano: 12.542.931
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
maks0806 kaže...

Ima ih za 2100, 2200. Za 2k sam kolegi prekjučer uzeo jedan, nabasao na nwki za 2100, i dao ga je za 2k. Može se

Svašta, ja ne mogu naći niti jedan novi s papirima ispod 2500. A konstantno sam na njušci

17 godina
Ajde mozda je decko preracunavao eure u kune pa je zato 1925kn( 250eur) i to mu je max budjet tak da nema potrebe ga ismijavat.
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
14 godina
neaktivan
Pomoć pri odabiru mobitela

Može preporuka smartphone-a do 1500-1600 kn. Može i preko oglasa ako ima račun i garanciju.

Hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
HTC One m8, Lg G3, Xperia Z2
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
maks0806 kaže...
HTC One m8, Lg G3, Xperia Z2

Što kažeš na Huawei P8? Novi se može naći za 1600 kn. To bi bio dar za krizmu tako da ne znam što da kupim.

10 godina
neaktivan
Odlican mob! Imao sam ga prilike jucer isprobati ,moji poznanici su ga uzeli vrlo jednostavan i fluidan.
L.P

0 0 hvala 0
14 godina

Pozdrav.

Jel ima netko iskustva s ovom trgovinom? http://www.playcom.hr/product.asp?product=microsoft-435-lumia-orange-de-isporuka-2-4-radna-dana&code=256998

Skršio sam svoju Lumiu 520 pa bacih oko na Lumiu 435...

Nisam ja ništa prčko.
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Pa tu Lumiu imaš na njuškalu za vjerovatno 300,400, kn novu, s garancijom. A i to da sam je vidio u 90% dućana mobitela isto stoji.

Ako si iz većeg grada bez problema je već danas kupiš za te pare.

0 0 hvala 1
9 godina
neaktivan

Imam ja jedno pitanje, zato i novi post.

Ima li neki mobitel da je oko 4,0 incha do jedno 4,3 maksimalno, da je kompaktan, sa što boljim trajanjem baterije i sa dobrim prijemom signala, izmijenjiva baterija, kamera i nije toliko bitna, samo da sve radi ok za nezahtjevnog korisnika.

Cijena do 500-600 kn, bilo gdje bi se kupilo, najbolje osobno u trgovini ili na njuškalu.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
AnđeoGabrijel21 kaže...

Imam ja jedno pitanje, zato i novi post.

Ima li neki mobitel da je oko 4,0 incha do jedno 4,3 maksimalno, da je kompaktan, sa što boljim trajanjem baterije i sa dobrim prijemom signala, izmijenjiva baterija, kamera i nije toliko bitna, samo da sve radi ok za nezahtjevnog korisnika.

Cijena do 500-600 kn, bilo gdje bi se kupilo, najbolje osobno u trgovini ili na njuškalu.

Sony Xperia M. Uglavnom na Njušci traže 700, što je suludo, jer su ga normalni ljudi kojima je bio višak jer ga je VIP svojedobno dijelio uz određenu tarifu za toliko prodavali novog. Ali vidio sam jedan za 550 što je vrlo normalna cijena. Čak mu je i kamera solidna pod dobrim osvjetljenjem. Inače radi ko putar. Sonyjevo minimalističko sučelje.

EDIT: Evo vidim na drugoj stranici rezultata na Njuškalu ide od 350-500 kuna. Sve dobri dealovi. Samo provjeri prilikom kupnje hvata li mu dobro priključak za punjenje, to im je slaba točka.

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.3.2016 11:41 (Yo Momma).
14 godina

Imam ti ja taman sony xperiu m, dual sim, koju planiram prodavati, planirao sam traziti oko 500kn za nju

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.3.2016 11:38 (mate213).
9 godina
neaktivan

Pozdrav ljudi, razumijem se i ja u mobitele nego ovo ne mogu da si nađem.

Uglavnom stara oće smartphone, ako imate ikakav sa velikim i dobrim fontom, (slabo vidi, obećala je otić na pregled očiju) procesor neka bude quad-core.
Minimalno 1.5GB RAMA što manji telefon to bolje, 5.5 inča joj je puno. eto nek bude 4.5 do 5.0, tako nešto samo nudite.
grafiči čip nije bitan ko ni rezolucija ali ajde neka bude 720p ili 1080p bolje druga opcija. Samo pucajte preporuke
Hvala lp. :) 

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.3.2016 18:49 (pješak).

0 0 hvala 0
17 godina
redmi 3 po meni best buy ako ti nije preskupo jer nisi naveo cijenu.
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
9 godina
neaktivan
Ja biih svakako izbjegao xiaomi, govorim iz iskustva citanja mnogih recenzija barem dok ne dobiju neke update koji ce ispraviti neke stvari. Citam da ima par novih modela kojima notifikacije poruka kasne po 10,15min, radi se o modelima s lolipoop sustavom, meni ovo predstavlja ozbiljan problem jer notifikacije vibera i whatsupa ti kasne po nekoliko minuta

0 9 hvala 0
10 godina
neaktivan
Dado91 kaže...
Ja biih svakako izbjegao xiaomi, govorim iz iskustva citanja mnogih recenzija barem dok ne dobiju neke update koji ce ispraviti neke stvari. Citam da ima par novih modela kojima notifikacije poruka kasne po 10,15min, radi se o modelima s lolipoop sustavom, meni ovo predstavlja ozbiljan problem jer notifikacije vibera i whatsupa ti kasne po nekoliko minuta

zar stvarno? 

Koji update? onaj koji svaki tjedan dolazi?

kakvi problemi sa notifikacijama? oni koji dolaze na skuhanom romu od preprodavača? ili ih treba dopustiti u sustavu samo?

Informiraj se malo prije nego pišeš takve gluposti molim te, ovak samo ispadaš trol

Da, baš si mislio riješiti nestašicu hrane u svijetu ali eto, plan za to kasni na whatsupp i niš od tog...

Poruka je uređivana zadnji put čet 31.3.2016 7:48 (dudekzg).
11 godina
neaktivan
Dado91 kaže...

Čekaj, jel govoriš "iz iskustva", ILI na temelju "čitanja mnogih recenzija"??

11 godina
neaktivan
pješak kaže...

Uglavnom stara oće smartphone, ako imate ikakav sa velikim i dobrim fontom, (slabo vidi, obećala je otić na pregled očiju) procesor neka bude quad-core.
Minimalno 1.5GB RAMA što manji telefon to bolje, 5.5 inča joj je puno. eto nek bude 4.5 do 5.0, tako nešto samo nudite.
grafiči čip nije bitan ko ni rezolucija ali ajde neka bude 720p ili 1080p bolje druga opcija. Samo pucajte preporuke

Rezolucija nije bitna, ali veliš, neka bude što veća lol :)

Inače, na visokoj rezoluciji ti je font "prirodno" sitniji.

14 godina
Dado91 kaže...

Ako se iskustva kolege @Ag008 o Xiaomiju smatraju pod razlog za izbjegavanje, onda mislim da to ne drži vodu

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Steve Jobs: 1955 - 2011 David Bowie 1947-2016
13 godina
neaktivan
Dado91 kaže...

ja imam Xiaomi RN2. da postojali su problemi s ranijimi romovima. sada nikakvih problema.

MIUI je slozen drugacije od drugih UI. Kod MIUI-a moras rucno pustiti notifikacije. On je dosta user orijentiran te je potrebno malo vise razmisljanja kod njega. Zato i volimo android. ako volis pluf and play - iOS je za tebe.

16 godina
GuardianOTB kaže... 

MIUI je slozen drugacije od drugih UI. Kod MIUI-a moras rucno pustiti notifikacije. On je dosta user orijentiran te je potrebno malo vise razmisljanja kod njega. 

Boldana rečenica je baš smiješna (kao i MIUI, pretpostavljam :-)

9 godina
neaktivan
Yo Momma kaže...
pješak kaže...

Rezolucija nije bitna, ali veliš, neka bude što veća lol :)

Inače, na visokoj rezoluciji ti je font "prirodno" sitniji.

Pa da, što jače to bolje, i da cjena je negdje oko 2000KN ili ti ga 500KM.  hvala :) 

16 godina

Mobitel do max 1500kn (njuskalo,garancija), dijagonala od 4.6 do 5. Z3 Compact?

Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Eol kaže...
GuardianOTB kaže... 

MIUI je slozen drugacije od drugih UI. Kod MIUI-a moras rucno pustiti notifikacije. On je dosta user orijentiran te je potrebno malo vise razmisljanja kod njega. 

kako kome. Meni je MIUI super. na primjer: Tocno mogu pogledati koja aplikacija ima koji permission i izgasiti taj permission ako mi se ne sviđa. npr. zasto bih dao nekoj igrici dopuštenje za čitanje mojih kontakata? lijepo instaliram igricu/app/whatever i izgasim to. Root? tocno određujem kojoj ću aplikaciji omogućiti root access....

sad, nekome koga to ne zanima instalira, brise i koristi kao svaki drugi mob. ali da blokaje - nije, da je spor - nije, da je value for money off the chart - je. nađi samsunga za 1100 kn koji je ravan RN2? nema ga.

imam A5 (2015 -. ne ovaj novi) pa to je smijesno koliko je RN2 bolji (osim po kvaliteti izrade -A5 unibody aluminium. jebeno nema sta). A5 blokaje kod iole jaceg multitaskinga, a naglasavam da je sluzbeni i nemam niti 1 igricu instaliranu na njemu.

13 godina
neaktivan
GuardianOTB kaže...
Eol kaže...
GuardianOTB kaže... 

MIUI je slozen drugacije od drugih UI. Kod MIUI-a moras rucno pustiti notifikacije. On je dosta user orijentiran (malo krivo izraženo - ne trebamo se vaditi na takve piz.... ;)) te je potrebno malo vise razmisljanja kod njega. 

kako kome. Meni je MIUI super. na primjer: Tocno mogu pogledati koja aplikacija ima koji permission i izgasiti taj permission ako mi se ne sviđa. npr. zasto bih dao nekoj igrici dopuštenje za čitanje mojih kontakata? lijepo instaliram igricu/app/whatever i izgasim to. Root? tocno određujem kojoj ću aplikaciji omogućiti root access....

sad, nekome koga to ne zanima instalira, brise i koristi kao svaki drugi mob. ali da blokaje - nije, da je spor - nije, da je value for money off the chart - je. nađi samsunga za 1100 kn koji je ravan RN2? nema ga.

imam A5 (2015 -. ne ovaj novi) pa to je smijesno koliko je RN2 bolji (osim po kvaliteti izrade -A5 unibody aluminium. jebeno nema sta). A5 blokaje kod iole jaceg multitaskinga, a naglasavam da je sluzbeni i nemam niti 1 igricu instaliranu na njemu.

15 godina
neaktivan

zna netko nešto više o ovome mobitelu? http://www.gsmarena.com/lenovo_vibe_shot-7046.php valja li što? (gledao sam reviewove po internetu, al dodatno mišljenje je uvijek dobrodošlo)

malo sam povećao budžet, trenutno su i igri galaxy s6, lenovo i huawei p8. 

što biste preporučili? ima li uopće smisla ova dvojba ili je galaxy trenutno iznad ovih?

7 galaxy s6
5 huawei p8
0 lenovo vibe shot (z90)

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Imam android, jer nemam dovoljno za iPhone. Trenutno sam na htc m8 a promijenio sam dosta androida i imo sam jedan kineski. Ja ako kazem da xiaomi ima problem za notifikacijama nee znam sto pojedini negoduju kad je tako, citao sam dosta recenzija i stranih i domacih. I fino sam rekao dok ne dobijete update koji ispravljaju da ne kupuju xiaomi modele, cekaj ako kupujete telefone u 2016 i ima problema problem sa notifikacijama poruka ne znm zašto da kupuje neko, ako su izašli update za ove greške onda ok, pozdrav. Nisam vlasnik xiaomi kao neki sto ga brane u ovde kao da su ga oni napravili, opustite se
9 godina
neaktivan
Nema dileme, galaxy s6 definitivno. Kamera daleko mu je najbolja i dizajn vrhunski. Jedino mu baterija nije bas tako toliko dobra
11 godina
neaktivan
Dado91 kaže...
Imam android, jer nemam dovoljno za iPhone. Trenutno sam na htc m8 a promijenio sam dosta androida i imo sam jedan kineski. Ja ako kazem da xiaomi ima problem za notifikacijama nee znam sto pojedini negoduju kad je tako, citao sam dosta recenzija i stranih i domacih. I fino sam rekao dok ne dobijete update koji ispravljaju da ne kupuju xiaomi modele, cekaj ako kupujete telefone u 2016 i ima problema problem sa notifikacijama poruka ne znm zašto da kupuje neko, ako su izašli update za ove greške onda ok, pozdrav. Nisam vlasnik xiaomi kao neki sto ga brane u ovde kao da su ga oni napravili, opustite se

Aha... veliš... čitao si dosta recenzija... stranih i domaćih...

I dalje ne odgovaraš. Imaš li ti kakvo stvarno iskustvo s Xiaomijem ili samo "iskustvo čitanja" dosta recenzija... stranih i domaćih?

Inače sam prestao čitati nakon prve rečenice, ovo mi slučajno zapelo za oko.

13 godina
neaktivan
GuardianOTB kaže...
Dado91 kaže...

ja imam Xiaomi RN2. da postojali su problemi s ranijimi romovima. sada nikakvih problema.

MIUI je slozen drugacije od drugih UI. Kod MIUI-a moras rucno pustiti notifikacije. On je dosta user orijentiran te je potrebno malo vise razmisljanja kod njega. Zato i volimo android. ako volis pluf and play - iOS je za tebe.

Kako to točno ručno puštaš notifikacije? Čisto mi zapelo za oko pa da vidim da ja nešto krivo ne radim

youtube.com/mislavbusic
13 godina
neaktivan

1 1 hvala 1
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice