Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.045
|
čitano: 12.540.448
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Pomoć pri odabiru mobitela

Odluka je pala na Z3.Meni je i motorola super ali kod mene je zenina zadnja Probacu ugrabit novi na njuski pa mozda ostane i nesto kusuraHvala svima na pomoci

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Treba mi neko ko se razume u apple ,ios imam par pitanja molio bi da mi se javi na pm

Repent the end is near!

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Što je najbitnije za pogledat kad se kupuje preko njuškala, prilikom preuzimanja..

Da li je to imei broj, da je isti na računu i uređaju..

Ako ima još ponešto..

Savjeti?

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
Kupujute uvjek s garancijom min 6 mjeseci...
Najvaznija provjera jest racuna/garancije/imei broj da se svugdje poklapa.

Zatim se provjeri stanje mobitela, utor za slusalice (ne provjerava se, pa zna biti iznenadenja), mikrofon/slusaliva/zvucnik (nazoves nekog), kamera i blic ako ima...
To je ono osnovno sto mislim da bi se trebalo, a ne traje duze od 3 minute.
Takoder, ako ima garanciju miran (makar se nezna kod nasih servisa), al svejednp nebi vjerovo covjeku koji kaze da je sve uredu i onda ispadne da ne radi mikrofon.
11 godina
neaktivan

Zaboravio sam napisati, za ono kad kažu novo, neotvoreno, neotpakirano..

Evo gledam jedan mob, kaže račun i garancija iz vip-a, 24 mjeseca, kaže otvoren na sve mreže (a iz Vip-a), novo, zapakirano..

Nemam iskustva sa takvom kupovinom, pa ono..

Edit: I što kad je kupljen sa R1 računom recimo u vipu, kako se to odražava na garanciju kad privatna osoba xy, donese mob na popravak, a nema nikakve veze sa dotičnom firmom..

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.3.2016 0:53 (boatenga).

0 0 hvala 0
14 godina

Može preporuke Androida do 1200 kn.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Z3c nije los za te pare

youtube.com/mislavbusic
14 godina

Pozz, imam jedno malo drukcije pitanje.. Naime, uzeo bih si novi samsung galaxy a5 2016, s njuskala,  pa me zanima dali mozda netko ima za preporuciti nekog prodavaca, ako je netko kupovao vec sa njuskala tako. Gledao sam one oglase kaj ljudi prodaju sa garancijom iz t-coma, ti me privlače najviše, al opet ni tu ne možeš sto posto znati, pa ako netko ima iskustvo s nekim, pa da kaze, bio bih zahvalan.. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Najbolje ti je tražiti ove koji su produžili ugovor pa prodaju novi mobitel, cijena je jeftinija sigurno 300-500 kn od preprodavačeve (uostalom, i omi tako nabavljaju modele).

Par dana posjećuj njuškalo jer ti se jeftini oglasi brzo prodaju (pa kasnije preprodavači stave cijenu nekoliko stotina kuna veću od te).

1 0 hvala 1
14 godina
EchoOne kaže...

Z3c nije los za te pare

Z3c= Sony Xperia Z3 Compact?

Nisam napomenuo da bi mobitel trebao biti nov, a ne vidim da se može igdje naći za te novce, pa pretpostavljam da si ti mislio na polovnu?

13 godina
neaktivan
Nisi apsolutno nista spomenuo osim cijene. Novi onda neki Xiaomi Redmi Note 2 il 3. Dvica ima na honorbuy.com za 1200 kn vjerujem
youtube.com/mislavbusic
14 godina

Da, tak sam i mislio. Jel ima jos kaj na sto bi mogao obratiti pozornost kad bi se nasao s covjekom? Znam da se imei provjeri, pa ak mi dopusti da i isprobam mob i na njemu mogu vidjeti dal se slaze sa onim na kutiji i papirima od garancije. Jel ima jos kaj na kaj bi trebao pripaziti?

9 godina
neaktivan

Ako nije nov ne vidim razloga zašto ti ne bi dopustio da sve pogledaš, osim u slučaju da nešto nije u redu sa mobitelom.

Ako je nov i naljepnica nije dirana i kutija je tvornički zatvorena, ne bi ti niti ja dao da otvaraš, pogotovo ako je riječ o iPhonu recimo, jer si samim time smanjio vrijednost za 200-300 kn uređaju.

0 0 hvala 0
14 godina

Ma ne, ak je zapakiran i to sve, samo bi vidio racun i imei na racunu i kutiji dal se poklapa i to je to, nego sam mislio ak je koristen, da bi onda i na mobitelu jos provjerio imei. Valjda ako je zapakiran uredno sa naljepnicama, me nema kako smuljati..valjda 

9 godina
neaktivan

Ja sam uzeo S4 rabljeni, ekran i iza očuvan za 800 kn.

Sve radi, sve sam pregledao, defacto kamera, u postavkama malo čačkaš, nazoveš nekoga da vidiš čuješ li ti nekoga i čuje li on tebe, ukratko to je to.

Ovo sve vrijedi za rabljeni mobitel, dakako.

Na novom vidi ako nije uopće korišten da ima naljepnicu preko ekrana (tvorničku) na kojoj nisu vidljivi mjehurići, jer ako jesu, vjerovatno je skidana, a onda je možda mob i korišten, isto tako da je sva oprema zapakirana. Navedeno je za novi mobitel s otvorenom kutijom iz nekog razloga (ovjere garancije i sl.).

Ako je zapakiran skroz skroz, sve ovisi o volji prodavača hoće li ti dopustiti da išta diraš.

0 0 hvala 1
15 godina

Best buy mobitel do 150€? Sve (online) trgovine dolaze u obzir.

Razmišljao sam o Meizu M2, košta samo 120E najeftinije što sam našao, sa free shippingom.

EUNE: Ferritin
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Ako ćemo pogledati današnji tečaj u Tvojih 150 eura se uklapa i ovo, što je definitivno, uz dužno poštovanje, bolje od Meizu M2

http://www.minideal.net/eu-warehouse-xiaomi-redmi-3-16gb-4100mah-battery-golden.html

0 0 hvala 1
9 godina
neaktivan

Koliko trenutno kosta Samsung Galaxy S5

0 0 hvala 0
14 godina
Dexter94 kaže...

Koliko trenutno kosta Samsung Galaxy S5

Za to pitanje si se registrirao na forum? :D

Za nove pogledaj stranicu Nabava, a za nove i rabljene Bug oglasniki Njuskalo.

Plus, ako imas vremena pogledaj lokalne mobitel shopove.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
13 godina

Galaxy s5 je cca 1400 na oglasniku, makar ne preporučujem da ga uzimaš osim ako ne želiš odmah rootati. Radi užasno na svom stock androidu

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Neki dobar mobitel do 1925 kuna

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Ja imam jedan, ali za 1926 tako da ništa   ;)

7 1 hvala 0
15 godina
TomBar kaže...

Ako ćemo pogledati današnji tečaj u Tvojih 150 eura se uklapa i ovo, što je definitivno, uz dužno poštovanje, bolje od Meizu M2

http://www.minideal.net/eu-warehouse-xiaomi-redmi-3-16gb-4100mah-battery-golden.html

Ima netko bolju preporuku od ovoga? Ili nešto drugo što bi trebao uzeti u obzir? 

EUNE: Ferritin
15 godina
neaktivan

pozdrav

neka preporuka za mob do nekih 1500kn? eventualno 2000

moze njuskalo, moze kod nas u ducanu, iz vana mi se bas ne narucuju i ceka, eventualno ako je neka osjetno bolja ponuda nego ovako

0 0 hvala 0
13 godina

Lg G4 već možeš naći za 2k

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
maks0806 kaže...

Lg G4 već možeš naći za 2k

Jako teško...čak i godinu dana stare cijene na 2,3-2,5k što je malo nerealno. Naravno, postoji opcija cjenkanja ali sve je do prodavača

13 godina

Ima ih za 2100, 2200. Za 2k sam kolegi prekjučer uzeo jedan, nabasao na nwki za 2100, i dao ga je za 2k. Može se

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Trenutno imam G3 3/32, razmisljam o uzimanju G4 ili S6, prvenstveno zbog kamere. Sto bi preporucili?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

S6 definitivno, osim ako ti izmjenjiva baterija nije previše bitna

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.3.2016 14:29 (maks0806).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Dexter94 kaže...

Neki dobar mobitel do 1925 kuna

Uh kasniš. Baš sam jučer prodao jedan. Bio je dobra prilika.

Otišao je za 1924.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice