Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.518
|
čitano: 13.047.066
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
protjeran
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
maks0806 kaže...

Pa J7 nije neki upgrade naspram notea 3 

Ja bi preporučio Nexus 5x, taman je 299€ sad, a odličan mob

Mocan ali mi se ne svidja sto se ne vadi baterija ?! Nikad 2 dobra ! :)

Mozda ipak Note 4 ?!

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.2.2016 10:31 (mackocicko2004).
10 godina
odjavljen
Pa onda odi na note4 ak imas para i bez brige si.
10 godina
protjeran
kbenzema kaže...

Koji model Note 4 da trazim ?Ima ih vise ?Nisam u toku ?! :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.2.2016 11:08 (mackocicko2004).
9 godina
neaktivan
mackocicko2004 kaže...
kbenzema kaže...

Volim da vidim veliku cifru na Antutu ,sta cu kad sam idiot ! :)

Note 4 N910C, taj je najjaci model mislim. Exynos je pod "haubom" :P

10 godina
protjeran
Dane24 kaže...
mackocicko2004 kaže...
kbenzema kaže...

Sad gledam antutu pa nije skoro nista jaci od mog Note 3 N9005 ?!

Ovaj moj daje oko 47 k a ovaj Note 4 oko 50 k ?! :)

9 godina
neaktivan
mackocicko2004 kaže...
Dane24 kaže...
mackocicko2004 kaže...
kbenzema kaže...

Sad gledam antutu pa nije skoro nista jaci od mog Note 3 N9005 ?!

Ovaj moj daje oko 47 k a ovaj Note 4 oko 50 k ?! :)

Meni to ne znaci nista. Isto ko mliko jel 2.5%/ili 2.8% m.m. Ne znam sto bi iko ista znacilo ima li milijun ili pola milijuna na tom antutu. 

13 godina
Pomoć pri odabiru mobitela

To su stari podaci za antutu. Note 3 sad dobije cca 45-50k a note 4 75-80k

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.2.2016 11:47 (maks0806).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
protjeran
maks0806 kaže...

Na slici ti pise Nexus 6 tako da ..... :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.2.2016 11:57 (mackocicko2004).
9 godina
neaktivan
mackocicko2004 kaže...
maks0806 kaže...

Et sa xda slika antutu, nema note 3 ni na mapi.

17 godina
mackocicko2004 kaže...
maks0806 kaže...

Note3 je i danas odličan mobitel. Mislim da nemaš razloga za prelazak. Jedino opravdanje bi bilo da ti treba bolja kamera pa da ideš na neki noviji mobitel jer su tu napravljeni najveći pomaci u zadnje vrijeme. Što se tiče trajanja baterije, fluidnosti.... razlika je zaista malena. Note3 ima bolju autonomiju od većine novih modela. A i trenutak za prelazak nije baš najbolji. Strpi se par mjeseci da vidimo što Snapdragon 820 nudi i modeli koji će ga imati.

10 godina
protjeran
Dane24 kaže...
mackocicko2004 kaže...
maks0806 kaže...

Et sa xda slika antutu, nema note 3 ni na mapi.

Evo mog benchmarka . :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.2.2016 12:21 (mackocicko2004).
10 godina
protjeran
Sil kaže...
mackocicko2004 kaže...
maks0806 kaže...

Note3 je i danas odličan mobitel. Mislim da nemaš razloga za prelazak. Jedino opravdanje bi bilo da ti treba bolja kamera pa da ideš na neki noviji mobitel jer su tu napravljeni najveći pomaci u zadnje vrijeme. Što se tiče trajanja baterije, fluidnosti.... razlika je zaista malena. Note3 ima bolju autonomiju od većine novih modela. A i trenutak za prelazak nije baš najbolji. Strpi se par mjeseci da vidimo što Snapdragon 820 nudi i modeli koji će ga imati.

Ma svaka ti je zlatna ,malo me iritira sto nece biti Android 6 ali prezivjecu bez toga !Mislim nema zvanicne verzije !Custom ROM ce biti garant ! :

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.2.2016 13:29 (mackocicko2004).
17 godina

Može li mi netko reći iz prve ruke kakav je Alcatel Pixi Dual sim? vidim da su u tele 2 350 kn, nisam zahtjevan korisnik, pozivi, poruke, evenutalno spajanje na net tu i tamo...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
mackocicko2004 kaže...
maks0806 kaže...

Imaju identičan hardver

10 godina
neaktivan
Ipak sam odlučio da kupim lg g flex 2. Za te novce ne mogu kupiti bolji mob. Gledao sam i Kineze ali ih ne želim. Koristim ih godinama i sad koristim meizu ali jednostavno mi se ne da više zezat sa ROM -ovima.

1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Ipak sam odlučio da kupim lg g flex 2. Za te novce ne mogu kupiti bolji mob. Gledao sam i Kineze ali ih ne želim. Koristim ih godinama i sad koristim meizu ali jednostavno mi se ne da više zezat sa ROM -ovima.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Ja takodjer zavrsio uzimajuci flex 2.

Za sad vrlo zadovoljan, heating nije toliko prevelik, performanse su top, kamera solidna, ekran solidan... Vrlo jeftin high end mob koji je poboljsan podosta nakon kljucnih azuriranja
Moj PC  
3 0 hvala 2
14 godina

imam LG G3 32GB kiji je u top stanju, mislim da cu biti sritna ako uspijem dobiti za njega 1600kn, da skratim pricu, sto bih mogla uzeti za te novce a da je dobar ko G3?? :-/

0 0 hvala 0
16 godina

Možda G3 neke druge boje 

Ako ti je dosadio G3 možeš za slične novce naći Xperiu Z3 ili Galaxy S5.

14 godina

A koji mob nedosadi brzo? :D

Ma utupila si u glaavu kako je lagano star, jer vec ima G4 pa ce sada G5 i tak, a da je mob odlican je!

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.2.2016 3:06 (Miki_16).

0 1 hvala 0
16 godina

Nije ni kod samsunga bolja stvar. Imala bi S5, a S7 na vratima. Kod Sonya još i gore Z3, Z3+, Z5. 

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.2.2016 3:22 (lovranac).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Kupi rozu masku za G3 i mani se corava posla, bezveze bacat pare a imas odlican mob.

Pa i G2 je jos uvjek jako dobar mob, po danasnjim nekim standardima za prosjecnog korisnika G2 je iznad prosjeka.

A razlog je jer ima 2 GB rama  i 32 GB memorije  sa 3000 mAh baterijom i 13 MP kamerom i Snapdragon 800, dok prosjecan mobitel u prosjecnog korisnika

ima 1 GB rama i 8 GB memorije sa 2000 mAh baterijom i 5 MP kamerom i Snapdragon 400 ili neki MediaTek.

Tako da smatraj se sretnom jer imas G3 koji je daleko iznad prosjeka i vjerovatno i ne dosanjani san mnogih a tebi je on slab.

Evo ti budi logicna i reci sto tocno falim tom tvom G3 da bi ga mjenjala, navedi nesto konkretno. A ako se nemozes sjetiti onda se mani corava posla ili

ako imas viska para uzmi si S6 Edge + koji ce ti opet dosadit cim izadje S7.

I onda idemo okolo i naokolo svaki put kad izadje novi mob, nekome ce njegov biti dosadan.

4 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Jel ti se zagrijava mob u browsanju ko i meni? Nije da je vruc, vec poprilicno topao, sta mi pomalo smeta. Takodjer, kakva ti je baterija?
11 godina
neaktivan

Lg flex 2

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.2.2016 8:58 (metrix.2k).
10 godina
neaktivan
metrix.2k kaže...

Lg flex 2

Lijepo su ti ljudi rekli da se LG flex 2 grije, zar nisu. Sreca tvoja pa ne igras igrice na njemu jer nakon pola sata igranja mogao bi pofrigati jaje na njemu hehehehe.

Svi se zale na Lg flex 2 da se grije bas zbog Snapdragona koji je u njemu i opomenut si na vrijeme ali kad vec nisi htio slusat sad se pati sa vrucinom.

11 godina
neaktivan
delta-hawk kaže...
metrix.2k kaže...

Lg flex 2

Lijepo su ti ljudi rekli da se LG flex 2 grije, zar nisu. Sreca tvoja pa ne igras igrice na njemu jer nakon pola sata igranja mogao bi pofrigati jaje na njemu hehehehe.

Svi se zale na Lg flex 2 da se grije bas zbog Snapdragona koji je u njemu i opomenut si na vrijeme ali kad vec nisi htio slusat sad se pati sa vrucinom.

Takodjer je mnogo ljudi reklo da nemaju vecih problema sa zagrijavanjem nakon specificnih updateova. 

Mislis li da je bila validna opcija nasuprot z3 compact i g3?

10 godina
neaktivan

Neznam jeli Flex dobio MM, ali ako nije samo se mozes nadati da ce se stanje popraviti na MM-u.

A inace i dalje ja bi osobno izabrao Z3c da sam u tvom slucaju, jer meni treba mobitel a ne televizija hehe.

Pogotovo sto Flex ima pecnicu 810 pod haubom.

Ali sad kad si odabrao, sad mozes samo uzeti neku masku ali malo bolju gledaj bar da ti ne izgore prsti ako mislis igrati igrice na njemu.

I iskreno da ti kazem LG Flex bi mi bio apsolutno zadnji izbor cak i u kombinaciji Z2 i G2 i to sve zbog tog Snapdragon 810 aali opet to sam ja i mozda bi drugi birali drugacije.

A da je bio validan izbor svakako je, samo ne preporucen od mnogih.

1 0 hvala 1
9 godina
neaktivan
metrix.2k kaže...
delta-hawk kaže...
metrix.2k kaže...

Lg flex 2

Takodjer je mnogo ljudi reklo da nemaju vecih problema sa zagrijavanjem nakon specificnih updateova. 

Mislis li da je bila validna opcija nasuprot z3 compact i g3?

Zavisno od zaslona koliki ti treba z3c i g3 su ti sigurno bili bolji izbor. Ne vidim kako bi se stanje sto se grijanja tice rijesilo updateom al eto. Znam da su kod pojedinih mobitela taktovi im spusteni pa tako to rijesili, bar da se kolko tolko manje grije.

14 godina
delta-hawk kaže...

Kupi rozu masku za G3 i mani se corava posla, bezveze bacat pare a imas odlican mob.

Pa i G2 je jos uvjek jako dobar mob, po danasnjim nekim standardima za prosjecnog korisnika G2 je iznad prosjeka.

A razlog je jer ima 2 GB rama  i 32 GB memorije  sa 3000 mAh baterijom i 13 MP kamerom i Snapdragon 800, dok prosjecan mobitel u prosjecnog korisnika

ima 1 GB rama i 8 GB memorije sa 2000 mAh baterijom i 5 MP kamerom i Snapdragon 400 ili neki MediaTek.

Tako da smatraj se sretnom jer imas G3 koji je daleko iznad prosjeka i vjerovatno i ne dosanjani san mnogih a tebi je on slab.

Evo ti budi logicna i reci sto tocno falim tom tvom G3 da bi ga mjenjala, navedi nesto konkretno. A ako se nemozes sjetiti onda se mani corava posla ili

I onda idemo okolo i naokolo svaki put kad izadje novi mob, nekome ce njegov biti dosadan.

Kakvih ti problema imas? A rozu masku sebi kupi!

Dosadio mi ukratko, i rekoh da je odlican, ali dosadio!

12 godina
neaktivan
delta-hawk kaže...

Bravo. Ne mijenjaj ono što funkcionira = recept za sretan život.

Roza maska FTW.

@Miki_16

Ako si tipična korisnica, nemaš razloga za kupnju novog mobitela dok ne izađe dedicated Whatsapp machine sa 256 GB prostora za pohranu (da ti dečko nikad više ne mora raditi bekap sličica, filmića koji život znače i preinstaliravati aplikaciju) i prednjom kamerom od 48 megapiksela za pobjedničke selfije da si frendice izgrizu grudnjake od ljubomore kad te vide s frajerom u klubu.

Konzumerizam je za ovce.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice