Užas, šta pitaš u temi onda kad uzimaš najgoru moguću opciju.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Zapravo, super si mi pomogao, jer mi je taj mob favorit od početka, tako da nema više trileme.
Jedino se pitam dal se taj procesor Snapdragon 808 isto lako roota?
I evo gledam, velika je razlika u cijenu na honorbuy i giztop, na honorbuyu za 249 +39 shipping, a na giztopu za 239 dolara. Jel ima neki keč u tome?
Tnx.
provjeri shipping preko giztopa, pazi kad narucujes da oznacis s EU skladista da ti se salje, u protivnom ce ti doc iz kine i naplatit ce ti carinu + pdv. pogledaj na obje stranice na chekoutu ima li nekakav hidden cost (ne bi trebao). ako nema, narucis di je jeftinije i to je to.
edit: nebitan ti je procesor za root.
Hvala na pomoći. Odllučila se za Lenovo A536, i kupljen je do malo prije.
nema na cemu, ali kao sto je kolega maks rekao, moglo se na njuski nac boljih mobova za te novce.
ne bi trebala imati nekakvih velikih problema s mobom, ali... to je entry level mob, neka ne instalira nikakve velebne aplikacije zbog ogranicenog internal storagea. what's up, viber ok, facebook app, face messenger NI POD RAZNO. cucaju rama ajme i puno jaci mobiteli znaju blokavat zbog tih aplikacija. znaci face - preko browsera.
isto tako, pripremi se za kupnju novog moba za 6mj hehe
Zapravo, super si mi pomogao, jer mi je taj mob favorit od početka, tako da nema više trileme.
Jedino se pitam dal se taj procesor Snapdragon 808 isto lako roota?
I evo gledam, velika je razlika u cijenu na honorbuy i giztop, na honorbuyu za 249 +39 shipping, a na giztopu za 239 dolara. Jel ima neki keč u tome?
Tnx.
provjeri shipping preko giztopa, pazi kad narucujes da oznacis s EU skladista da ti se salje, u protivnom ce ti doc iz kine i naplatit ce ti carinu + pdv. pogledaj na obje stranice na chekoutu ima li nekakav hidden cost (ne bi trebao). ako nema, narucis di je jeftinije i to je to.
edit: nebitan ti je procesor za root.
na giz topu nemas tu opciju, oni uvijek salju iz kine ali prvo dode u francusku pa onda se tek salje tebi i zbog toga ne placas pdv
na giz topu nemas tu opciju, oni uvijek salju iz kine ali prvo dode u francusku pa onda se tek salje tebi i zbog toga ne placas pdv
Ali ako se ne carini u Francuskoj, onda će se cariniti u zemlji kupca.
Ali ako se ne carini u Francuskoj, onda će se cariniti u zemlji kupca.
a kad se to nije carinilo u francuskoj? odkad znam za giz top nitko nije imao slucaj da se nije carinilo u francuskoj, pise ti ljepo na njihovoj stranici crvenim slovima da nema pdv-a ni carine za zemlje EU, dok ostale stranice funkcioniraju tako da ti prvo naplate carinu pa ti onda oni vrate pare na paypal racun, ma gluposti zesce, najjednostavije je na giz topu, platis, oni posalju, za 15 dana mob je kod tebe bez ikakvih dodatnih troskova i to je to
Meizu pro5 32gb (430 usd) ili one plustwo 64 gb (390 usd)? Što kupiti? Najvažnija mi je fluidnost,bez štekanja
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
a kad se to nije carinilo u francuskoj? odkad znam za giz top nitko nije imao slucaj da se nije carinilo u francuskoj, pise ti ljepo na njihovoj stranici crvenim slovima da nema pdv-a ni carine za zemlje EU, dok ostale stranice funkcioniraju tako da ti prvo naplate carinu pa ti onda oni vrate pare na paypal racun, ma gluposti zesce, najjednostavije je na giz topu, platis, oni posalju, za 15 dana mob je kod tebe bez ikakvih dodatnih troskova i to je to
To ne znam, znam da su neki govorili da se nije carinilo u UK i još nekim zemljama EU
Evo sta sam dozivio danas, stigne mi Xiaomi redmi note 3 sa giz topa, paket dode dpd-om, digitalni potpis na onaj njihov uredaj i da mi paket, raspakiram i nema mobitela unutra, znaci sve je tu, punjac, maskica, eu adapter ali nema ni mobitela ni kabla i vidim da je na kutiji dpd traka, neko je to izvadio van ili je greska na giz topu ali ne vjerujem da su tako glupi poslat paket bez mobitela i usb kabela. Ne znam sta da radim sad, imate kakve ideje?
Evo sta sam dozivio danas, stigne mi Xiaomi redmi note 3 sa giz topa, paket dode dpd-om, digitalni potpis na onaj njihov uredaj i da mi paket, raspakiram i nema mobitela unutra, znaci sve je tu, punjac, maskica, eu adapter ali nema ni mobitela ni kabla i vidim da je na kutiji dpd traka, neko je to izvadio van ili je greska na giz topu ali ne vjerujem da su tako glupi poslat paket bez mobitela i usb kabela. Ne znam sta da radim sad, imate kakve ideje?
omg. odmah kontaktirat sellera sa slikama. ako pocne nesto izmotavat, dispute otvorit.
Majke ti koji retardi, ovako nešto napraviti
Ima li naznaka da je kutija bila otvarana ili trgana prije nego si je ti otvorio?
Meizu pro5 32gb (430 usd) ili one plustwo 64 gb (390 usd)? Što kupiti? Najvažnija mi je fluidnost,bez štekanja
One Plus 2 je mrcina od mobitela i neće te razočarati sigurno. Veća interna memorija čini mi se dosta važnom stavkom a još je jeftiniji,
s druge strane Meizu ima sd karticu...
tako da trebaš samo vidjeti što ti je od specifikacija važnije i odabrati, baš kao što kaže partick_cro.
DOMAC5 - ovo je brutalno. Ajd izvještavaj nas kako će se to rješavat.
Hvala. Ipak hoće manji mob. Manje od 5 inča.
Možda Xiaomi redmi 2 Advanced s 2GB RAM.
Di naručiti iz EU ? Ima li kakva garancija na mobitel ?
Di je najjeftinije ?
Koji mobitel za ženu kupiti ?
Dosad je imala lumiu 630 i wp joj ne odgovara. Sad ima Samsung S 3 mini i ne radi glatko.
Cijenom oko 700kn, moze i rabljeni s njuškala. Bitno da ne šteka, ono da radi normalno. Ona koristi face i malo surfa i to je to. Gledao sam Xperia E4G, Lg Spirit, Lg Nexus 4 u toj cijeni na njuškalu. Nekakav kinez ? Imate kakav prijedlog ? Hvala !
nek doda jos 300 kn i uzme ovo ili ovo i mirna je duze vrijeme, ako joj uzmes ove sta si nabrojao ili s njuskala neku marku po meni bacili ste pare u vjetar jer ce jako brzo i ti uredaji pocet stekat ako uopce i budu radili glatko dok su jos novi
Hvala . Ipak hoće manji mob. Manje od 5 inča Možda Xiaomi redmi 2 Advanced s 2 GB RAM.
Di naručiti iz EU a da ima garanciju i da nije skupo ?
Majke ti koji retardi, ovako nešto napraviti
Ima li naznaka da je kutija bila otvarana ili trgana prije nego si je ti otvorio?
pa ima naznaka da, vidis da je dpd traka na paketu a kad sam prije 2 mjeseca narucio letv nije bilo te trake, i jos je bio nekak lagan paket kad sam ga primio al ajd nisam prek njuskala narucio da se moram brinut i otvorim a ono prazna kutija, zvao sam ovog iz dpd-a i reko je da ce me kasnije nazvat sef neki u dpd-u da vide sta je, jos uvijek cekam taj poziv, ako se desi da me giz top odjebe i dpd jedina nada mi je paypal, to je placeno 182$ da bi dobio praznu kutiju, ak meni ti novci propadnu a mobitela nema pa popizdit cu, koji sou majku im, od milijun paketa meni se ovo mora desit
Poz,hocu da kupim kcerci poklon Sony Xperia M4 Aqua
Kakav je tel?Citam recenzije na GSM Areni,kazu da se grije ?!
Ima li neko ovaj tel.kkava su iskustva iz prve ruke ?
Na ugovor od 2.god dobijam za dzaba ! :)
Probaj pitati u ovoj temi.
a nisam jer mislio sam si pa nije ovo njuskalo nece mi giz top ciglu poslat al nisam racunao na to da dpd dostava ima zaposlene lopove pa eto, nadam se da cu to rijesiti, a koliko mi moze pomoci dispute na paypalu?
Pozdrav
Kupujem mob ovih dana preko njuške,gledam lg g2 dali se isplati uzimat ili valja nadodati lovu za nešto drugo.Hvala!
Na murju i prijavi IMEI kojeg imaš na kutiji. pa nek face i kazneno odgovaraju...
Poz,hocu da kupim kcerci poklon Sony Xperia M4 Aqua
Kakav je tel?Citam recenzije na GSM Areni,kazu da se grije ?!
Ima li neko ovaj tel.kkava su iskustva iz prve ruke ?
Na ugovor od 2.god dobijam za dzaba ! :)
Probaj pitati u ovoj temi.
Svaka cast za link ,uzimam Galaxy j5 ! :)
1.3Ghz octa core
3Gb ram
16Gb rom
5.5 inch zaslon Fhd
Baterija 3100 mAh
Cijena novog je na eBayu oko 179$... Mene zanima dali netko ima ovaj uredjaj i kakav je..?
znati riskirati znaci napredovati
1.3Ghz octa core
3Gb ram
16Gb rom
5.5 inch zaslon Fhd
Baterija 3100 mAh
Cijena novog je na eBayu oko 179$... Mene zanima dali netko ima ovaj uredjaj i kakav je..?
znati riskirati znaci napredovati
Molim za pomoć
| 2 | Nexus 5X |
|---|---|
| 16 | Xperia Z3 |
| 1 | Nešto drugo do 2500kn |
Ukratko zanima me mobitel android do 1200 kuna (300 KM/150 eura) u BiH da mi preporucite neki ako nije problem.
Htio bi da mobitel ima bar 1.5/2 GB radne memorije i 16 GB unutrasnje memorije ako je moguce ostale specifikacije mi i nisu toliko bitne.
Hvala
Jel mi možete preporučiti neki mob do 1500 (+100kn) da ima najmanje 16 GB interne memorije i 2GB RAMA
Da se mogu i poigrat koji put.
Ne bih ništa što se mora narucitat sa honorbuya, giztopa i sl.
istu stvar i ja trazim i ono sto sam pronasao do sad je
doogee y100 pro i meizu m2 obicni, ne note verziju
evo i ja cekam ovdje odgovor isto kao i ti, pa valjda cemo ga docekati hehe