Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.036
|
čitano: 12.513.221
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Pomoć pri odabiru mobitela

U maloj sam dilemi S5 ili G2, s je skuplji 200kn od lg. 

17 S5
10 G2
When we're good they never remember, when we're bad they never forget. JM
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Pomoć pri odabiru mobitela

gdje je to skuplji samo 200kn ako smijem znat?

Ne kradi! - vlada mrzi konkurenciju..
14 godina
odjavljen
chaselol kaže...
Deawood kaže...

Kad primiš S5 koji nekoliko mjeseci nije bio factory resetan i natrpan je s aplikacijama, poludiš. Jako loše rade i još k tome je napravljen od flaster-plastike. 

Kad primiš M8 koji nekoliko mjeseci nije bio factory reset  i natrpan je s aplikacijama, oduševiš se. Jako dobro radi i još k tome napravljeni je od najboljeg mogućeg materijala za mobitele. 

Ovo podvuceno nije istina, nemoj da izmisljas.

I jedan i drugi je android, ako ih pretrpavas i m8 ce se pogubiti kakve vi gluposti valjate jaooooooooo 

Najvaznije za android je da uzmes brzu SD karticu, da ne stavljas "sumnjive" aplikacije, uradis ROOT ako se razumijes, pocistis telefon od gluposti i stavis neki custom ROM preporucljivo cyanogen jer su oni poprilicno fluidni i vozi.

Svaki android će radi fluidno na CMu. Ali moj M8 je na stock ROMu, ništa nije "počišćeno" sa rootom, sa oko 100 aplikacija i radi ko i prvog dana. Dali će S5 tako raditi? Neće, NHF.

S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!
13 godina
neaktivan
true_blue kaže...

U tom slučaju nema baš dileme, S5 all the way. Sve je jednostavno bolje, osim autonomije koja je na strani G2...

10 godina
neaktivan
true_blue kaže...

Naravno s5 pusti ti ove sto hejtaju samsung kao onaj maxs jer je njegov sony bitan :)

13 godina

Ako je samo 200kn razlike idi na s5, imaš li još nešto u tom rangu ponuđeno?

@sheimus, ne pljujem po ničemu nego izdvajam očite nedostatke jer sam svaki uređaj koristio višekratno kao daily driver. Za razliku od tebe i stefe znam što govorim. Prove me wrong. Najjači ste vi što ste se zaljepili za jednu stvar i prepucavate se dok ja npr mjenjam mob svakih 3-7 dana u prosjeku pa actually znam što pričam. Cheerz

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.2.2015 19:47 (maks0806).
Moj PC  
0 1 hvala 0
10 godina
neaktivan

Znas to mogu i ja reci kako menjam tel svakih 3-7 dana i nisam se zalijepio samo za jednu stvar ja redovno pratim svaki telefon koji izadje i specifikacije i po yt i malo ako koji prijatelj ima neki telefon pa dam savjet.

11 godina
maks0806 kaže...

Ako je samo 200kn razlike idi na s5, imaš li još nešto u tom rangu ponuđeno?

@sheimus, ne pljujem po ničemu nego izdvajam očite nedostatke jer sam svaki uređaj koristio višekratno kao daily driver. Za razliku od tebe i stefe znam što govorim. Prove me wrong. Najjači ste vi što ste se zaljepili za jednu stvar i prepucavate se dok ja npr mjenjam mob svakih 3-7 dana u prosjeku pa actually znam što pričam. Cheerz

Covjece pa si ti svjestan sta pricas,po tome sto kazes na nekom mobu si samo jedanput punio bateriju sto znaci da ga nisi nikak koristio i ti onda ides nekome davat savjete koji valja a koji ne,poklopi se

tomas
13 godina
neaktivan

@petar269 Pratio sam cijene LG G2 na njuškalu zvao desetak oglasa, i za novi bijeli otklj na sve mreže (s5 je također otklj, mada ovaj nije nov, korišten vrlo kratko kao drugi uređaj) traže ljudi u prosjeku 200kn manje, 300 za korišten nekih 3, 4 mjeseca.
A S5 je dogovor s likom koji je preko firme dobio novi mob , pa prodaje

When we're good they never remember, when we're bad they never forget. JM
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.2.2015 21:10 (true_blue).
11 godina
maks0806 kaže...

Stefo aj ćuti. Pogledaj ti po jutubu kolko zelis nisi imo nijedan mob a pametujes. Tek si doso na forum i seres svaki dan. Meni je hobby mjenjati mobove a kako sam u zg na njuski je to lako moguce, cak i zaradim koju paru. 

Uz studiranje radim svaki dan pa i imam za to ako pa da ne pocnete sa spikama kako mi starci kupe sve.

Poklopi se ti sta imas jedan mob i pametujes. Ne znam koliko sam mobitela imao koliko dana ali svakako dovoljno da mogu reci nesto za razliku od vas internet warriora. Pet dana mi je dovoljno da vidim kakva je baterija kakav je ekran i sve ostalo sto me zanima. 

Da pljuvat cu po s5 jer sam ga cetiri put imao i to dva na lolipoppu i ako je tebi ok da ti mob u 2015 radi gore od mobitela iz 2012, ne znaci da je drugima ok. 

EDIT: Imam par dana vec ip6+ zasad i iznenadujuce pozitivna misljenja. Makar je glomazan u odnosu na g3 koji ima istu velicinu ekrana, ali dobar je :D

Nisam punio bateriju otkad sam ga nabavio, neiscrpna je!

Pa tebe bi onda trebali proizvodaci unajmit da im ti onda testiras mobitele sa obzirom na tvoje sposobnosti.Stara izlizana spika,idem na faks,usto radim,nemam sponzore(mama o tata) ali imam novca da promjenim svaki tjedan 1 flagship.Pa tebi onda ni netreba faks jer ti i bez njega super ide

tomas
Moj PC  
4 0 hvala 1
13 godina

Moglo bi malo 

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
chaselol kaže...

Moglo bi malo 

👍

tomas
14 godina
neaktivan

Može li neko pomoći namjeravam uzeti jedan od ova 2 mobitela :    

Huawei ascend g630       ili

Samsung Galaxy Grand Neo

dosta su slične karakteristike , pa me zanima koji bi vi prije uzeli . (cijena nije bitna)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Kupujem mobitel sa samo dva pravila, a to su: da je ~4.5" i da ima što bliže specifikacije normalnih mobitela.

Od svih "Mini" i "Compact" mobitela (offtopic: što je po meni apsurd kako se može nazivat veličina od 4.6" Compact (Sony Z3) ili od LG G2 sa 4.7" Mini što je maksimalna veličina da koristiš mobitel jednom rukom) Sony Z3 Compact mi djeluje da je ostao pri specifikacijama svojeg velikog brata. Čini mi se kao najbolji izbor za mobitel ~4.5".

Jel imate još kakav primjer takvog mobitela? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

Z3 Compact je jedini takav mobitel, svi ostali su mini i u specifikacijama. 

S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!

2 0 hvala 1
13 godina
DOOGEE DG 800 ima 4.5 inča.Inače ima mobitela od 5" koji imaju u nazivu riječ Mini-
Oppo N1 Mini,OnePlus One mini.
14 godina
odjavljen

1+1 mini još nije niti izašao, a poznate specifikacije su znatno slabije nego u Z3 Compact, pretpostavljam da je tako i u ova ostala 2.

Ova dva nemaju veze s Compactom, pa to je sve 5".

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.2.2015 16:36 (Deawood).

0 0 hvala 0
13 godina

Z3c ili Z1c ako ti je Z3c preskup

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
wazzo kaže...

Može li neko pomoći namjeravam uzeti jedan od ova 2 mobitela :    

Huawei ascend g630       ili

Samsung Galaxy Grand Neo

dosta su slične karakteristike , pa me zanima koji bi vi prije uzeli . (cijena nije bitna)

E brt znaci karakteristike nisu bas slicne uzmi huawei ascend g630 bez imalo razmisljanja sad cu ti navesti zasto.Ovako huawei g630 ima bolju kameru ,vecu rezoluciju,mnogo mnogo vise piksela,na kameri ima senzore ima pise tamo koliko je dok grand neo nema huawei ima mnogo mnog mnogo znaci bolju kameru :D ima senzor za svjetlost dok grand neo nema ,huawei ima noviji android sistem , i jos mnogo toga :D

17 godina

Pozdrav, treba mi par modela mobitela u rangu 300-500kn. Hvala.

Ako sam u krivu, ispravite me ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

lg l40 gledano android svijet, lumia 520 gledano wp svijet

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Dal je bitno da se kod novih smartphonea baterija isprazni (prvo koristenje) skroz do kraja i onda puni bez ikakvih aktivnosti na mobu (kod nekad jel)?

Kolko sam cital, nije ali svejedno pitam.

Na mojem je vec neko vrijeme na crvenom, ispod 10%, zapravo blize 5.

Da stavim puniti ili?

I dal je bitno da se skroz napuni, jer i tu sam cital da s tim novim baterijama postoje fore da se cak bolje "formatiraju" ak se puni na razne nacine (ne do kraja pa onda do kraja itd.).

Uglavnom, svaki dobar savjet je pozeljan.

Hvala.

težiti pozitivi, opraštati i vjerovati u bolje sutra
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ja kako znam lithium-ion baterije nemaju memorijski efekat pa nije potrebno takvo punjenje kao u starijih mobitela

http://www.speedtest.net/result/3853013387.png Dobre hakere svi znaju, najbolje hakere niko ne zna
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Pozdrav ljudi,

Mijenjao sam danas stari lg g2 za galaxy a5. Sada imam jedan problem sa prijavom u google play store. Vratio sam sigurnosnu kopiju, ulogirao sam se u gmail, google račun. Mogu na mail, vidim kontakte ali kada odem na play store instalirat bilo koji program, bilo to viber ili whatss app javlja grešku  "Nije moguće mpreuzet stavku Viber zbog pogreške (491).

Molim vas pomoć ljudi :D

0 1 hvala 0
11 godina
neaktivan

Pozdrav,

Imam Z3 od kada se pojavio u nasim trgovinama(~11 mjeseca) te mi je malo dosadio, to jest htio bih ga zamjeniti za nesto drugo. Trenutno gledam Note 4 od Samsunga, te IPhone 6/6+ . Dali se isplati zamjeniti? Ima li ko kakva iskustva sa note 4 ili iphoneom, jeste li zadovoljni?

Find me here |||: Steam: |CRO|Vitaly™ ||| Origin: MasterNerdx ||| Uplay: CRO_Vitaly ||| Diablo 3: Pršut#2139 ||| Proud to be Mrcina www.mrcine.org
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Skillzor70 kaže...

Pozdrav,

Imam Z3 od kada se pojavio u nasim trgovinama(~11 mjeseca) te mi je malo dosadio, to jest htio bih ga zamjeniti za nesto drugo. Trenutno gledam Note 4 od Samsunga, te IPhone 6/6+ . Dali se isplati zamjeniti? Ima li ko kakva iskustva sa note 4 ili iphoneom, jeste li zadovoljni?

Ja mam iPhone 6 Plus, i mogu ti kazati da sam zadovoljan perfektno!

ATJ Lučko
13 godina

Bok,

koji je prvi pošten telefon s dvije sim kartice koji bi preporučili, razmišljao sam o 535 DS, ali mi je prevelik.

Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Flas1987 kaže...

Pozdrav ljudi,

Mijenjao sam danas stari lg g2 za galaxy a5. Sada imam jedan problem sa prijavom u google play store. Vratio sam sigurnosnu kopiju, ulogirao sam se u gmail, google račun. Mogu na mail, vidim kontakte ali kada odem na play store instalirat bilo koji program, bilo to viber ili whatss app javlja grešku  "Nije moguće mpreuzet stavku Viber zbog pogreške (491).

Molim vas pomoć ljudi :D

Zašto si uopće mjenjao konja za magarca?

Skillzor70 kaže...

Pozdrav,

Imao sam note 4 i imam 6+

Ako želiš što bolje iskorišten ekran i processing power sa multitasking mogućnostima preporučio bih note 4. 6+ je dobar i ponajbolji iphone dosad, ali prevelik je za 5.5 incni mob i nekako mi ostavlja dojam povecanog iphonea 6. Nije baš iskorišten veći ekran

10 godina
neaktivan

Ma nisam bio tak zadovoljan za Lg g2. Bio je skripav jako, kvaliteta izrade mu nije bas bila na nivou. 

Kamera dobra, eto na A5 jos bolja. 

A i frik sam teski za te mobitele i stalno ih mijenjam, tako da je to najveci razlog.

Ovo me ubija u pojam. Cijeli vrijeme pokazuje tu gresku kada hocu nekaj skinut. Ponovno sam postavio na tvornicke postavke, izbrisao aplikaciju, izbrisao memoriju. Ma sve sam napravio ali i dalje nis. Lud sam.

0 3 hvala 0
13 godina

A ne znam stari, je a5 izgleda exquisite ali processing package i ekran downgrade bi meni bio prevelik

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice