Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.045
|
čitano: 12.527.891
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
maxi 135 kaže...

dobio sam zamjensku bateriju za mob znaci mob ispravan i kad ga stavim na punjac pokaze se ona slika za punjenje s munjom i ugasi se i tako vec  5 min , taj lik iz trgov. je reko da ga drzim cijelu noc na punjacu , dal je to normalno za nikad ne koristene baterije ili????

Tko se ugasi? Ekran ili?

Nez, meni ne zvuči normalno. Kad sam uzeo novu bateriju za S3 je sve bilo ko sa starom.

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.1.2015 20:44 (explorer 4).
12 godina
neaktivan
explorer 4 kaže...
maxi 135 kaže...

dobio sam zamjensku bateriju za mob znaci mob ispravan i kad ga stavim na punjac pokaze se ona slika za punjenje s munjom i ugasi se i tako vec  5 min , taj lik iz trgov. je reko da ga drzim cijelu noc na punjacu , dal je to normalno za nikad ne koristene baterije ili????

Tko se ugasi? Ekran ili?

Nez, meni ne zvuči normalno. Kad sam uzeo novu bateriju za S3 je sve bilo ko sa starom.

upalio je se sve je ko ahh

shadow
10 godina
neaktivan
Pomoć pri odabiru mobitela

Osobno sam trazia puna 2 tjedna best buy mobitel, nezz iskreno jeli mi ikoji promaka.... Od kopija, novih imena pa sve do poznatih brendova ...isprobava...gleda specifikacije...koliko cesto dolazi na servis odredjeni model...I jedino sta mogu od srca preporucit je NOA H40, platia sam ga 1000 kn kao slobodan uredjaj u hangara 18, imam ga vec par miseci. Inace zahtjevam da mi je mob cici pici i nisam od onih koji trpe lagove,trokavanja,losu bateriju,los ekran itd... Ovaj mobitel me odusevia s obzirom na cjenu... Nevirujem da cete nac iti jedab bolji uredjaj za takve novce... Jednostavo je masina od moba rekao bi da sigurno nije "low end", ipak je jaci , vrti vecinu novijih igara na max bez greske, brzina ucitavanja stranica na 2G je odlicna, 3G da i ne govorim, zaslon i kamera su me sokirali u pozitivnom smislu ,(a stvarno sam zahtjevan), moj van je savjet da ako.mislite uzet za sto.manje novce masinu od moba koja je kvalitetne izrade i specifikacija koje bi tribale zadovoljit 90%+ korisnika , da odete vidjeti NOU H40… ko misli da pretjerujem, nek ode i sam se uvjeri, ja zamjerke s obzirom na cijenu nemogu nac cak mislim da vrijedi vise i to puno vise jer mi se gadi placat za "ime" vjerovatno bi za takve novce uzea skovace kod samsunga , sonya itd...I jos bi vam preporucia serije mobitela zopo, motorolu moto g, lg l90... Ti su me se takodjer dopali osobno sam ih sve pogleda i isproba isto su odlicni mobiteli, i jako malo su po servisu kao  ih40 kojeg kad sam kupova nisu imali niti jednu reklamaciju , al nou h40,imam i koristim duze vrijeme i garantiram vam za nju

Ljep pozdrav

0 1 hvala 0
17 godina

Ma ako ti garantiraš idemo odmah sada svi po Noa H40 mora da se prodaje ko vrući kesteni. Najbolji izbor za 1000kn je definitivno Xiaomi redmi 1s i to več duže vremena. Kud si ti gledao mobitele da mi je znati. Od tih koji si nabrojao puno bolji izbor bi ti bio lg l90. Neznam kud si baš našao zopa jer nije to baš kvalitetan proizvodač.

Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
Poruka je uređivana zadnji put pet 16.1.2015 2:41 (Patrick_cro).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Ljudi, jedno pitanje, narucio sam ovamo bio u bih ovaj xiaomi redni 1s,ali ga nema na stanju, pa u hr u wowshopu mi je ipak skuplji dvjestotinjak kuna..
Odlucio sam se onda za ebay ili pak mobicity..
Sto mi je pametnije i sigurnije, prvi put narucujem preko toga, pa ono, malo me strah haha
14 godina
odjavljen

Mobicity.co.uk, zakonsk stvar, ne plaćaš carinu niti PDV pa ti je nekoliko posto jeftinije ;) 

S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!

0 1 hvala 0
15 godina
A nacin placanja i to, samo adresa i platim kod preuzimanja?
15 godina
Sori na DP, dakle cijena moba bi bila ova Ex. VAT, ova manja??
16 godina
neaktivan
Deawood kaže...

Mobicity.co.uk, zakonsk stvar, ne plaćaš carinu niti PDV pa ti je nekoliko posto jeftinije ;) 

Placas pdv.

14 godina
odjavljen
dedaa kaže...
Deawood kaže...

Placas pdv.

Ne plaćaš, niti kod njih niti kod nas.

EDIT: Što se promijenilo stanje na mobicityu? Stavili su PDV?

S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!
Poruka je uređivana zadnji put pet 16.1.2015 14:23 (Deawood).
13 godina
neaktivan
Deawood kaže...
dedaa kaže...
Deawood kaže...

Placas pdv.

Ne plaćaš, niti kod njih niti kod nas.

Skontali da smo usli u EU, navodno im Guardian nije doso 1.7. kad smo usli..

tako da od prije par dana placas..

14 godina
odjavljen

Sad vidim. 

Inaće, znali su oni da smo u HR, ali namjerno su stavljati da ne trebaš plaćati PDV (VAT).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Mob do 1500 kn?   gledao  sam LG L70 samsung galaxy core 2  zte q maxi htc desire 310 ??? vase preporuke??

shadow
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
maxi 135 kaže...

Mob do 1500 kn?   gledao  sam LG L70 samsung

galaxy core 2  zte q maxi htc desire 310 ??? vase preporuke??

Samsung galaxy core 2

Sami sebi smo najveci neprijatelji
12 godina
neaktivan
nicky.sl kaže...
maxi 135 kaže...

Samsung galaxy core 2

od ovih tu i dvoumim se oko core 2 i lg-a  , lg je bolji po benchmarku i općenito kazu a opet i za coregovore..eh sad ak imas iskustva salji priv. poruku..hvala

shadow
12 godina

Nisam imao niti jedan od tih mobitela al s Samsungom sam zadovoljan pa mislim da je i taj core 2 ok.

Trenutno sam "fan WP-a" tako kad bi sad kupova mob kupio bi Lumiu 630 DS

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.1.2015 16:30 (nicky.sl).
Moj PC  
3 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
nicky.sl kaže...

Nisam imao niti jedan od tih mobitela al s Samsungom sam zadovoljan pa mislim da je i taj core 2 ok.

Trenutno sam "fan WP-a" tako kad bi sad kupova mob kupio bi Lumiu 630 DS

imao sam lumi msm 520 pa iphone 4 i sad doogee al ipak men je najbolji android , naviknees se ... a nezz dal da uzmem lg l70 ili core 2 , core 2 je mal skuplji a lg ima mal bolje specifikacije .. hmmm

shadow
12 godina

Kad se nemozes odlucit baci brojalicu: en ten ti ni sava raka ti ni ... Pa na koga ispadne jer ta dva moba su jedan drugom do uha

Moj PC  
1 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
nicky.sl kaže...

Kad se nemozes odlucit baci brojalicu: en ten ti ni sava raka ti ni ... Pa na koga ispadne jer ta dva moba su jedan drugom do uha

ma vcrs idem pogledat mobove i jedan cu uzet a nez koji ? :?  ma morat cu ili to ili eci peci .. hvala

shadow
15 godina
neaktivan

A zašto ne Lg L90?

1 0 hvala 0
15 godina
Pa kakvo je stanje sa ebayem, vidim davtamo ima modela koji izadju nekih 1100 kuna sa postarinom, jel to to ili ce mi jos nesto skuplje kostati??
12 godina
neaktivan
explorer 4 kaže...

A zašto ne Lg L90?

pa nezz zato i pitam koji uzet ..?   koji je bolji?

shadow
15 godina
neaktivan

L90 je bolji od L70, i to dosta. Bolji i veći ekran, više interne memorije, bolji proc i grafika, bolja kamera, bolja baterija i IR blaster.

Ali čekaj, rekao si do 1500 kn? Jel baš hoćeš iz dućana ili? Jer na njuškalu se za te novce nađu vrlo dobri mobiteli, naravno novi i zapakirani s garancijom.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

ma najbolje je novo .. gledao sam na njuskalu ima par dobrih za te novce...

shadow
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Iz trgovine se nudi G2 mini za 1500 kn.

https://www.svijet-medija.hr/art/mobitel-smartphone-lg-g2-mini-d620r-crni/58941

Ali brutalan mi je ovaj Gigabyte, 5" full HD, četiri jezgre po 1.5ghz, 2 gb RAM-a, 13 MP kamera i 32 gige interne.

https://www.svijet-medija.hr/art/mobitel-smartphone-gigabyte-gsmart-guru-g1-2q001-00045-390s-crni/52470

Na njuškalu ne nalazim ništa pametno za tu cifru, a da je nešto značajno bolje.

Da se moža strpiš još malo ako možeš i za 300-400 kn više ubodeš neku Xperiu Z1 ili LG G2, taman će im i još malo pasti cijena.

2 0 hvala 1
13 godina
nicky.sl kaže...
maxi 135 kaže...

Samsung galaxy core 2

Ahahahah 1500kn a mob nema ni gigu rama. Just gtfo man

12 godina
maks0806 kaže...
nicky.sl kaže...
maxi 135 kaže...

Samsung galaxy core 2

Ahahahah 1500kn a mob nema ni gigu rama. Just gtfo man

Da da bas ce puno pomoc 200mb rama, daj molim te ohladi

13 godina
nicky.sl kaže...

Da da bas ce puno pomoc 200mb rama, daj molim te ohladi

Taj core ima 768mb memorije, sistem ti pojede 150-225mb tako da ti ostaje nekih cca 500. Na 50 ti otpadne na widgete i kalendare, pokrenes pretrazivac dvije stranice, face app i ne daj boze fb messenger, ti si ostao bez memorije. Covjek je u pravu. Ja sa 2gb memorije imam slobodnih cca 400, to je android i ne radi se na optimizaciji.

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
11 godina
neaktivan

Mobitel do 750 kuna. Nov ili polovan sa garancijom. Za sestru ako je moguca prednja kamera. Hint selfiji 

0 0 hvala 0
13 godina

Da pomoci, ce. Necu ohladiti jer preporucuje to smece za 1500kn a moze se mob s 2 gb rama uzet bez problema.

200 slobodno više od corea je gro. Računajući da slobodno imaš 200-300mb na coreu, a na npr moto g imas slobodno 400-500, velika je razlika

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice