Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.466
|
čitano: 12.929.036
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
gallaz kaže...

kupujem novi mob i u najuzi izbor pada lg optimus 4x HD, lg optimus L9, alcatel idol, huawei ascend w1. . . posto mi je trenutni mob dao svoje i dosta hitno mi treba novi mob + love se na hrpi bas i nema, ove nabrojane dobijem uz pretplatu po kolko tolko razumnoj cijeni. molim za pomoc.

hvala (:

Definitivno 4x!

12 godina
neaktivan
Pomoć pri odabiru mobitela

Evo još uvijek nisam kupio mobitel.

Htjeo bi da napišete tri nova mobitela koja bi bila najbolja do 1200 kn max.. ( iz trgovine )

Minimalno mora imati :

1 ghz procesor

512 MB RAM

Utor za memorisku ( ako je 4 gb onda utor , a ako je 8,16... onda netreba )

4 gb memorije

5 mpx kameru

Prednju kameru

Led bljeskalicu.

Vi napišite  3 mobitela po redu koji bi po vama bili najbolji.

Koristit ću mobitel za internet,viber,facebook i skype.

Znači 1. _________ ( najbolji po vama )

2.__________ ( 2 najbolji po vama )

3.___________ ( 3 najbolji po vama )

Još jednom napomenjujem do 1200 kn iz trgovine.

Hvala unaprijed.

0 0 hvala 0
17 godina

Kupi GSmart Aku A1 1350kn, 150kn ti nebi trebao predstavljati velik problem, a prednosti u usporedbi s mobitelima koji su do 1200kn su veliki.

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.9.2013 13:23 (lllnuclearlll).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
lllnuclearlll kaže...

Kupi GSmart Aku A1 1350kn, 150kn ti nebi trebao predstavljati velik problem, a prednosti u usporedbi s mobitelima koji su do 1200kn su veliki.

Ma ja sam mislio do 1000 kn uzet , ali sam napisao 1200 jer bi toliko jos skupio u 2 tjedna naprimjer , a 1350 mi j ipak malo previse,ali razmislit cu , a ajde ti predlozi 3 moba do 1200 kn.

14 godina
Sleme kaže...
lllnuclearlll kaže...

Ma ja sam mislio do 1000 kn uzet , ali sam napisao 1200 jer bi toliko jos skupio u 2 tjedna naprimjer , a 1350 mi j ipak malo previse,ali razmislit cu , a ajde ti predlozi 3 moba do 1200 kn.

Do 1000 - Huawei Ascend Y300

Do 1200 ako nades - S2

12 godina
neaktivan
dinos3 kaže...
Sleme kaže...
lllnuclearlll kaže...

Do 1200 ako nades - S2

Gdje ima u trgovini 1200 kn novi S2 ?

14 godina
Sleme kaže...
dinos3 kaže...
Sleme kaže...
lllnuclearlll kaže...

Do 1200 ako nades - S2

Gdje ima u trgovini 1200 kn novi S2 ?

Moje isprike nisam vidio ono (u trgovini)

15 godina
protjeran

znači ovako, trebam android mobitel poput LG Optimus L3 II E430 s tim da ima barem nešto bolji ekran ako ne ništa..

e sad, u obzir dolaze samo i isključivo mobiteli iste veličine ili neznatno manji ili veći, te, pazi sad, isključivo pravokutnih rubova (sve zaobljenije od L3 II E430 ne prolazi)

e da, do 1000 kn i da je crno kućište..

postoji li takvo nešto ili da uzmem ovaj L3?

0 0 hvala 0
17 godina
makimakimaki kaže...

znači ovako, trebam android mobitel poput LG Optimus L3 II E430 s tim da ima barem nešto bolji ekran ako ne ništa..

e sad, u obzir dolaze samo i isključivo mobiteli iste veličine ili neznatno manji ili veći, te, pazi sad, isključivo pravokutnih rubova (sve zaobljenije od L3 II E430 ne prolazi)

Huawei Y300. Ovaj L3 je da prostiš skupo smeće.

Također ovaj je dobar ali je zaobljeniji: http://www.gsmarena.com/gigabyte_gsmart_tuku_t2-5611.php

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.9.2013 23:27 (lllnuclearlll).
15 godina
protjeran
lllnuclearlll kaže...
makimakimaki kaže...

Huawei Y300. Ovaj L3 je da prostiš skupo smeće.

nema neki manji od tog? 110 mm mi je gornja granica do koje bi išao što se dužine tiče..

17 godina

Inače svi hoće veće ekrane, rijetko se desi da netko hoće manji {#}

A sad 4" je danas neki standard, sve manje od toga je baš malo, i rezolucije tih malih ekrana nisu baš dobre. Stvarno ne znam što da ti preporučim a da je manje od 4" a da koliko toliko vrijedi tih novaca. Taj huawei je baš dobar za cca 1000kn. Tuku T2 također.

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.9.2013 23:32 (lllnuclearlll).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

a Sony Xperia E? to mi je ovako psihička granica što se veličine tiče.. vidim da je dobar i za glazbu a osobno mi je to veliki +

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

ljudi moze pomoc...majka kupuje mob, znate kakvi su to uvjeti...da bude sto jeftinije (1k kn max), najbolja kamera za te novce i da bude manji od 4", Hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
flukscro kaže...

ljudi moze pomoc...majka kupuje mob, znate kakvi su to uvjeti...da bude sto jeftinije (1k kn max), najbolja kamera za te novce i da bude manji od 4", Hvala!

GSmart Tuku T2

http://www.nabava.net/trazilica.php?tp=0&q=tuku+t2

http://www.gsmarena.com/gigabyte_gsmart_tuku_t2-5611.php

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.9.2013 0:58 (lllnuclearlll).
12 godina
neaktivan

za te pare nije bolje y300?

14 godina

jel ima sanse da gigabyte updatea te mobitele? Ipak su ogromna firma...

LoL eune: Heineken01

0 0 hvala 0
17 godina
flukscro kaže...

Je, ali Y300 je nešto više od 1000kn, a telefoni su tu negdje po specifikacijama.

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.9.2013 11:11 (lllnuclearlll).
12 godina
neaktivan
lllnuclearlll kaže...
flukscro kaže...

Je, ali Y300 je nešto više od 1000kn, a telefoni su su negdje po specifikacijama.

Da y300 je prvo bio 900 kn ,ali je bila velika navala pa su digli cijenu na 1100 kn.

12 godina
neaktivan

Evo nabavio alcatel idol i nije los za te novce samo mi je ekran losiji spram xperia S

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

aaaa onda pa vredu...ak moze jos neki prijedlog pa da se odluci :)

15 godina

kupujem novi mobitel pa bi trebao savjet. koji od ovih je najbolji?
LG optimus L4 II
Sony Xperia E

ZTE Blade III

HTC desire 200 

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.9.2013 14:11 (Danijel789).

0 0 hvala 0
14 godina
Danijel789 kaže...

kupujem novi mobitel pa bi trebao savjet. koji od ovih je najbolji?
LG optimus L4 II
Sony Xperia E

ZTE Blade III

HTC desire 200

U uzi krug bi usli Blade i L4.

I sad odaberi sta ti bolje pase

Prednosti Bladea:

Veci ekran

Veca rezolucija pixela

Bolja kamera

Prednosti L3

Bolji chipset (jaci proc i graficki cip)

Jaca baterija

Noviji OS

Noviji mobitel

Ja bi uzeo L3, a ti kako hoces ;)

15 godina

vjerojatno misliš na L4, jel tako?

14 godina
Danijel789 kaže...

vjerojatno misliš na L4, jel tako?

Tako je, izvini fulao tipku.

15 godina

U redu onda :)
Hvala. Kupujem L4 

1 0 hvala 1
12 godina
neaktivan

pozz,ako moze pomoc, dvoumim se izmedju htc desire200 i optimus l4, treba mi neki jeftiniji mob s navigacijom jer ce njegova upotreba biti 90% zbog navigacije a ne zelim nesto skupo jer je posao klimatizacija znaci stalno prasina, udarci o skale......sad ako mi mozes dati usporedbu za ova dva da padne odluka, ili ako imas neku drugu preporuku u pribliznom rangu cijene ili mozda neki neunistivi

14 godina
wasdeq kaže...

pozz,ako moze pomoc, dvoumim se izmedju htc desire200 i optimus l4, treba mi neki jeftiniji mob s navigacijom jer ce njegova upotreba biti 90% zbog navigacije a ne zelim nesto skupo jer je posao klimatizacija znaci stalno prasina, udarci o skale......sad ako mi mozes dati usporedbu za ova dva da padne odluka, ili ako imas neku drugu preporuku u pribliznom rangu cijene ili mozda neki neunistivi

Uzmi L4

15 godina
wasdeq kaže...

ja sam kupio danas l4 i definitivno je best buy do kojih 1000kn u tele 2 ako na njih ciljaš. jedini problem je kamera, ali nije baš ni tolko loša. da se iskoristiti 

17 godina

Razmišljam o Prestigio 5044 ili Gigabyte GSmart Sierra? Prestigio je 100kn jeftiniji... Ostale specifikacije su slične... Može kakav prijedlog koji bi pomogao u odluci?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
lllnuclearlll kaže...

Razmišljam o Prestigio 5044 ili Gigabyte GSmart Sierra? Prestigio je 100kn jeftiniji... Ostale specifikacije su slične... Može kakav prijedlog koji bi pomogao u odluci?

Sierra ima brzi takt procesora i bolju kameru. Ako se mene pita za to se svakako isplati dati 100 kn vise.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice