Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.523
|
čitano: 13.065.809
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Pomoć pri odabiru mobitela

Galaxy Note 2, dobio ga čovjek iz njemačke, korišten mjesec dana... Cijena 600km (2400kn), sva oprema dođe uz njega, garanciju nema... Isplati li se kupiti?

H3rc0
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.9.2013 20:12 (H3rc0).

2 0 hvala 0
13 godina
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
Skansi kaže...

do 1600 kn Alcatel Idol najbolji izbor ?

??

13 godina
neaktivan

Cubot GT99 ili Gigabyte GSmart Maya M1 ili nešto treće?

Mora bit Android, budžet do 1300kn.

Hvala 

0 0 hvala 0
16 godina
pozdrav, otišao mi huawei u8650, pa sad tražim neki mobitel do 650 kn, rabljeni.. do sad mi se nokia e72 pokazala kao najbolji, a i volim takav tip mobitela, pa mi se čini kao odličan izbor. što vi mislite? hvala
|| EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan
tonchy kaže...
pozdrav, otišao mi huawei u8650, pa sad tražim neki mobitel do 650 kn, rabljeni.. do sad mi se nokia e72 pokazala kao najbolji, a i volim takav tip mobitela, pa mi se čini kao odličan izbor. što vi mislite? hvala

nema se sto reci, kvaliteta izrade na vrhuncu

besplatna navigacija, odlican email... malo stariji mob

al symbian ne umire lako

12 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
H3rc0 kaže...

Galaxy Note 2, dobio ga čovjek iz njemačke, korišten mjesec dana... Cijena 600km (2400kn), sva oprema dođe uz njega, garanciju nema... Isplati li se kupiti?

Isplati, al garanciju će ti prihvatit jedino u Hrvatskoj (EU) ja mislim. Samo to provjeri. U HR ga nema ispod 700 KM da valja, mislim ima, ali rijetko stvarno...

Android zablude - http://www.bug.hr/forum/topic/mobilni-os-ovi-softver/android-zablude/185626.aspx
12 godina
neaktivan

Moram uzeti neki mob a u financije mi se uklapaju zte gran pro x i alcatel idol (tele 2 ponuda ) pa bih vas zamolio za mišljenje da se lakše odlućim.

13 godina
EchoOne kaže...
H3rc0 kaže...

Isplati, al garanciju će ti prihvatit jedino u Hrvatskoj (EU) ja mislim. Samo to provjeri. U HR ga nema ispod 700 KM da valja, mislim ima, ali rijetko stvarno...

U nas ima sa 2 godine garancije sa nekom kožnom preklopom od 39dolara kupljenom na ebayu, mobitel nov što se vidi na slikama kupljen neki dan... Cijena mu je 730km... Možda bi taj mogao čak vidit ću s bratom da li bi uopće ovako veliki phon xD

H3rc0
13 godina

ja sam imao istu dilemu a na kraju sam se odlucio za Idol iz više razloga : IPS LCD zaslon,tankoća,manja masa,veći zaslon,zaštita protiv grebanja i otisaka prstiju, ljepsi mi je (osoban ukus) ... nadam se da sam pomogao

13 godina

ja sam imao istu dilemu a na kraju sam se odlucio za Idol iz više razloga : IPS LCD zaslon,tankoća,manja masa,veći zaslon,zaštita protiv grebanja i otisaka prstiju, ljepsi mi je (osoban ukus) ... nadam se da sam pomogao

15 godina
neaktivan
H3rc0 kaže...
EchoOne kaže...
H3rc0 kaže...

U nas ima sa 2 godine garancije sa nekom kožnom preklopom od 39dolara kupljenom na ebayu, mobitel nov što se vidi na slikama kupljen neki dan... Cijena mu je 730km... Možda bi taj mogao čak vidit ću s bratom da li bi uopće ovako veliki phon xD

Pogledaj i Sony Xperiu Z moze se naci i za manje od 700KM sa garancijom ili ovo http://www.pik.ba/artikal/8212165/galaxy-s4-i9505-fabricki-otkljucan/ ili ako je preveliko imate novu Sony Xperiu ZR http://www.univerzalno.com/Artikli.aspx?artikalid=3245

13 godina
eagle05 kaže...
H3rc0 kaže...
EchoOne kaže...
H3rc0 kaže...

Pogledaj i Sony Xperiu Z moze se naci i za manje od 700KM sa garancijom ili ovo http://www.pik.ba/artikal/8212165/galaxy-s4-i9505-fabricki-otkljucan/ ili ako je preveliko imate novu Sony Xperiu ZR http://www.univerzalno.com/Artikli.aspx?artikalid=3245

Hmmm... novac koji imam je do 550km, maximalno mogu dati 600km, a i to mi je puno, ma samo gledam da je mobitel lijep i zgodan za koristiti, onako note 2 mi se čini moćan, velik a i jako fin na izgled... A već s4 i xperia Z koštaju dosta više... Ako bih dao za taj note 2 700km (spustio lik cijenu za 30km), mobitel je ganjc nov sa 2 godine garancije...

H3rc0
15 godina
neaktivan

Pozdrav zanima me vase misljenje o Blackberry Q10, da li se uopce isplati uzimati,kakav je OS, baterija i tako te stvari.Hvala LP

LoL-scarface797(EU-West)
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Isplati li se mijenjati sony xperiu s za samsung galaxy s3 mini i covijek mi daje jos 400kn ili za sony ericsson xperiu arc s i 500kn nadoplate? Sta mi je bolje uzet?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
zanimatelj kaže...

Isplati li se mijenjati sony xperiu s za samsung galaxy s3 mini i covijek mi daje jos 400kn ili za sony ericsson xperiu arc s i 500kn nadoplate? Sta mi je bolje uzet?

Isplati za s3 mini njega ti je lakše prodati

14 godina
neaktivan
H3rc0 kaže...

Hmmm... novac koji imam je do 550km, maximalno mogu dati 600km, a i to mi je puno, ma samo gledam da je mobitel lijep i zgodan za koristiti, onako note 2 mi se čini moćan, velik a i jako fin na izgled... A već s4 i xperia Z koštaju dosta više... Ako bih dao za taj note 2 700km (spustio lik cijenu za 30km), mobitel je ganjc nov sa 2 godine garancije...

Imo sam i S4 i Z (doduše kratko) i vratio sam se na Note2. Teško je opisati, ali kad ga probaš i navikneš se... Note ja majka. Rijetko kad mobitel imam duže od par mjeseci, imao sam S3 i da mi je samo prije netko rekao da pređem na Note2 ;)

Android zablude - http://www.bug.hr/forum/topic/mobilni-os-ovi-softver/android-zablude/185626.aspx
13 godina
neaktivan

Ja ga imam i mogu reci da je odlican

Super mobitel za malo novca

15 godina
neaktivan

pozz ekipa, zanima me ovaj mobitel https://www.hrvatskitelekom.hr/mobiteli-na-bonove/mobitel/alcatel-one-touch-s-pop?noRedirect=1&gapt=4-32-1-1-0-0-0&entityId=3BZSUx4Ty4tu1OMsX8c_-9_oxRm2sl9Yz1rExSuoRP01 jel valja kaj il ne? namjeravam ovaj tjedan kupit ga pa da čujem vaše mišljenje.

by Težak

0 0 hvala 0
13 godina

Evo... Velika dvoumica između tih mobitela... Brata sam riješio, znači kupit će sutra najvjerovatnije S3 i to onaj crveni našao prodavača sa svom opremom i garancijom za 550km...Tako da je on riješen... Eh sad ja dolazim.

Smanjio sam budžet jer sam novac odlučio u neke bolje svrhe uložiti. Sad mogu dati do 450km. I gledam ja ove sve mobitele, ali ipak mi jedan odvuče pažnju...i to LG Optimus 4x, kojeg sam na univerzalno.com našao na akciji za 455km. Quad core, 1gb rama, 4.7", dosta sličan S3. Sigurno je bolji od HTC 3D Evo (kojeg sam prodao prije). Isplati li se taj mobitel (LG) uzeti za taj novac? Kakav mu je taj True HD-IPS LCDscreen? Dali će mobitel imati updateove redovne? Molim nekoga ako može da mi kaže nešto više o tom mobitelu, o svom iskustvu i slično... Hvala :D

H3rc0

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Sutra mi je zadnja sansa da uzmem mobitel po vrlo povoljnoj cijeni pa cu ponovit anketu jer nisu dostupni oni modeli kojima sam se nadao...

Lumia mi je najdraza (iako nema najbolje specifikacije) jer vec dugo godina koristim samo Nokia mobitele, ali me brine 217 ppi ...{#}

13 Lumia 820
0 HTC 8x
0 Galaxy Grand Duos
2 Xperia S
0 Xperia SP

0 0 hvala 0
14 godina
razorst3 kaže...

Sutra mi je zadnja sansa da uzmem mobitel po vrlo povoljnoj cijeni pa cu ponovit anketu jer nisu dostupni oni modeli kojima sam se nadao...

Lumia mi je najdraza (iako nema najbolje specifikacije) jer vec dugo godina koristim samo Nokia mobitele, ali me brine 217 ppi ...{#}

Odlucio se prvo sto bi htio Android ili wp8, a onda mobitel, najbolji wp je po meni Lumia a android Xperia sp. I u vezi ekrana od Lumie, ako si prije koristio ekrane visoke rezolucije, primjetiti ces razliku ali nije strasno, a ako ti je to prvi put da gledas u smarphone nece ti smetati rezolucija.

iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One
17 godina

Do 2100kn najbolji izbor?

Prestigio 5044Duo?? 2100kn

Xperia M?? 1754kn

Xperia L možda? oko 2000kn

Nešto drugo možda? Iskreno Sony je malo pretjerao, Xperie imaju u svim mogućim slovima abecede, neda mi se to ni proučavat sve jer se začas pogubim, što će im toliko sličnih modela???

Eto dajte još koju ponudu za neki uređaj. Cijena ova je fiksna, maksimalno bi išlo do 2200, al i to je previše....

Dali je ovaj dvojezgreni Krait 1Ghz na Xperia M jači od četverojezgrenog 1.2Ghz A7 na Prestigiu 5044?

Krait je ipak A15 arhitektura...

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.9.2013 14:03 (lllnuclearlll).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Kratko i jasno xperia sp
13 godina
neaktivan
Imaš na njuškalo za 2100 xperia sp koja ima odličnu bateriju
13 godina
neaktivan
13 godina
neaktivan
17 godina

Na žalost ne može biti njuškalo. Telefon mora biti iz trgovine, a SP mi izlazi debelo van proračuna.

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.9.2013 14:14 (lllnuclearlll).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
lllnuclearlll kaže...

Do 2100kn najbolji izbor?

Prestigio 5044Duo?? 2100kn

Xperia M?? 1754kn

Xperia L možda? oko 2000kn

Nešto drugo možda? Iskreno Sony je malo pretjerao, Xperie imaju u svim mogućim slovima abecede, neda mi se to ni proučavat sve jer se začas pogubim, što će im toliko sličnih modela???

Eto dajte još koju ponudu za neki uređaj. Cijena ova je fiksna, maksimalno bi išlo do 2200, al i to je previše....

Dali je ovaj dvojezgreni Krait 1Ghz na Xperia M jači od četverojezgrenog 1.2Ghz A7 na Prestigiu 5044?

Krait je ipak A15 arhitektura...

Ja bi isao na Lumiu 820 u edigitalu za 2000kn ravno.

iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One
17 godina
gamer34 kaže...

Ja bi isao na Lumiu 820 u edigitalu za 2000kn ravno.

Definitivno bi ju odabrao, samo da je Android gore {#}

Zaboravio sam napomenuti da mora biti Android telefon.{#}

Ma ovaj Prestigio mi se sviđa, jedino ne znam koliko sigurnosti mogu imati kupnjom tog telefona, ipak je to Prestigio, dakle ne znam ni sam što je to. Također ne znam gdje mogu vidjet jel DLNA podržava, na GSM areni nema ništa o njihovim telefonima.

Xperia M mi je isto dobra, samo manji je ekran dosta.

Maya M1V2 je bila izbor dok sam gledao do 1500kn. Sad mi je došao još 500-700kn bonus pa reko da vidim što se nudi u toj kategoriji...

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.9.2013 14:42 (lllnuclearlll).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice