Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.515
|
čitano: 13.035.303
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
whisper12 kaže...

Znam da je malo off topic, ali me zanima dali će Iphone 5 koštati oko 2500 kn početkom 2014. godine?

Vjerojatno ne, ali 4s bi mogao - s obzirom koliko ovci hoće kupiti još uvijek 4s za 2800-2900 (novi zapakiran).

Jučer sam nazvao oko 40 brojeva iz njuškala (Redom od najniže cijene) i sa 2900 sam našao tek novog zapakiranog bijelog. Crni je prvi takav bio za 2800.

Svi koji su naveli da je novi zapakiran ispod toga su ili korišteni par mjeseci, što za druge modele nije problem ali je za iPhone jer ima upola manje garancije, ili nemaju garancije ili su račune izgubili... fale slušalice (? novi?)...

Osvrt s korisničke strane - http://echo1.blog.hr/
16 godina
Pomoć pri odabiru mobitela

cek prijatelju jel se ti salis? pa 4s sam jedva prodo za 1900 kn, drzo ga u oglasu za tu cijenu mjesec dana, imo je garanciju i neostecen bio. sad ih ima i za jos manje, ko normalan da 2900 kn za usrani ip4s kad za 3200 ima koristeni ip5 a za 2900 xperiu z zapakiranu. i da ip5 bi na pocetku sljedece godine mogo bit 2600 kn.

Moj PC  
2 0 hvala 1
14 godina
Daj mi recite sto mislite o Zte blade 3 u onoj tarifi od tele 2 za 99kn mjesecno, dali se isplati i ima li nesto bolje. Brat si trazi mobitel pa razmislja o tom, nije neki zahtjevni korisnik, treba mu za slusanje glazbe, internet dok je vani i klasicni pozivi i poruke.
iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5
15 godina
mar123 kaže...

cek prijatelju jel se ti salis? pa 4s sam jedva prodo za 1900 kn, drzo ga u oglasu za tu cijenu mjesec dana, imo je garanciju i neostecen bio. sad ih ima i za jos manje, ko normalan da 2900 kn za usrani ip4s kad za 3200 ima koristeni ip5 a za 2900 xperiu z zapakiranu. i da ip5 bi na pocetku sljedece godine mogo bit 2600 kn.

moj frend je stavio cetvorku obicnu 32 gb za 1800 kn na njuskalo i prodo ga u roku pola sata...nezz kak si ga tako dugo prodavao za 1900 kn 4S u takvom stanju je odlicna kupnja(za one koji preferiraju iOS)

Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si
15 godina
neaktivan

koji bi bio trenutno best buy u rangu od kojih 1500 do 1800 kn, moguće protezanje do 2000 kn

za korisnika koji ne opterečuje mobitel, koristi internet i ono osnovno, a zahtjevi su da ima barem 4.3" ekran, ako je moguće 8mp kameru i dobar hardver da radi fluidno sa osnovnim operacijama

battlelog: dev0lver
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
matija656 kaže...

koji bi bio trenutno best buy u rangu od kojih 1500 do 1800 kn, moguće protezanje do 2000 kn

za korisnika koji ne opterečuje mobitel, koristi internet i ono osnovno, a zahtjevi su da ima barem 4.3" ekran, ako je moguće 8mp kameru i dobar hardver da radi fluidno sa osnovnim operacijama

alcatel ot idol

14 godina

Pozdrav!

Moram curi uzet nesto, cca 2000-2500 kn, gledam S3 na njuskalu, on je oko 2500, ima li jos nesto takvo da joj pokazem pa da odabere. Sad ima Galaxy S+, a voli se tu i tamo nesto i poigrat, pa joj ovo steka, a i treba mi neki smartphone za starog pa sam mislio napravit switch.

Dakle, do 2500 kn, ima li sto bolje od S3?

Hvala.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
lovvro kaže...
matija656 kaže...

alcatel ot idol

zaboravio sam napisati da ne igra ulogu to da mora bit novi može biti i sa njuškala, pa dal ima još nešto uz to ili ??

12 godina
neaktivan
F10EXX kaže...

Pozdrav!

Moram curi uzet nesto, cca 2000-2500 kn, gledam S3 na njuskalu, on je oko 2500, ima li jos nesto takvo da joj pokazem pa da odabere. Sad ima Galaxy S+, a voli se tu i tamo nesto i poigrat, pa joj ovo steka, a i treba mi neki smartphone za starog pa sam mislio napravit switch.

Dakle, do 2500 kn, ima li sto bolje od S3?

Hvala.

Ima lg google nexus 4 ili lg g

12 godina
neaktivan
matija656 kaže...
lovvro kaže...
matija656 kaže...

alcatel ot idol

zaboravio sam napisati da ne igra ulogu to da mora bit novi može biti i sa njuškala, pa dal ima još nešto uz to ili ??

Xperia s ili xperia v

14 godina
matija656 kaže...
lovvro kaže...
matija656 kaže...

alcatel ot idol

LG 4X možeš pronaći ispod 2000kn, to bi bio best buy po meni.

Ne koristiš dropbox? Isprobaj ga i donesi sebi i meni 500MB bonusa. http://db.tt/6fi3NQ9
15 godina
neaktivan
VILLA18900 kaže...

Xperia s ili xperia v

nešto drugo još možda ??

lg optimus 4x hd ili nešto slično

12 godina
neaktivan
matija656 kaže...
VILLA18900 kaže...

Xperia s ili xperia v

nešto drugo još možda ??

Hox

12 godina
neaktivan
matija656 kaže...
VILLA18900 kaže...

Xperia s ili xperia v

nešto drugo još možda ??

To je jos bolje al tesko nac za te pare 

14 godina
neaktivan
mar123 kaže...

Novo zapakirano gledam i tražim. Ide za poklon. Da, apsolutno se slažem i 1900 je ok cijena još (za novog).

Ne znam kako se prodaju, al kažem 40 brojeva sam sigurno nazvo...

Osvrt s korisničke strane - http://echo1.blog.hr/
Poruka je uređivana zadnji put uto 16.7.2013 16:12 (EchoOne).
15 godina
neaktivan
VILLA18900 kaže...
matija656 kaže...
VILLA18900 kaže...

Xperia s ili xperia v

nešto drugo još možda ??

a dal bi se isplatilo uzet htc one s, nekako mi se sviđa taj mob u zadnje vrijeme, a nisam neki power user, za osnovno mi izgleda kao sasvim uredu konfa

12 godina
neaktivan
matija656 kaže...
VILLA18900 kaže...
matija656 kaže...
VILLA18900 kaže...

Xperia s ili xperia v

nešto drugo još možda ??

a dal bi se isplatilo uzet htc one s, nekako mi se sviđa taj mob u zadnje vrijeme, a nisam neki power user, za osnovno mi izgleda kao sasvim uredu konfa

Bio bi odlican imao je jedan moj kolega i zadovoljan je

14 godina

Ja osobno ne bih preporučio One S-a zbog njegovih sljedećih mana:

- Pentile ekran na qHD rezoluciji i 4.3", dakle isti kao na Galaxy S samo na većoj dijagonali

- zastario chipset u verziji na naše tržište, isti kao koad HTC Sensationa

- HTC najavio da neće primati dodatne updateove

- previsoka cijena jer se za isti novac može naći LG 4X

Sve ostalo je vrhunski, pogotovo dizajn, ali meni ga osobno ove mane pokopavaju, pogotovo to što nisu u sve uređaje stavljali Snapdragon S4 chipset. A stariji, S3 chipset, u verziji za istočna tržišta, glavni je razlog zašto One S neće dobiti update na Sense 5.

Ne koristiš dropbox? Isprobaj ga i donesi sebi i meni 500MB bonusa. http://db.tt/6fi3NQ9
Poruka je uređivana zadnji put uto 16.7.2013 17:22 (assassin.st).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

galaxy s2 mi se isto neda uzimat jer jer isto stari chipset i konfa, jedino ima dobru podršku još od strane xda foruma

sad nisam pametan šta da radim, htio bi nešto slično njemu, pa ako znadete što preporučite

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
matija656 kaže...

galaxy s2 mi se isto neda uzimat jer jer isto stari chipset i konfa, jedino ima dobru podršku još od strane xda foruma

sad nisam pametan šta da radim, htio bi nešto slično njemu, pa ako znadete što preporučite

Zašto ne LG 4X HD, ako već kažeš da se možeš protegnuti do 2000kn? Mislim da bi njega mogao naći za 1800kn.

Da sam na tvom mjestu i da imam 2000kn na raspolaganju tražio bih One X, ali za to bi trebalo puno više sreće i strpljenja. Traži po njuškalu, gledaj svaki dan po nekoliko puta, zovi ljude, cjenkaj se i možda uspiješ.

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.7.2013 17:42 (assassin.st).
15 godina
neaktivan
assassin.st kaže...
matija656 kaže...

Zašto ne LG 4X HD, ako već kažeš da se možeš protegnuti do 2000kn? Mislim da bi njega mogao naći za 1800kn.

Da sam na tvom mjestu i da imam 2000kn na raspolaganju tražio bih One X, ali za to bi trebalo puno više sreće i strpljenja. Traži po njuškalu, gledaj svaki dan po nekoliko puta, zovi ljude, cjenkaj se i možda uspiješ.

nadam se da do kraja sezone bude nešto uletilo

15 godina
neaktivan
assassin.st kaže...
matija656 kaže...

Evo imas ovaj HTC One X  sa 32Gb memorije za 1800kn, ima jos godinu dana garanciju, pa kao te interesuje kontaktiraj

http://www.njuskalo.hr/htc-ostali/htc-one-x-32gb-oglas-8656939

14 godina
Moze preporuka smartphonq za brata do negdje 2000kn max ali bi bilo bolje da je i manje. Nebi htio iphone, i da je ekran oko 4" inca. Nije pre zahtjevan korianik, surafnje dok nije doma, glazba, facebook, malo youtube i pozivi i poruke. Posto nije zahtjevan korisnik ja mislim da bi mogao nac dobar mob i za puno puno manje novaca, ja mislim da bi mu nesto kao zte blade 3 bilo sasvim dosta jer ga dobije za oko 2300kn zajedno sa solidnom tarifom.
iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5
15 godina
neaktivan
gamer34 kaže...
Moze preporuka smartphonq za brata do negdje 2000kn max ali bi bilo bolje da je i manje. Nebi htio iphone, i da je ekran oko 4" inca. Nije pre zahtjevan korianik, surafnje dok nije doma, glazba, facebook, malo youtube i pozivi i poruke. Posto nije zahtjevan korisnik ja mislim da bi mogao nac dobar mob i za puno puno manje novaca, ja mislim da bi mu nesto kao zte blade 3 bilo sasvim dosta jer ga dobije za oko 2300kn zajedno sa solidnom tarifom.

ZTE Blade 3 nije 2300kn, vec je 945kn http://www.tele2.hr/privatni-korisnici/mobiteli/zte-blade-iii/d354/?typid=2#txt 

Za ove novce je bolje uzeti Huawei Ascend Y300 za 900kn i ako nije zahtjevan ovaj bi mu bio odlican. Evo usporedba ova dva mobitela http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=5386&idPhone2=4983

14 godina
Blade 3 je zajedno s tarifom 2300kn. Neki dan smo isprobavali taj y300 i nije mu se svidio zbog onog strasno loseg huaweievog skina a nebi se bas igrao s custom romovima. Ja mislim da bi mu zte bolje sjeo zbog androida slicnijeg stocku.
Poruka je uređivana zadnji put uto 16.7.2013 22:04 (gamer34).
16 godina
moderator

Pa instalira originalni launcher i problem riješen...netreba nikakve romove mjenjat

Fiat Klub Hrvatska -- fiatisti.hr
15 godina
neaktivan

Ako ne mora biti nov iz prodavnice mozete pogledati na njuskalu, jer mozete naci bolji mobitel za te novce ( npr. Xperia P, Galaxy S3 mini, neki od prestigio smartphone-a,....)

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
@XXX-man

Kako mislis stavis stock launcher? Nesto tipa nova ili apex?
14 godina
Htio bi mob iz trgovine tako da njuskalo otpada.
16 godina
moderator
gamer34 kaže...
@XXX-man

Kako mislis stavis stock launcher? Nesto tipa nova ili apex?

Mislim na Android 4.1 Jellybean Launcher

http://tinyurl.com/mpu6byh

A može i jedan od tih koje si naveo.

Fiat Klub Hrvatska -- fiatisti.hr
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice