Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.514
|
čitano: 13.034.415
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Pomoć pri odabiru mobitela

Planiram uzeti HTC One X prije ljeta za nekih 2200kn. Sad mi je u oko upala i Xperia Z koja mi je malo skuplja pa bih treba pričekati malo da mi se cijene spuste na barem 3200kn (Njuškalo).

Što mi vi preporučate?

22 Uzmi HOX sad
5 Čekaj Xperiu
Eh šta volim ovaj režim... Sunce sija, a ja ležim...

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Citam na nekim talijanskim stranicama da je MSM8960 Snapdragon Krait 1.5GHz bolji od tegre 3 i nekih drugih quadcore. Jeli to istina? Kupio bi Xperiu T LTE, pa me zanima to. SL mi je super, ali bijeli pobire bilo kakvu mrlju, tako da koristim ovu situaciju da kupim nesto vise. Otvoren sam na sve ponude posto nisam neki fanboy, iako mi je sony nekako najdraza. kupio bi neki proslogodisnji top model. Znaci dolaze u obzir HTC, Samsung, Sony i ostali slicni. Uzmite u obzir sve, znaci LTE mrezu, ekran kameru itd. imam mogucnost kupiti taj Xperia T LTE (http://www.gsmarena.com/sony_xperia_t_lte-5015.php). Maksimum sto bi dao je 2800kn.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

ljudi ima li vas sto koristite Windows phone mobitele ili barem pratite...

ja ih nisam imao bas prilike koristit...

prijateljica bi uzimala sebi,ali bi samo htjela Nokiu...

ovamo u ponudi imaju lumia 820,lumia 900 i pure view 808,mislim jedini koji su vrijedni paznje...

meni sto sam pogledao specifikacije i usporedbe najbolji dojam ostavlja lumia 820...

evo moji razlozi:

dakle najvise rama ima od sva 3 modela,memorije ima 8gb,ali moze i memorijska,dok u 900 ne moze,dvojezgreni procesor,ali baterija traje pribilizno(ako je vjerovati internetu :D),kamere su iste na obe lumie,na 808 je ista ko na fotoaparatu,ali po meni to je jedina prednost pure viewa,na kraju krajeva 808 koristi symbian,dok su ova dva windows phone,s tim da je lumia 820 najnovija i koristi najnoviji OS...

Uglavnom meni se cini da za ''prosjecnog'' korisnika je 820 najbolji izbor,mislim sta ona moze koristiti mob,za internet,pjesme,slike i sl.

jedino ne znam kakav je symbian ovaj ''novi''...

Ili najjednostavnije glasajte,koji bi vi mobitel predlozili,prijateljici(naglasak na prijateljici jer mislim da one ipak i manje traze od mobitela nego muskarci :D)

Cijene su jako slicne,dakle sto se tice cijene sve je to isto...

11 Nokia lumia 820
1 Nokia lumia 900
0 Nokia pure view 808

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Sto je najbolje uzeti za 3000 max 3300 kn 

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

E ljudi, daj moze jedna mala pomoc, jer mi u Xperii S temi nitko ne odgovara..

Imam xperiu S, i kada pritisnem malo jace, boja se prelije na tom mjestu, kao na monitoru od pc-a, ali moram puno jace stisnuti. Mislim, nije da mi smeta, tako je bilo i na HTX One x-u.  Ali na iPhone 4/4s, kada sam stisnuo kao magarac, nije se ni malo prelila boja...

Ovo je na xperii ekran- LED-backlit LCD, capacitive touchscreen

Da li je to normalno ? Samo me zanima opcenito i koja je razlika između ovog ekrana i onog na iphone 4/4s...

EDIT: sada vidim da i iPhone 4 ima takav isti ekran...U cemu je razlika ???

(̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.4.2013 22:46 (Karlovac_047).

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
ja111 kaže...

iPhone 5, IMHO.
Why so serious?
13 godina
neaktivan
Cordas kaže...
ja111 kaže...

iPhone 5, IMHO.

Sto znaci IMHO

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous.
13 godina
ja111 kaže...

SG3, HTC One X, Xperia Z. Najbolji pick za te novce jos ce ti i ostat.

13 godina
neaktivan

Bez ikakvog ugovora, na cisto sam mislio kupiti, nisam uopce pratio razvitak tehnologije jer nisam trebao mijenjati mob dobrih 6,5 god

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.4.2013 22:58 (ja111).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
ja111 kaže...
Cordas kaže...
ja111 kaže...

iPhone 5, IMHO.

Sto znaci IMHO

In my honest opinion-po mom skromnom mišljenju

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
16 godina
speedy56 kaže...

Planiram uzeti HTC One X prije ljeta za nekih 2200kn. Sad mi je u oko upala i Xperia Z koja mi je malo skuplja pa bih treba pričekati malo da mi se cijene spuste na barem 3200kn (Njuškalo).

Što mi vi preporučate?

XZ i sad imap uzet za takvu cijenu.

Do nedavno ih je bilo i za 3000kn.

Trenutno u Splitu lik prodaje novu/zapakiranu, račun/garancija, za 3100kn.

Ne kažem da uzmeš nju, ali ako već uzimaš, onda baci oko malo temeljitije na njuškalo.

Matijasever kaže...

upio bi Xperiu T LTE, pa me zanima to. 

Prelazak sa Xperie SL na Xperiu T je po meni totalno bzv.

Kakav napredak očekuješ u tom smjeru, osim što češ izvadit novce iz đepa ?

Jel se kod nas prodaje obična XT ili ova LTE? 

Pezer kaže...

Uglavnom meni se cini da za ''prosjecnog'' korisnika je 820 najbolji izbor,mislim sta ona moze koristiti mob,za internet,pjesme,slike i sl.

jedino ne znam kakav je symbian ovaj ''novi''...

Ili najjednostavnije glasajte,koji bi vi mobitel predlozili,prijateljici(naglasak na prijateljici jer mislim da one ipak i manje traze od mobitela nego muskarci :D)

Ako gledaš Symbian vs WP8, onda ovaj drugi.

Kolko god se meni osobno taj OS ne sviđao, zadovoljit će potrebe tvoje prijateljice.

Posebno jer je prilično fluidan.

13 godina
protjeran

ja bas pokusavam doznati dali ima ovdje LTE verzije. pitao sam lika i rekao mi je da je. Jucer sam mu postavio pitanje dali je verz Lt30a ili Lt30p, ali mi jos nije odg. kupio bi tog T zbog modernijeg i osjetljivo brzeg proc, veci ekran, iako ga softkey na ekranu smanje, nesto bolja kam, unibody kuciste bez poklopca, i jer moj trenutni SL je bijeli, i svaka mrlja se primi. Jos cu dodati da bi mjenjao jer S/SL je vjerojatno gotov kad dobije JB. a T po mojem misljenju bi morao dogurati do android 5.0 lime, iako je to jako nepredvidljivo. i naravno, ukoliko je ima, podrska za LTE.

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.4.2013 7:01 (Matijasever).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Dal se isplati uzet xperiu s za 1600? Kakav je mob, mislim na performanse
the sound of engine is cure for everything!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Što kažete na xpiriu Miru za 1200 kn NOVU ??

Neznam se potpisat..xDD Ako sam ti pomogao pritisni Hvala !
Moj PC  
0 5 hvala 0
15 godina
Skupi jos 300 kn i uzmi xperiu P ili J… bolji proc, veći ekran...
the sound of engine is cure for everything!

0 0 hvala 0
17 godina
Genoxxx kaže...
Dal se isplati uzet xperiu s za 1600? Kakav je mob, mislim na performanse

Jesi ti lud??? Za te pare Xperia S!!!! inače ide za 2000-2300

Kupuj to odmah, ali se čuvaj prijevare jer je to predobra cijena.

magistar prava
15 godina

Da, bila je jucer ili prekojucer na tele2 ali to se odmah kupuje kad vidis a ne cekat, vidim da je nema vise u oglasu. I inace se krecu od 1800-2000kn max

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran

jeli netko imao Xperiu S pa Xperiu T, da mi moze reci dali je osjetio kakvih razlika u uporabi mobitela (kamera, brzina samog uredjaja, brzina interneta, brzina wifia, kvaliteta ekrana, ergonomija, kvaliteta materijala, dostupnost novih android verzija)

6 Ostati na Xperia SL
2 Kupiti Xperia T
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.4.2013 11:34 (Matijasever).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
IMVK kaže...

Katastrofa. To bi bilo najgore potrošenih 1200kn. 

Ako već mora bit novo, Ascend G300, Optimus L7, Prestigio 4040 DUO, Gigabyte rio

Ria inače imaš u eurotrade-u za 1250 kn.

Sometimes I feel like a prophet, misunderstood and under gun like a new disease disease disease
17 godina
IMVK kaže...

uzas pa di si ti to naso?Ja sam svoju prije 5mjeseci novu platil 700kn

You got to lose to know how to win
15 godina

Imam dvojbu između Prestigio 4040 i Samsung Galaxy S. Prestigio je novi, sa 2 god garancije, no nemam pojma ništa o tome mobu (1000kn). Samsung je polovni, bez garancije, no ispravan i u odličnom stanju (900kn). Budžet je 1000kn, mob je za curu!

6 Galaxy S
4 Prestigio 4040
BF Nick: Xtream_Switch
14 godina
neaktivan
Switch kaže...

Imam dvojbu između Prestigio 4040 i Samsung Galaxy S. Prestigio je novi, sa 2 god garancije, no nemam pojma ništa o tome mobu (1000kn). Samsung je polovni, bez garancije, no ispravan i u odličnom stanju (900kn). Budžet je 1000kn, mob je za curu!

Ako je budžet 1000 ja bi išao na ascend g300 novi. Ako taj nema garanciju znači da se sigurno koristi 2+ godine, tj. može riknut svaki čas. Polovni bi eventualno išao na: optimus 2X. već ih ima od 850kn sa garancijom. Dual core, 4.0" 8mpx, fullhd snimanje što bi se dragoj sigruno svidjelo. također ako znaš flashat custom romove ima fully working jelly bean 4.2.

Sometimes I feel like a prophet, misunderstood and under gun like a new disease disease disease
15 godina
cecenac kaže...
Switch kaže...

Ako je budžet 1000 ja bi išao na ascend g300 novi. Ako taj nema garanciju znači da se sigurno koristi 2+ godine, tj. može riknut svaki čas. Polovni bi eventualno išao na: optimus 2X. već ih ima od 850kn sa garancijom. Dual core, 4.0" 8mpx, fullhd snimanje što bi se dragoj sigruno svidjelo. također ako znaš flashat custom romove ima fully working jelly bean 4.2.

Uf sad mi se ovaj ascend g300 najviše sviđa. Samo je pitanje jel dolazi zaključan na bonbon...Jel znaš možda?

14 godina
neaktivan
Switch kaže...

Uf sad mi se ovaj ascend g300 najviše sviđa. Samo je pitanje jel dolazi zaključan na bonbon...Jel znaš možda?

Siguran sam da možeš staviti t-mobile karticu unutra, za ostale mreže ne znam. Pitaj imaju ti online chat službu za korisnike i službu za korisnike na fejsu. odgovore ti uvijek unutar minute. Definitivno ascend-a ako ideš na novi, optimus2x ako ideš na polovno sa garancijom.

15 godina
ovo ce ti rec da je mobitel zakljucan na t-mobile/bonbon a 80% uredaja je otkljucano na sve mreze.... s tim da ako i dobijes zakljucani primjerak cim ga nadogradis na ics on se sam otkljuca... to je huawei tako napravio
Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ima li neko mozda neki od ovih telefona..

Prestigio 4500 ili Prestigio 5000..

Kakvi su?

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx

0 0 hvala 0
15 godina
domac5 kaže...
ovo ce ti rec da je mobitel zakljucan na t-mobile/bonbon a 80% uredaja je otkljucano na sve mreze.... s tim da ako i dobijes zakljucani primjerak cim ga nadogradis na ics on se sam otkljuca... to je huawei tako napravio

Jel ovo boldano sigurno? Jer cura mi je na Tele2 pa bi ovo bilo od velike koristi. Sad je i ona zagrizla za taj mob. :)

14 godina
neaktivan

Ajde forumasi..Sada treba preporuka za oca.

Hoce samo iPhone 4, novi i zapakirani 8gb. preko njuskala ili Galaxy s3 mini, također, novo i zapakirano..

Gledao sam po youtubu taj mini i cini se jako solidan i dosta je brz...

Ne zeli ni jedan drugi. Samo su ta dva u pitanju.

Pisite: kritike, mane, preporuke...

0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
R4zOR229 kaže...
IMVK kaže...

Di to?

Najjeftinija u tele 2 je 1200,a u bonbonu 1250 kn i

Neznam se potpisat..xDD Ako sam ti pomogao pritisni Hvala !
14 godina
neaktivan
IMVK kaže...
R4zOR229 kaže...
IMVK kaže...

Di to?

Najjeftinija u tele 2 je 1200,a u bonbonu 1250 kn i

Zavisi kako je kupio. Preko njuskala, u tele2 ako je postojeci korisnik onda ga moze dobiti jeftinije ili na pretplatu...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice