Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.023
|
čitano: 12.507.049
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
mario1990 kaže...

reci mu da je novi u tele2 2000, da mu nudis 1800 i imas quad core i ogroman ekran.

Kolega di je u tele 2 taj LG 2000 kn? :)

Ja sam gledao i nisam ga našao. 

14 godina
neaktivan
Pomoć pri odabiru mobitela

pa nema ga.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ERROR1911 kaže...

Ja sam gledao i nisam ga našao. 

A ocito nestalo, bio je na revoluciji jednak cijenom kao galaxy s2 i xperia S, a bez ugovora 2300 kuna.

Ostalo ga je samo ocito na lageru za poslovnjake: http://www.tele2.hr/poslovni-korisnici/mobiteli/lg-p880-optimus-4x-hd-white/db352/

Evo kao što vidite ovaj ga je momak uzeo u tele 2 u prvom mjesecu i pokusaje zaradit na nekome. BIo je sto posto krajem prvog i mozda pocetkom drugog al je ocito nestalo.

Sometimes I feel like a prophet, misunderstood and under gun like a new disease disease disease
14 godina
neaktivan

nasla sam na njuskalu novi mobitel koji zelim za ok cijenu, sve je super, ima garanciju (vip), ali nema racun jer je kupljeno za firmu preko r1. jel vrijedi ta garancija bez racuna?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Nazovi agram i pitaj, ja sam ih zvao dali na 4s vrijedi garancija bez racuna (mada ja imam) i kazu da vrijedi.
15 godina
neaktivan
CutiePie kaže...

nasla sam na njuskalu novi mobitel koji zelim za ok cijenu, sve je super, ima garanciju (vip), ali nema racun jer je kupljeno za firmu preko r1. jel vrijedi ta garancija bez racuna?

Da, vrijedi ti garancija ako je ovjerena.

De gustibus non est disputandum.
14 godina
protjeran
Robi_Silo kaže...

mislim da imam novog favorita u kategoriji najboljih uloženo-dobiveno {#}

dual core i to S4, adreno 203, ips 4'' ekran, 4GB interne i microsd podrška, 5 mp kamera sa ledicom i autofokusom, dual sim... sve za 1219 kn, novo iz trgovine, 2 god gara...

za te pare jedva polovni dual core nađeš. ako ga netko ima neka prenese iskustva, naravno u posebnoj temi, pogotovo vezana za korištenje 2 sim-a

http://www.tehnopolis.hr/product.asp?product=gigabyte-gsmart-rio-r1-dual-sim-40-ips-800x480-qualcomm-msm8225-dual-dore-1ghz-4gb512mb-android-40-sdhc-5mp03mp-wifi-bt-3g-white&code=2Q000-00196-390SEU

Bila je xperia u za manje od 1200kn nova a dual core ;)

13 godina

ljudi preporuke za neki mob do 1300kn android 

Smrdljivi skakavac.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
13 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

evo odlučio sam se za dva modela:

prvi je jiayu g2+ , a drugi je newman nm860 ;)

zanima me vaše mišljenje koji od ovih dvaju telefona je bolji? dal uopće ima razlika? 

Portal o softveru, aplikacijama, web stranicama i igrama :: www.softwa.org ::

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Iskreno ne znam kakav je taj, ne znam nikoga tko ga ima. 

chvarko_007 kaže...

evo odlučio sam se za dva modela:

prvi je jiayu g2+ , a drugi je newman nm860 ;)

zanima me vaše mišljenje koji od ovih dvaju telefona je bolji? dal uopće ima razlika? 

Samo da te upozorim na tu stranicu ako naručuješ da je scam, i da nećeš dobiti ništa: Evo ti komentari:

http://www.mywot.com/en/scorecard/fastcardtech.com/comment?utm_source=addon&utm_content=rw-viewsc#comment

A za telefone nikad čuo.

13 godina

Ee jel on ima dual core? neki govore ima neki kazu nema

Smrdljivi skakavac.
15 godina
neaktivan

Tu na forumu sam pročitao da je dual core, a na stranici ne piše ništa.

0 0 hvala 0
13 godina
mario1990 kaže...

ma zte onda ili xperia miro nemogu se odlucit zbog bljeskalice i web kamere i u soniya sam nekako pouzdan :3

Smrdljivi skakavac.
15 godina
chrispy450 kaže...
mario1990 kaže...

ma zte onda ili xperia miro nemogu se odlucit zbog bljeskalice i web kamere i u soniya sam nekako pouzdan :3

ja se nebi pouzdao u sony...kupujes mobitel sa losijom rezolucijom, koji vise nema nikakvu podrsku od sonyja za neki noviji android sustav i samo 3,5" ekran a kosta isto kao i zte samo zato jer na njemu pise sony? {#}

Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si
13 godina
domac5 kaže...
chrispy450 kaže...
mario1990 kaže...

ja se nebi pouzdao u sony...kupujes mobitel sa losijom rezolucijom, koji vise nema nikakvu podrsku od sonyja za neki noviji android sustav i samo 3,5" ekran a kosta isto kao i zte samo zato jer na njemu pise sony? {#}

ma rodjak mi ima zte i odlican je ima preko 25 aplikacija i zapinje mu skroz malo, a vidio sony u tele2 centru i toliko je losa slika na njemu razocaraan sam

uzimam zte kroz ovi tjedan :) hvala

Smrdljivi skakavac.
12 godina
neaktivan

Još nisam siguran za klasu koju bi uzimao, pa ću stavit dva poola

13 Prestigio 4300
1 Xperia Miro
1 Samsung Galaxy Ace Duos S6802
0 Samsung Galaxy Ace S5820I

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

drugi pool

16 Prestigio 4500
1 Xperia J
1 Samsung Galaxy S Duos S7562

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Trebam pomoć

Zanima me trenutno koji bi bio best buy smartphone do 1000kn? Znači oko 1000kn +-100kn. Ne zanimaju me mobiteli sa ekranom 3.5incha i manje. 

Razmišljao sam o LG Optimusu 2X i 3D, kao i o Xperiji X10i ili HTC Desireu. Koji je najbolji omjer cijene i uloženog? Ne zanima me iPhone.

Unaprijed hvala na odgovorima! :)

0 0 hvala 0
14 godina
DangerouS kaže...

Trebam pomoć

Zanima me trenutno koji bi bio best buy smartphone do 1000kn? Znači oko 1000kn +-100kn. Ne zanimaju me mobiteli sa ekranom 3.5incha i manje. 

Razmišljao sam o LG Optimusu 2X i 3D, kao i o Xperiji X10i ili HTC Desireu. Koji je najbolji omjer cijene i uloženog? Ne zanima me iPhone.

Protegni se do ovog, 3 klase iznad desirea i xperia a bolji i od Optimusa.

http://www.njuskalo.hr/htc-ostali/htc-8s-oglas-7221077

14 godina
neaktivan
gamer34 kaže...
DangerouS kaže...

Trebam pomoć

Protegni se do ovog, 3 klase iznad desirea i xperia a bolji i od Optimusa.

http://www.njuskalo.hr/htc-ostali/htc-8s-oglas-7221077

Malo mi je preko cjenovnog ranga, lijep je mob i ima ok karakteristike, ali nisam još bio na Windows phoneu i skeptičan sam prema njemu. 

Također mi ne bi trebala neka zvjer od moba jer ga ne mislim rootat niti stavljat custom ROM-ove. 

14 godina
neaktivan

Ima li tko za preporucit mobitel max cijena 2000 kn. Hvala

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Staedtler kaže...

Xperia s

14 godina
neaktivan
mario1990 kaže...
Staedtler kaže...

Xperia s

Tako je xperia S ili lg 4X HD ako neđeš za 2000 +100/200 kunica.

Sometimes I feel like a prophet, misunderstood and under gun like a new disease disease disease
Poruka je uređivana zadnji put uto 19.2.2013 14:32 (cecenac).
14 godina
neaktivan

gledam sad po njuskalu za xperiu s i nema manje od 2400 kn. Jel ima sto malo jeftinije,a da je dobro te kakav je HTC 8s?

0 2 hvala 0
16 godina
neaktivan

Neznam zasto svi preporucujete Xperiu S za te novce. To je jedini mobitel zbog kojeg sam stvarno pozalio sto sam dao toliko puno novaca za njega.

Ima uzasnu kameru, nije vazno sto je 12mpx ali je slika kompresirana na 1.5mb a trebala bi biti minimalno preko 5mb i zbog toga debelo gubi na kvaliteti. I ima velikih problema sa autofocusom.

Kapacitivne prednje tipke su uzasne, pogotovo home tipka.

Ekran nije scratch-proof vec ima stavljenu foliju preko koja se u roku od 2 tjedna izgrebe (obicna plastika).

A kad ju maknes ekran vise ne reagira onako kako treba i stalno se blokira.

Cijeli softver je trzav, apsolutno cijeli. Od scrollanja po njemu pa do otvaranja aplikacija.

Ekran koliko god imao dobru rezoluciju ima uzasne kuteve gledanja.

Jednostavno nisam pronasao niti jednu dobru stvar u vezi ovog mobitela osim sto ima odlican dizajn. E i kad smo kod dizajna poklopac od baterije nakon nekog vremena olabavi i pocinje sam od sebe ispadati.

Kad bi netko birao bas neki sony model, rađe bi mu preporucio Xperiu P. A u krajnjem slucaju bi prije uzeo stari SGSII nego Xperiu S.

I ne, ja nisam dobio mobitel koji je sa greskom. Pregledajte Xperiine forume pa cete vidjeti da svi imaju ove probleme koje sam nabrojao.

Moj PC  
5 3 hvala 1
16 godina

dajte mi preporučite neki mobitel koji na njuškalu mogu naći do 2600kn.

lol
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Fox Mulder kaže...

dajte mi preporučite neki mobitel koji na njuškalu mogu naći do 2600kn.

Htc one x ili galaxy s3

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice