Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.023
|
čitano: 12.507.275
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
protjeran
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
mario1990 kaže...
PS3_X360 kaže...

koji mobitel uzeti do 2k kn? vidim da ima i Iphona 4 već po 1700/1800kn...

Xperia S

tak sam i mislio..ipak je Iphone 4 iz davne 2010, dakle 3 godine stari mob...

15 godina
neaktivan
Pomoć pri odabiru mobitela

Xperia je do 2000 kn, best buy.. tak da.. {#}

@g3arv8 Ovako nešto?

http://www.njuskalo.hr/samsung-galaxy/samsung-galaxy-mini-2-oglas-7163138

De gustibus non est disputandum.

2 1 hvala 0
13 godina
neaktivan

Samo da se javim, uzeo sam ovaj gore galaxy 3s za 2700, mobitel je stvarno ocuvan i zadovoljan sam, ipak novog je tesko uzet ispod 3100 a ni ovako nije lose :)

2 0 hvala 0
13 godina

nemogu se odlucit između Xperie miro i zte blade III

treba mi sto veci ekran ali i bljeskalica i prednja kamera, sad preporucite mi vi :))

Smrdljivi skakavac.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
chrispy450 kaže...

treba mi sto veci ekran ali i bljeskalica i prednja kamera, sad preporucite mi vi :))

Nema ti blade ni bljeskalicu ne prednju kameru. miro je bar meni njesra. ako se mozes rastegnit do galaxy s advance-a, xperia p ili galaxy s3 mini bilo bi super.

Sometimes I feel like a prophet, misunderstood and under gun like a new disease disease disease
13 godina
cecenac kaže...
chrispy450 kaže...

Nema ti blade ni bljeskalicu ne prednju kameru. miro je bar meni njesra. ako se mozes rastegnit do galaxy s advance-a, xperia p ili galaxy s3 mini bilo bi super.

nemgu nazalost :/ uzimam neki besbuy mob do 1000kn u ponedjeljak/utorak pa sad se nemogu odlucit miro ima bljeskalicu i prednju kameru, zte veci ekran jaci procesor... al miro je sony ipak sad neznam jbg

Smrdljivi skakavac.
15 godina
protjeran
chrispy450 kaže...
cecenac kaže...
chrispy450 kaže...

nemgu nazalost :/ uzimam neki besbuy mob do 1000kn u ponedjeljak/utorak pa sad se nemogu odlucit miro ima bljeskalicu i prednju kameru, zte veci ekran jaci procesor... al miro je sony ipak sad neznam jbg

Prestigio 4040?

14 godina
neaktivan

eto dogodila mi se nesreća i mobitel mi se opro u perilici. razmontiro sam ga i stavio u rižu preko noći. ali ne pokazje znakove života.. e sad tražim što jeftiniji mobitel (ako ovaj ne je upali -.-)  a da nema gore karakteristike od njega, radi se o  sony ericssonu st15i

http://www.tele2.hr/privatni-korisnici/mobiteli/sony-xperia-mini-black/d268/?typid=1#img

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.2.2013 14:13 (nOObIlO).

0 0 hvala 0
15 godina
miro je sony... to bi trebo bit razlog da ga ne kupujes a ne da ga kupis
Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Zna li ko kaki jeftini mobitel na tach preko ebaya

{#}{#} PLZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

Moj PC  
0 2 hvala 0
14 godina
neaktivan

ma nije mi bitno koja je marka, samo da valja. ipak ne mogu bez mobitela. 

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Bolji izbor bi bio zte, ali ako ti treba prednja kamera i bljeskacila onda miro. Do 1000 kn i nemaš neki izbor (novo)

nOObIlO kaže...

e sad tražim što jeftiniji mobitel (ako ovaj ne je upali -.-)  a da nema gore karakteristike od njega, radi se o  sony ericssonu st15i

Koliko možeš platiti najviše?

niks327 kaže...

Zna li ko kaki jeftini mobitel na tach preko ebaya

Nekome je 100 kn jeftino, nekome 2000 kn.. Tak da reci koliko možeš platiti pa nađemo nešto.

13 godina
RaNzO kaže...
chrispy450 kaže...
cecenac kaže...
chrispy450 kaže...

Prestigio 4040?

ne, uzet cu zte :)

Smrdljivi skakavac.
14 godina
neaktivan

a ono. mogu i 1500. al opet. samo da je u rangu ili malo bolji od st15i

15 godina
neaktivan
nOObIlO kaže...

a ono. mogu i 1500. al opet. samo da je u rangu ili malo bolji od st15i

Uzmi xperiu p

15 godina

ili htc evo 3d

Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Hej ljudi, koji bi vi sebi mobitel uzeli za do 1000kn (novi ili preko oglasa). Ja sad gledam ove galaxije Y, Ace, Mini... meni to sve isto {#}

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sunshin kaže...

Hej ljudi, koji bi vi sebi mobitel uzeli za do 1000kn

Malo dodaš pa ovako nešto (novi)

http://www.tele2.hr/privatni-korisnici/mobiteli/zte-blade-iii-white/d365/?typid=1#txt

15 godina
neaktivan

ajd hvala, otić ću u tele2 u pon da ga vidim uživo ako ima. po internetu pišu da taj blade 3 VJEROJATNO nije zaključan na tele2, nadam se da je tako

13 godina
neaktivan

moze neki fon do 2,5k-2,8k kuna neka ima oko 4" ne smije da bude manji i moze s njuskala ili nekog drugog oglasnika

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Pozdrav, planiram kupiti novi mobitel pa da vidim što vi mislite {#}

8 iPhone 3GS
0 Samsung Galaxy Ace Plus
❤ ❥ 웃 유 ♋ ☮ ✌ ☏ ☢ ☠ ☤ ☑ ♚ ▲ ♪ ✈ ⌚ ¿ ♥ ❣ ♂ ♀ ⚤ Ⓐ ✍ ✉ ☣ ♲ ⚥ ☒ ♛ ▼ ⚖ ⚑ ⌛ ¡ ღ ☕ ツ ☼ ☁ ❅ ⚛ ✎ © ® ™ ⚜ Σ ✯ ☭ ⚔ 卐 ✞ ℃ ℉ ° ✿ ϟ ☃ ☂ ✄ ¢ € £ ⚓ ∞ ✪ ➳ ☯ ✡ ☪
17 godina
15 godina
neaktivan
drakula789 kaže...

moze neki fon do 2,5k-2,8k kuna neka ima oko 4" ne smije da bude manji i moze s njuskala ili nekog drugog oglasnika

Za 2800 - S3 4.8 i one x 4.7 ..  To bi bili prvi izbor. Ako je to preveliko onda Xperia t, one s.

13 godina
neaktivan
mario1990 kaže...
drakula789 kaže...

Za 2800 - S3 4.8 i one x 4.7 ..  To bi bili prvi izbor. Ako je to preveliko onda Xperia t, one s.

Jos koji?

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
15 godina
neaktivan

S3 mini, xperia s. Ili iPhone 4s

15 godina

Pozdrav ekipa trebao bi neki mob za muziku,po koju igru, pogledati film i fotkanje do nekoga 1500-1800kn da je iznos može i manje od toga, pa ako može neka preporuka. 

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ERROR1911 kaže...

Pozdrav ekipa trebao bi neki mob za muziku,po koju igru, pogledati film i fotkanje do nekoga 1500-1800kn da je iznos može i manje od toga, pa ako može neka preporuka. 

Koja dijagonala? Xperia S se nađe na njušu za te pare. Ako mislis gledat pokoji film i fotkat: http://www.njuskalo.hr/lg-ostali/lg-optimus-4x-hd-p880-oglas-7192494

reci mu da je novi u tele2 2000, da mu nudis 1800 i imas quad core i ogroman ekran.

Sometimes I feel like a prophet, misunderstood and under gun like a new disease disease disease
15 godina
cecenac kaže...
ERROR1911 kaže...

Koja dijagonala? Xperia S se nađe na njušu za te pare. Ako mislis gledat pokoji film i fotkat: http://www.njuskalo.hr/lg-ostali/lg-optimus-4x-hd-p880-oglas-7192494

reci mu da je novi u tele2 2000, da mu nudis 1800 i imas quad core i ogroman ekran.

Dijagonala što veće to bolje, sviđa mi se ovaj LG vidim da je u rangu Samsung Galaxy SIII i HTC One X, nije loš, a jel ima tko iskustva s LG mobitelima tj smartphone od njih? Ja sam do sad bio na Samsungu. 

15 godina

mislim da imam novog favorita u kategoriji najboljih uloženo-dobiveno {#}

dual core i to S4, adreno 203, ips 4'' ekran, 4GB interne i microsd podrška, 5 mp kamera sa ledicom i autofokusom, dual sim... sve za 1219 kn, novo iz trgovine, 2 god gara...

za te pare jedva polovni dual core nađeš. ako ga netko ima neka prenese iskustva, naravno u posebnoj temi, pogotovo vezana za korištenje 2 sim-a

http://www.tehnopolis.hr/product.asp?product=gigabyte-gsmart-rio-r1-dual-sim-40-ips-800x480-qualcomm-msm8225-dual-dore-1ghz-4gb512mb-android-40-sdhc-5mp03mp-wifi-bt-3g-white&code=2Q000-00196-390SEU

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Kolega di je u tele 2 taj LG 2000 kn? :)

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice