Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.036
|
čitano: 12.513.394
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Pomoć pri odabiru mobitela

Pozdrav svima..

Imam na ponudi 

HTC Sensation i HTC EVO3D

Koji je od ta dva bolji?

vidim da Evo ima više rama no sensation bolju kameru i drugi SoC..

Hvala.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Ima isti soc otkud ti da ima drugi...

prodajem/mjenjam galaxy note vrlo povoljno!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Evo zadovolji oći :) 

Zna li se što o JellyBean updateu? :) 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
RaZ0R9111 kaže...

Evo zadovolji oći :) 

Zna li se što o JellyBean updateu? :) 

To je praktički isti SoC, samo što 8660 podržava CDMA, što ti ništa ne znači, tako da... isti su.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina

Uglavnom moja dilema je još uvjek tu

Koristim mob za surfanje,gledanje filmova,povremeno i Adope PS.

Da mi baterija što duže traje te da mogu igrati najnovije android igrice.

Isto tako zna li se dali izlazi JellyBean za koji od ta dva uređaja? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
RaZ0R9111 kaže...

Uglavnom moja dilema je još uvjek tu

Koristim mob za surfanje,gledanje filmova,povremeno i Adope PS.

Da mi baterija što duže traje te da mogu igrati najnovije android igrice!!!! ( sa Sensation-om se vjerojatno ipak može više)

Isto tako zna li se dali izlazi JellyBean za koji od ta dva uređaja? 

Moj je glas za SENSATION, samo neka se zna, noviji je a i ljepše, puno ljepše izgleda i osjeti se u ruci, još ako se dogodi XE, kud većeg zadovoljstva sa onim crvenim detaljima!

Ukratko usporedba,

Sensation ima 4GB interne meorije, 1GB dostupan tebi, EVO 3D ima 1GB, pitanje koliko dostupno tebi,

Sensation ima 768 MB RAM a EVO 3D 1GB, sada koliko ti je to BITNO, NE ZNAM,

Sensation 8MP dočim EVO 3D samo 5MP,

Sensation ima ipak jači CPU, 1.5 naspram 1.3 Adreno 220,

Sensation ima i HTML i Adobe Flash Player dok EVO 3D ima samo HTML,

chipset je jači od EVO 3D, makar nisam siguran da mu to donosi baš preveliku prednost, neka to potvrdi netko drugi,

bakterije su jednake 1730 mAh, pa si ti misli {#} {#} !!!! 

E sada malo loših vijesti ili predmnjevanja, obzirom sam brutalno na vlastitoj koži upoznat sa prirodom i brzinom upgrade softwera od strane brenda HTC, kako DHD nije dobio ICS, tako NE VJERUJEM da će pogotovu EVO 3D dobiti JB, Sensation mooooooožda, teško pa skorom nikako {#} {#} !!!!  

ATJ Lučko
13 godina
neaktivan

Ljudi sta vi kazete,moj glas tipu.

8 Sony Xperia Tipo
4 Iphone 3gs
1 Ipod touch 4G

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...

Moj je glas za SENSATION, samo neka se zna, noviji je a i ljepše, puno ljepše izgleda i osjeti se u ruci, još ako se dogodi XE, kud većeg zadovoljstva sa onim crvenim detaljima!

Ukratko usporedba,

Sensation ima 4GB interne meorije, 1GB dostupan tebi, EVO 3D ima 1GB, pitanje koliko dostupno tebi,

Sensation ima 768 MB RAM a EVO 3D 1GB, sada koliko ti je to BITNO, NE ZNAM,

Sensation 8MP dočim EVO 3D samo 5MP,

Sensation ima ipak jači CPU, 1.5 naspram 1.3 Adreno 220,

Sensation ima i HTML i Adobe Flash Player dok EVO 3D ima samo HTML,

chipset je jači od EVO 3D, makar nisam siguran da mu to donosi baš preveliku prednost, neka to potvrdi netko drugi,

bakterije su jednake 1730 mAh, pa si ti misli {#} {#} !!!! 

E sada malo loših vijesti ili predmnjevanja, obzirom sam brutalno na vlastitoj koži upoznat sa prirodom i brzinom upgrade softwera od strane brenda HTC, kako DHD nije dobio ICS, tako NE VJERUJEM da će pogotovu EVO 3D dobiti JB, Sensation mooooooožda, teško pa skorom nikako {#} {#} !!!!  

XE su neki forumaši otkantali odmah nakon što su ga uzelo... da je katastrofa.

Chipset je ISTI, nema tu jačine, jedino što 8660 IMA CDMA I TO JE TO.

Na EVO 3D se flash instalira u sekundu, kao i na svim novim uređajima koji NEMAJU VIŠE Flash, radi toga jer ih je Adobe otkantao prije nekog vremena.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
13 godina
neaktivan

Sutra u vip stize htc one x lte!

<3Ako sam ti pomogao stisni HVALA <3, Madridista para siempre!

0 0 hvala 0
14 godina

@Mitsuoka, daj nabaci nešto konkretno o instaliranju Flasha pogotovu na SGN II, doduše već sam dobio jednu verziju u temi o SGN II ali mi se čini nekako komplicirana, ako imaš nešto jednostavnije i brže, maybe {#} ?!?!

Može i nešto o razlogu otkantavanja, odnosno tko je koga otkantao, je li razlog lova, autorska prava ili nešto treće i puuuuno veće {#} !!!!

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...

@Mitsuoka, daj nabaci nešto konkretno o instaliranju Flasha pogotovu na SGN II, doduše već sam dobio jednu verziju u temi o SGN II ali mi se čini nekako komplicirana, ako imaš nešto jednostavnije i brže, maybe {#} ?!?!

Može i nešto o razlogu otkantavanja, odnosno tko je koga otkantao, je li razlog lova, autorska prava ili nešto treće i puuuuno veće {#} !!!!

http://www.engadget.com/2012/06/28/adobe-confirms-it-wont-support-flash-on-android-4-1/

A ja sam na svoj S III (JB) i S III mini (JB) instalirao svoj stari *.apk i normalno radi, iako je ovo verzija za ICS:

LINK

13 godina
neaktivan

Neznam di bi ovo pitao pa cu tu, nadam se da nisam puno fulao!

Cura kupuje samsung galaxy mini s5570i, našla je jednog novog preko njuškala.zapakiran, ima garanciju 2 godine.al ljudi nemaju račun pošto su ga dobili od t-coma..pa me zanima, ako bi jednog dana trebao servis il nešto, kako ostvarit garanciju bez računa?? vele da imaju broj ugovora od t-coma, ako bi to posluzilo?

moze pomoc, tj odgovor neki?

hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
marijoNRG kaže...

Neznam di bi ovo pitao pa cu tu, nadam se da nisam puno fulao!

Cura kupuje samsung galaxy mini s5570i, našla je jednog novog preko njuškala.zapakiran, ima garanciju 2 godine.al ljudi nemaju račun pošto su ga dobili od t-coma..pa me zanima, ako bi jednog dana trebao servis il nešto, kako ostvarit garanciju bez računa?? vele da imaju broj ugovora od t-coma, ako bi to posluzilo?

moze pomoc, tj odgovor neki?

hvala!

Nitko nije dobio račun osim ako nije sa mobom išao u tcentar i to zatražio.

Ako se nedaj Bože nešto dogodi nosi ga u tcom i oni če znat po IMEI-U da je uzeto kod njih.

Samo bi bilo dobro da negdje zapišeš ime i prezime osobe na koju glasi linija i naravno datum kad je mobitel stigao.

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.12.2012 22:31 (Doctor Freak).
16 godina
neaktivan

mozes preko IMEI-a ako se ne varam

CARPE DIEM
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Evo ovako, imam jednu dilemu... Iphone 4 ili Nokia lumnia 610... U pitanju je nešto za poslovni telefon, i sad jednostavno neznam kaj da radim, s Iphoneom sam imao prilike raditi, i jednostavno neke stvari na njemu nemogu tako lako prihvatiti, neznam zašto ali jednostavno je tako. S druge strane windows telefonu nisam u životu ni prismrdio, tako da stvarno neznam kaj da radim... Dajte mi par savjeta molim vas, sam hardverski dio nije mi toliko presudan... Nego nesto mozda softverski prevagne.... Unaprijed hvala...

Samsung Galaxy S, Firmware: CyanogenMod 7 , Version: 7.1 stable, Android: 2.3.7, Modem: XXJVT, Kernel: Stock-2.6.35.12, Launcher: Launcher pro, Theme: Rover's Cyan
13 godina
neaktivan
goranbm kaže...

Evo ovako, imam jednu dilemu... Iphone 4 ili Nokia lumnia 610... U pitanju je nešto za poslovni telefon, i sad jednostavno neznam kaj da radim, s Iphoneom sam imao prilike raditi, i jednostavno neke stvari na njemu nemogu tako lako prihvatiti, neznam zašto ali jednostavno je tako. S druge strane windows telefonu nisam u životu ni prismrdio, tako da stvarno neznam kaj da radim... Dajte mi par savjeta molim vas, sam hardverski dio nije mi toliko presudan... Nego nesto mozda softverski prevagne.... Unaprijed hvala...

Tvoj odabir čisto između windowsa i iOSa.Ja bi uzeo lumiu jer jednostavno je jednostavnija,zabavnija i inovativnija....sad za posao nemam blage....

10 iPhone 4
5 Nokia Lumia 610
A.X.E. The AwEsoMenESs
15 godina
neaktivan

Neznam... Hardverski vidim da je svakako prevaga na ajfonu, i proc i RAM i snimanje kamere i sekundarna kamera i rezolucija.... E sad kažem, koliko sam malo radio sa ajfonom, dosta toga mi se nije bas svidjelo u softverskom djelu, kolege na poslu imaju uređaj i svaki dan muku muče s njim, hehe. A eto ako je netko imao priliku raditi sa widows telefonom 7.5 nek napiše koju o pozitivnim i negativnim stvarima....

Samsung Galaxy S, Firmware: CyanogenMod 7 , Version: 7.1 stable, Android: 2.3.7, Modem: XXJVT, Kernel: Stock-2.6.35.12, Launcher: Launcher pro, Theme: Rover's Cyan
13 godina
neaktivan
Ficho28 kaže...

malo of-a ,dali je netko mozda poslao upit tmoblilu za htc one x+ jer vidim da hoxa vise nemaju u ponudi.I zna mozda netko koji je njihov mail da posaljem upit 

hvala 

{#} za {#} 

itko?

anybody?

edit: sto je po vama bolje uzeti hox ili sgs 3? sgs 3 bi me kostao 1999 kn a hox 1273 kn ..jos cu vidit ak dode hox+ njega definitivno,a ako njega nebude,sta uzeti prema vasem misljenju?

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.12.2012 22:45 (Ficho28).
15 godina
neaktivan

Evo ja da biram između navedenih mobitela, uzeo bih SGS 3, e sad to je po mom ukusu :)

14 godina
neaktivan
Neznam nadimak.. kaže...

Ajde glasajte :D

Samo da napisem,kupljen Blade 3 i prezadovoljan sam :)

13 godina

uzmi galaxy s3 duzi support, igre bolje rade , nije toliko ograniceno kao na tegra 3 , testovi su isto pokazali . imat ces mobitel " koji duze vrijedi " 

g3AR

0 4 hvala 1
13 godina
neaktivan
g3arv8 kaže...

uzmi galaxy s3 duzi support, igre bolje rade , nije toliko ograniceno kao na tegra 3 , testovi su isto pokazali . imat ces mobitel " koji duze vrijedi " 

znaci isplati se dati 600 kn vise za s3..mislim ako bude hox+ njega cu kupit jer je bolji od s3 a ako ne onda uzmem s3

16 godina
neaktivan

Ja bi izbjegavao + verzije uređaja, prvenstveno radi supporta i communitya. Bio to S+, SII+, Sensation XE ili nešto slično...

13 godina
Ficho28 kaže...
g3arv8 kaže...

znaci isplati se dati 600 kn vise za s3..mislim ako bude hox+ njega cu kupit jer je bolji od s3 a ako ne onda uzmem s3

uzmi s3 i gotova prica, htc ce izdati novi model i " zaboraviti " na one x , a ako malo pogledas i xda forum i slicne stvari svi su ljuti na htc , kasni update , dobit ce prvi i posljednji , s3 je bolji po svim stvarima

g3AR
14 godina
neaktivan

trenutno sam u trilemi između iphone5, Samsung Galaxy NoteII ili lumia 920...

....što uzeti...... hvala na pomoći

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Molio bih informaciju ako je netko kupio HTC One S  u T-mobil-u ili Vip-u, jesu li mobiteli sa S3 1.7 GHz (dual core) procesorom (navodno modeli za indijsko tržište sa starom generacijom procesora?) ili S4 1.5 GHz (dual core)? Naime, dvoumim se između njega i Sony Xperia S.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
RaZ0R9111 kaže...

Pozdrav svima..

Imam na ponudi 

HTC Sensation i HTC EVO3D

Koji je od ta dva bolji?

vidim da Evo ima više rama no sensation bolju kameru i drugi SoC..

Hvala.

ma sensation, puno bolje izgleda  , ima odlicnu kameru, i odlicnu podrsku na xda, jedini minus sto se zna pregrijavati dosta, koliko se sjecam jedan dio poklopca je aluminij pa se tu dosta osjeti

16 godina
g3arv8 kaže...

Nije mi jasno zašto bi Tegra 3 bila ograničenje, ja to shvaćam kao prednost jer dobivaš u određenim igrama koje podržavaju Tegru dodatne efekte koje igre bez Tegre nemaju. Stvarno bi volio pojašnjenje tvoje izjave.

LP

13 godina
g3arv8 kaže...

Testovi su pokazali da je one x gro jaci... jedino ima 1fps manje u gpu stressed benchu dok u quadrantu daje 1500 veci rezultat od s3 te u antutu

Ne isplati se dat 600kn vise hox je na razini s3... sad ima i jellybean tak da nema ni lagga ni nis

prodajem/mjenjam galaxy note vrlo povoljno!!!
16 godina
neaktivan
steeleye kaže...

Molio bih informaciju ako je netko kupio HTC One S  u T-mobil-u ili Vip-u, jesu li mobiteli sa S3 1.7 GHz (dual core) procesorom (navodno modeli za indijsko tržište sa starom generacijom procesora?) ili S4 1.5 GHz (dual core)? Naime, dvoumim se između njega i Sony Xperia S.

TMobile - S4. U Vipu ih više nema.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice