Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.534
|
čitano: 13.083.854
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
XxX-David kaže...

Znaci imam dilemu izmđu iphon-a 4s i samsung galaxy s2 ... pitanje je koji je od ta dva bolji da ja uzmem

SGS II

5 iPhone 4s
18 SGS II
14 godina
neaktivan
mario1990 kaže...
XxX-David kaže...

Znaci imam dilemu izmđu iphon-a 4s i samsung galaxy s2 ... pitanje je koji je od ta dva bolji da ja uzmem

SGS II

znaci po smevu cu vjerovatno uzeti sgs II .. hvala svima 

13 godina
neaktivan
domac5 kaže...

hahah molim? iphone 4s je hardverski jaci od sgs 2? hahahahah

iPhone 4S : Dual-core 1 GHz Cortex-A9 - CPU

PowerVR SGX543MP2 - GPU

Samsung Galaxy S 2 : Dual-core 1.2 GHz Cortex-A9 - CPU

Mali-400MP

14 godina
neaktivan
nix0 kaže...
domac5 kaže...

hahah molim? iphone 4s je hardverski jaci od sgs 2? hahahahah

iPhone 4S : Dual-core 1 GHz Cortex-A9 - CPU

PowerVR SGX543MP2 - GPU

Samsung Galaxy S 2 : Dual-core 1.2 GHz Cortex-A9 - CPU

Mali-400MP

iPhone 4s ima 800mhz procesor.

13 godina
neaktivan

Tako je 1 Ghz underclock-an na 800 Mhz kao i iPhone 4..

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.7.2012 13:05 (nix0).
14 godina
Pomoć pri odabiru mobitela

Dao sam anketu Lumia 710 vs Galaxy S Advance (advance skuplji 400kn) i trenutno rezultat 5:4 za Lumiu.

Može li mi netko napisati razloge zbog čega Lumia nasuprot hardverski moćnijeg Advance-a?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
nix0 kaže...

ej ne bogohuli...iphone 4 ima underclockan procesor na 800 mhz a sgs 2 ima procesor na 1.2 ghz...tak da...mogo si bar prvo procitat na gsm areni

iphonu ni netreba vise kad ios ne zahtjeva tolko puno procesorske snage kao android...al opet...

15 godina
neaktivan
assassin.st kaže...

Može li mi netko napisati razloge zbog čega Lumia nasuprot hardverski moćnijeg Advance-a?

Sve je na strani advancea: procesor,memorija,interna + SD, broj aplikacija, veći ekran. Fluidnost WP-a, je prednost kod lumie.

13 godina
neaktivan
assassin.st kaže...

Dao sam anketu Lumia 710 vs Galaxy S Advance (advance skuplji 400kn) i trenutno rezultat 5:4 za Lumiu.

Hardware ti neigra uvijek neku ulogu barem ne kod Windows Phonea jer taj OS radi fluidno i bez zastajkivanja na tom hardware-u zbog visokog stupnja optimizacije i ogranicavanja hardwarske snage i software-a..Lumia 710 ima isti CPU i GPU kao i Lumia 800 i 900..Windows Phone ne podrzava dual core procesore zbog politike samog Microsofta ali ako si ikad probao WP bit ce ti jasno i zasto - sve radi fluidno , nema trzanja , rusenja aplikacija , usporavanja samog OS-a itd...No na njemu ti mogu zafaliti određene stvari kao npr. flash u pregledniku ,  personalizacija jer nije moguce mijenjati izgled sucenlja , mass storage opcija itd...Dok je kod Androida snaga pozeljna..Android ovisno o tome kako je optimiziran moze raditi odlicno i na 600 Mhz ali moze i trzati na 1.5 dual core procesoru tako da sve ovisi..Ako si u mogucnosti isprobaj malo obadva mob-a pa odluci koji ti se vise sviđa i koji ti vise pase jer Andorid ima puno vise aplikacija , igara , launcher-a itd. dok je WP jos uvijek u zasotatku jer na njemu neces naci sve najnovije igre i aplikacije koje izlaze za Android i Ios..

13 godina
neaktivan
domac5 kaže...
nix0 kaže...

ej ne bogohuli...iphone 4 ima underclockan procesor na 800 mhz a sgs 2 ima procesor na 1.2 ghz...tak da...mogo si bar prvo procitat na gsm areni

iphonu ni netreba vise kad ios ne zahtjeva tolko puno procesorske snage kao android...al opet...

Ja sam to i napisao iPhone 4s : 1Ghz dual core underclockan na 800 Mhz kao i iPhone 4 : single core 1Ghz underclockan na 800 Mhz , a za SGS 2 sam naveo da ima Dual-core 1.2 GHz Cortex-A9 - CPU..No velika je razlika u tome sto iPhone 4S poslije novog iPada ima najjaci graficki cip među smartphonovima , a sam iOS podrzava i GPU akceleraciju sto mu daje puno dodatne snage naspram SGS 2..

15 godina

a sry ispalo je ko da si reko da sgs 2 je underclockan na 800  mhz kao i iphone 4....a zapravo si mislio na iphone 4s

pa i sgs 2 ima gpu akceleraciju sa ics-om a nije ni mali-400 tak puno slabija od te druge

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.7.2012 14:48 (domac5).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
domac5 kaže...

a sry ispalo je ko da si reko da sgs 2 je underclockan na 800  mhz kao i iphone 4....a zapravo si mislio na iphone 4s

pa i sgs 2 ima gpu akceleraciju sa ics-om a nije ni mali-400 tak puno slabija od te druge

:)..Mali 400MP nije niti los niti slab GPU samo iPhone 4S je noviji pa mora imati i malo jaci hardware..Istina je da SGS 2 sa ICS-om dobiva GPU akceleraciju no kako je iOS pisan u C++ programskom jeziku akceleracija je puno primjetnija nego kod Androida koji je pisan u Javi..Jos jedan problem je u tome sto je sam Samsung od ICS-a za SGS 2 i Note napravio sranje jer koliko sam čitao po Samsungovim forumima svi se zale na ICS koji je Samsung isporucio za SGS 2 jer je pun lagg-ova i vecina ih se pokusava vratiti na Gingerbread sto je zaslosno s obzirom na njegove specifikacije..

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.7.2012 15:29 (nix0).
13 godina
neaktivan

http://www.njuskalo.hr/htc-desire/htc-desire-oglas-5344486
jel ovo realno al za 1000 kn + moja poštarina

2 0 hvala 0
14 godina

je, realno je:D

Anonymous is coming!
15 godina
neaktivan
nicknamex kaže...

http://www.njuskalo.hr/htc-desire/htc-desire-oglas-5344486
jel ovo realno al za 1000 kn + moja poštarina

Je.

13 godina
neaktivan

Evo kupio na kraju HTC Wildfire,mislim da ce za mene pocetnika biti i vise nego dobar

4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Kupujem mob,smartphone do 1400kn dali mi možete preporučiti neke mobitel pošto sam tražio ali ne razumijem seu  to pa mi treba hitno vaša pomoč.Da je mobitel rabljen i da je neka poznatija marka ka HTC,Samsung itd...Hvala unaprijed

15 godina
neaktivan
Red Devill kaže...

Da je mobitel rabljen i da je neka poznatija marka ka HTC,Samsung itd...Hvala unaprijed

Za tu cijenu:

HTC Desire HD

HTC One V

Samsung galaxy s plus

Xperia Arc

14 godina
ja bih uzeo galaxy s i novu bateriju.Ako ti nes smeta snjim potrazi nexus s ili arc, mozda uspijes naci
LoL NordicEU : Heineken01

0 0 hvala 0
16 godina

Kaj se momentalno isplati za cca.1000kn. a da je na Android platformi i obavezno da ima wi-fi?

He died for you, why not live for Him!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
andi.cro kaže...

Kaj se momentalno isplati za cca.1000kn. a da je na Android platformi i obavezno da ima wi-fi?

http://www.bug.hr/forum/topic/mobiteli/tele2fon-v1-mobiwire-aquila/157193.aspx?page=0&jumpto=3031848&sort=asc&view=flat

15 godina
neaktivan
andi.cro kaže...

Novi, xperia mini, galaxy mini 2, ovaj što je kolega stavio.

Korišteni: samsung galaxy s, motorola defy, htc desire.

16 godina

Gle stvarno {#}...ispod soma kuna za mob sa takvim karakteristikama a da nije na ugovor {#}!!!

Evo LINK sa Tele2 stranice gdje se navodi da je ekran "480x800 px, 16M boja" a ne kako stoji u onoj recenziji "360x640"!

Super, ovo se stvarno isplati {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.7.2012 0:41 (andi.cro).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Za tu cijenu ako tražiš novi dobar izbor, čitao sam da kamera nije loša. :)

15 godina

procesor nije bas nesto

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Jedino ne znam šta ću sada sa svojim 092 brojem {#}, jel se on može nekako otključati na tomato mrežu?

@domac5

Da je jači, to bi stvarno bilo nevjerojatno za tu cijenu!!!

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.7.2012 0:57 (andi.cro).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

pa trebalo.bi....ipak je to neki njihov no name mobitel

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
andi.cro kaže...

jel se on može nekako otključati na tomato mrežu?

Može vjerojatno, ali ako kod njih otključavaš sigurno nije jeftino, jer kao slobodan uređaj (otključan) prodaju ga po većoj cijenu 1395 kn.

14 godina
iskreno, ne bih vam preporucio ta tele2fon cuda...radije uzmite x mini
LoL NordicEU : Heineken01

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Evo i ja se "troumim" između sony ericsson xperia arc s, htc evo 3d i lg optimus 2x p990. Nisam imao mogućnost koristiti ni jedan, pa me zanima koji su vaši prijedlozi i savjeti?

11 htc evo 3d
3 sony ericsson xperia arc s
0 lg optimus 2x p990

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice