Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.534
|
čitano: 13.083.854
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Pomoć pri odabiru mobitela

trazio sam taj Huawei u8650 ali oni koji su po oglasu do priblizno te cijene sto ja trazim su prodani :)

X8 mi je premala

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.7.2012 0:21 (Tomo25).
15 godina
Pomoć pri odabiru mobitela

Ovako treba mi par savijet oko moba dvoumim se izmedu tri moba

xperia U, xperia Neo i xperia Ray

Mobitel mi je potreban za slušanje muzike fejs i kad koju igricu odigrat da ubijem dosadu

Kod mobitela mi je najbitnije da mu baterija traje sto duze e sad me zanima koji od ovih triju mobitela baterija traje najduže

I da li puno zaostaju neo i ray za U sto se tice cpu i gpu ? Npr. da li ce na neo i ray blokirat temple run ili slicne 3D igre ?

:
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

http://www.gsmarena.com/windows_phone_8_to_get_mass_storage_and_screenshot_support-news-4530.php

Windows Phone 8 telefoni ce biti extra..kad dobiju ovo sve sto WP7 nema..

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Nisam siguran da li je ovo pitanje za ovu temu pa me ispravite ako sam fulao.

Ima li tko iskustva sa tomytomy75 sa njuškala?

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ima tko iskustva s HTC Magic?

http://www.gsmarena.com/htc_magic-2714.php

Dal bio bio dobar za android pocetnika i kakav je mob opcenito?

0 0 hvala 0
13 godina
Ak ga nabavljas za do 250kn onda ok vise ne vrijedi
htc desire z vip s garancijom 1100kn
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Tomo25 kaže...

Ima tko iskustva s HTC Magic?

http://www.gsmarena.com/htc_magic-2714.php

Kad sam ja birao između njega i htc hero-ea već tad je bio dosta loš.

Zavisi za što ti treba, ali bi ja ipak uzeo neki noviji model.

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet {http://megayoutubeviews.com/register-form.php?r=15961}
13 godina
neaktivan

Ok hvala na pomoci,cijena nazalost nije 250kn nego skoro dupla :s

Ok Znaci onda trazim dalje,ma treba mi neki android do 500kn pa ako ima tko kakvu preporuku ili ponudu...

0 0 hvala 0
13 godina
Ma za 500kn se da nac bez po frke huaweija,xperije x8 itd... Svi su bolji od magica
htc desire z vip s garancijom 1100kn
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

X8 nebih je mi je to za moje prste premali mobitel :D

A gledam sad malo po njuskalu i neznam ni sam sta bi mi bilo pametno,svidja mi se HTC Explorer ali je vise od 500kn kao i HTC Wildfire nazalost

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PowerRi kaže...

Mobitel mi je potreban za slušanje muzike fejs i kad koju igricu odigrat da ubijem dosadu 

Ako ti ne smeta što ne podržava SD onda xperia u.

Vash kaže...

Ima li tko iskustva sa tomytomy75 sa njuškala?

Pozitivna iskustva, možeš se dogovoriti pa preuzeti mob lično, ili da ti pošalje.

Tomo25 kaže...

Već je prilično star, ima i bolji izbora za pristojnu cijenu.

13 godina
neaktivan
PowerRi kaže...

Kod mobitela mi je najbitnije da mu baterija traje sto duze e sad me zanima koji od ovih triju mobitela baterija traje najduže

I da li puno zaostaju neo i ray za U sto se tice cpu i gpu ? Npr. da li ce na neo i ray blokirat temple run ili slicne 3D igre ?

Posto mi sestra ima Sony Xperia U mogu ti reci da je mobitel fantastican za tu cijenu..Pozitivne strane : 1 GHz dvojezgreni procesor , 512 Mb RAM-a ,GPU Mali 400 kao kod SGS 2 i 3, ostrina zaslona je fanstasticna ( 280 ppi ) , 5 MP kamera sa exmor r senzorom i bljeskalicom daje odlicne slike , uz njega dobijes jos i 2-3 zastitne folije , krpicu za ciscenje ekrana te 1-2 dodatne donje maskice u razlicitim bojama , zamjenjiva baterija, cijena ( preko bonbon-a bio oko 1700 - 1800 kn u algoritmu)..

Negativne strane : Po mom misljenju malo uzak a preizduzen ekran iako je dijagonala solidna ako si imao neki veci smarphone u rukama bit ce ti cudno dok se ne priviknes na malo izduzeniji ekran , nema utora za MicroSD kartice pa si ogranicen na 4 Gb memorije pa ti to moze biti problem ako zelis imati puno muzike , slika , igrica itd...

Baterija je solidna tj. potraje dan - dan i pol ovisno o tome koliko si zahtjevan korisnik te koliko aplikacija vrtis u pozadini itd.

Ukoliko moras birat između ta tri mobitela ja ti preporucujem Xperiu U ne zato sto je i ja posjedujem nego zato sto ce ti zbog dvojezgrenog procesora i dobrog GPU-a trajati i moci podrzavati i buduce nadogradnje te aplikacije/igre puno duze nego Ray i Neo koji vec imaju malih problema sa podrzavanjem ICS-a..Ukoliko si u mogucnosti isprobaj sva tri ,  bar ih malo drzi u ruci da vidis koji ti najbolje odgovara pa onda donesi odluku..Ako imas jos nekih pitanja slobodno pitaj..:)

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.7.2012 12:47 (nix0).
15 godina
Tomo25 kaže...

A gledam sad malo po njuskalu i neznam ni sam sta bi mi bilo pametno,svidja mi se HTC Explorer ali je vise od 500kn kao i HTC Wildfire nazalost

reko si da ti je x8 premali za tvoje prste a htt explorer i htc wildfire imaju istu velicinu ekrana ko x8

14 godina
neaktivan

koji da uzmem do 2500 kn?

Mora biti novi na bonove pozečjniji su tmobile i tele 2 ali mogu i ostale mreze

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
zelenbic kaže...

koji da uzmem do 2500 kn?

Mora biti novi na bonove pozečjniji su tmobile i tele 2 ali mogu i ostale mreze

Možda xperia arc s 2445 kn.

13 godina
neaktivan
domac5 kaže...
Tomo25 kaže...

reko si da ti je x8 premali za tvoje prste a htt explorer i htc wildfire imaju istu velicinu ekrana ko x8

Tek sam sad vidio da X8 ima 3.0 incni ekran ( a htc-i 3.2)

A iskreno gledao sam Huawei U8300,pa LG P350,gledao sam i Alcatel OT990 taj mi je jako ljep ali ih nema bas puno u prodaji,ima tu jedan na forumu ali ga covijek nece prodati za kes nego hoce bas zamjenu...

EDIT: Tu nemogu staviti oglas da kupujem mob kao sto se to nemoze ni na njuskalu,jel imate neki forum za preporuciti koji je dosta aktivan na kojem bi mogao stavit oglas da kupujem takav mob jer mi je poprilicno hitno da kupim neki aparat

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.7.2012 13:35 (Tomo25).
15 godina

o sry onda nekak sam mislio da ima 3,2"...popravo mi se tak cinilo

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
mario1990 kaže...
PowerRi kaže...

Ne smeta i 4gb mi je puno 

nix0 kaže...
PowerRi kaže...

Posto mi sestra ima Sony Xperia U mogu ti reci da je mobitel fantastican za tu cijenu..Pozitivne strane : 1 GHz dvojezgreni procesor , 512 Mb RAM-a ,GPU Mali 400 kao kod SGS 2 i 3, ostrina zaslona je fanstasticna ( 280 ppi ) , 5 MP kamera sa exmor r senzorom i bljeskalicom daje odlicne slike , uz njega dobijes jos i 2-3 zastitne folije , krpicu za ciscenje ekrana te 1-2 dodatne donje maskice u razlicitim bojama , zamjenjiva baterija, cijena ( preko bonbon-a bio oko 1700 - 1800 kn u algoritmu)..

Negativne strane : Po mom misljenju malo uzak a preizduzen ekran iako je dijagonala solidna ako si imao neki veci smarphone u rukama bit ce ti cudno dok se ne priviknes na malo izduzeniji ekran , nema utora za MicroSD kartice pa si ogranicen na 4 Gb memorije pa ti to moze biti problem ako zelis imati puno muzike , slika , igrica itd...

Baterija je solidna tj. potraje dan - dan i pol ovisno o tome koliko si zahtjevan korisnik te koliko aplikacija vrtis u pozadini itd.

Ukoliko moras birat između ta tri mobitela ja ti preporucujem Xperiu U ne zato sto je i ja posjedujem nego zato sto ce ti zbog dvojezgrenog procesora i dobrog GPU-a trajati i moci podrzavati i buduce nadogradnje te aplikacije/igre puno duze nego Ray i Neo koji vec imaju malih problema sa podrzavanjem ICS-a..Ukoliko si u mogucnosti isprobaj sva tri ,  bar ih malo drzi u ruci da vidis koji ti najbolje odgovara pa onda donesi odluku..Ako imas jos nekih pitanja slobodno pitaj..:)

Imo sam bio x10 mini pro ali me pocelo živcirat to pražnjenje iako je bio stand by iako sam sve pozadinske aplikacije gasio nije mogo izdrzat jedan dan stand by no dobro mob sam bio kupio preko njuškala pa je moguće i da je to bilo do baterije tako da ne bi se htio opet opeć sto se ti tice toga ali ovaj put mi novci nisu problem pa najverovatnije kupujem u tele2 mob 

:
13 godina
neaktivan
PowerRi kaže...
mario1990 kaže...
PowerRi kaže...

Ne smeta i 4gb mi je puno 

nix0 kaže...
PowerRi kaže...

Imo sam bio x10 mini pro ali me pocelo živcirat to pražnjenje iako je bio stand by iako sam sve pozadinske aplikacije gasio nije mogo izdrzat jedan dan stand by no dobro mob sam bio kupio preko njuškala pa je moguće i da je to bilo do baterije tako da ne bi se htio opet opeć sto se ti tice toga ali ovaj put mi novci nisu problem pa najverovatnije kupujem u tele2 mob 

Ja sam ti nabrojao sve po meni pozitivne i negativne strane Xperie U a posto vidim da ti je dosta 4 Gb memorije mislim da bi ti ovaj mob bio odlican , a usto bi ga mogao imati duze vrijeme zbog dobrih specifikacija , a ako te bas zanima baterija pitao sam sestru kolko joj traje i rekla je oko 1 - 1.5 dan s tim da je ona konstantno na face-u i na igricama tako da mislim da je to prilicno dugo za tu cijenu i takav hardware..

13 godina
neaktivan

Kakav je ovo dnevni limit privatnih poruka?
Dobio sam dobru ponudu od kolege tu s foruma koji ima nick: XFX

Pa ako netko moze biti toliko dobar da mu javi da mi na PM šposalje svoj broj mobitela bio bih zahvalan {#}

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Imaš limit poruka jer si "novi" tek registriran. To ovaj forumaš?

13 godina
neaktivan
mario1990 kaže...

Imaš limit poruka jer si "novi" tek registriran. To ovaj forumaš?

Da to je on,nemogu mu poslati PM pa ako mozes javi mu da mi posalje br moba

15 godina

tomo ja sam dobio zuti karton jer sam otvorio oglas u tvoje ime...sad je ta tema vjerojatno izbrisana

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
domac5 kaže...

tomo ja sam dobio zuti karton jer sam otvorio oglas u tvoje ime...sad je ta tema vjerojatno izbrisana

Vidio sam da teme nema,jbg sorry,zao mi je sto si ti dobio zuti

14 godina

Samsung Galaxy S Advance ili Lumia 710? Lumia bi me koštala 400kn jeftinije.

7 SGS Advance
7 Lumia 710
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.7.2012 0:39 (assassin.st).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
assassin.st kaže...

Samsung Galaxy S Advance ili Lumia 710? Lumia bi me koštala 400kn jeftinije.

Ako nije problem dati 400 kn više, uzmi advance.

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.7.2012 0:41 (mario1990).
14 godina
neaktivan

Znaci imam dilemu izmđu iphon-a 4s i samsung galaxy s2 ... pitanje je koji je od ta dva bolji da ja uzmem

15 godina
neaktivan
XxX-David kaže...

Znaci imam dilemu izmđu iphon-a 4s i samsung galaxy s2 ... pitanje je koji je od ta dva bolji da ja uzmem

Sad sam pogledao malo na njuskalu cijene Iphone 4s i mogu rec da su uzas..

Za te pare mozes ladno uzet One X koji je bolji od oba telefona..

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx
13 godina
neaktivan
XxX-David kaže...

Prvo moras se odluciti koji OS ti vise pase..Ako vise volis Android i njegovu personalizaciju , mijenjanje romova itd. onda idi na Samsung Galaxy S 2 , a ako vise volis sve ondako kako je tj. jednostavnost sucelja bez ikakvog personaliziranja onda idi na iPhone 4S..Po hardware-u ti je iPhone 4S puno bolji s tim da moras racunati da je iPhone izasao 5-6 mjeseci kasnije od SGS 2 , a IOS ti radi puno fluidnije nego Android ali najbolje bi ti bilo ako nisi nikad koristio nijedan od ta 2 moba ili OS-a da odes do npr. T-Mobile-a i isprobas obadva i vidis koji ti vise pase..Moj savjet ti je da uzmes iPhone jer ce on zbog snage harware-a od strane Apple-a biti podrzan tj. dobivati update-ove puno duze nego Samsung Galaxy S 2..

15 godina

hahah molim? iphone 4s je hardverski jaci od sgs 2? hahahahah

Moj PC  
2 0 hvala 1
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice