sony xperia s ili htc one s?
Ja bi uzeo One S.
- Xperia je po specifikacijama nešto bolja, veća: rezolucija,ppi, više interne memorije, 12mp kamera itd..
4 | Xperia S |
---|---|
13 | One S |
Ja bi uzeo One S.
- Xperia je po specifikacijama nešto bolja, veća: rezolucija,ppi, više interne memorije, 12mp kamera itd..
4 | Xperia S |
---|---|
13 | One S |
slatka dilema :D ta xperia s je najljepsi mob ikad napravit.! :)
Sto sve u mobitelu utječe na ping i brzinu neta kad snjim napravim hotspot?
hvala.uzet cu vjerovatno onda HOS,jer mi se cini boljim.A i jedno pitanje: se može mijenjat na Xperii S teme? jer gledao sam malo po You tubeu,uvjek budu crne boje samo sta se vrte ''valovi'' drukcije boje
E hvala svima na odgovorima, evo jedna anketa samo da vidim
16 | HTC Evo 3D |
---|---|
1 | LG Optimus 2x |
Znam da za oko 900kn na oglasniku možeš uzeti još: (motorolu defy 265 PPI) (Desire 252 PPI)
- androidi su, pa baterija im nije jača strana, ovisi koliko se koristi.
Vjerojatno cu prodat PC i stari ce produzit ugovor, tak da kupujem onda Galaxy Nexusa (316ppi).
Vjerojatno cu prodat PC i stari ce produzit ugovor, tak da kupujem onda Galaxy Nexusa (316ppi).
Xperia S ti ima 342 ppi. Ako ti je to bitno. :)
Lik mi nudi zamjenu : LG GT 540 ( Android 4.0 ) za moju Nokiu 5800 XM, s tim da je LG izgreban i treba nova maska.
Da ili ne ?
EDIT : 150 kn nadoplate nudi !
Da ili ne ?
Ne.
0 | Da |
---|---|
12 | Ne |
E hvala svima na odgovorima, evo jedna anketa samo da vidim
EVO.
Trebo bi preporuku mobitela do 2500 kn !
Samo da nije LG
Samo da nije LG
Samsung galaxy s2
Samo da nije LG
SGS2 definitivno.
Ujac mi trazi neku tarifu u t-comu di ce imat neogranicene pozive prema svim mrezama. internet mu je nebitan. I trazi uredjaj sa ekranom na dodir i sta boljom kamerom.
Za tarifu je spreman izdvojit do 150 kuna mjesecno a za mob nesto malo (do 300 kuna, pretpostavljam da ce za ovakvu tarifu valjda bit nesto dobro)
ako je neko upucen, bia bi mu super zahvalan
je tkupio tko xpeiru p
kakva je baterija, bojim se da nije nešto kad je samo 1300 mAh
a za mob nesto malo (do 300 kuna, pretpostavljam da ce za ovakvu tarifu valjda bit nesto dobro)
ako je neko upucen, bia bi mu super zahvalan
Nek vidi lumiu 710 bila je u nekoj tarifi oko 300kn.
Samo da nije LG
Samsung galaxy s2
Razmisljo sam izmedu LG Optimus L7 i samsung galaxy ace plus tu su negdje po cijeni razlika 100kn !
Pa me zanima koji je bolji od njih?
Nekak mi se vise dopao ovaj LG samo sto dosta mojih frendova nije bilo zadovoljno sa LG mobitelima jel ima neko taj L7 da malo dojmove kaze?
Razmisljo sam izmedu LG Optimus L7 i samsung galaxy ace plus tu su negdje po cijeni razlika 100kn !
Bolji je taj LG, ali ako ti je budžet 2500 onda sgs2 best-buy. :)
Može mi netko preporučiti mob do 800kn? Nikakva njuškala molim :)
.
Može mi netko preporučiti mob do 800kn? Nikakva njuškala molim :)
Evo:
http://www.t-mobile.hr/1/10-30-01-10-00.asp?sifra=MOXT320DEFYMINI
Edit: @Stjepan28 same time
Kolko sam vidio taj s2 kosta 4 soma
.
Kolko sam vidio taj s2 kosta 4 soma
Samsung galaxy s2 košta 4 soma u trgovini, ali ga možeš naći na njuškalu za 2500 kn korišten tjedan-dva ili potpuno nov nekorišten.
DA to znam vdim ovi nekoristeni su od 2800-3500 a ove koristene necu ni gledat jer sam se tako vec skoro opeko sa polovnima !
slatka dilema :D ta xperia s je najljepsi mob ikad napravit.! :)
A meni je jedan od ružnijih top mobitela. Izgleda kao prošireni daljinski.
Motorola defy mini koji je os? android? Jeli mogu staviti novi os ili nešto? Nerazumjem se baš u ovu vrstu mobitela :)
.