Zanima me koji bi mi bio najbolji touch mob. do 1500 kn.. Za sad sam htio uzet galaxy mini ali da čujem vaše preporuke..
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Da vas na brzinu pitam, sigurno ce netko znat, oce li kod nas dolazit HTC One S?
Sigurno će doći. A možeš ga naći na njuškalu ako ti je hitno.
Edit: imaš ga u svijet medija za 4299.00kn
http://www.svijet-medija.hr/p/Gsm-telefon-HTC-One-S/37975/
@luxxxfromhell Novi ili? Ako može oglasnik nađeš xperia arc, google nexus s, sgs plus..
HTC One S bi u Hrvatsku trebao doći sredinom ovog mjeseca.
HTC One S bi u Hrvatsku trebao doći sredinom ovog mjeseca.
Kod nas u bosni je cijena oko 400 evra...
Dosta dobra cijena za odlican smartphone
Koji android mobitel bi bio najbolji izbor do 1500 kn...
Važno je da ima što veći ekran, također dobrodošli savjeti i za pretplatu... ne mislim puno trošiti mjesečno na poruke i pozive tako da mi je zapravo najvažnije da imam internet...
Možda uzet neki u paketu sa pretplatom 50kn mjesečno ili tako nešto...
Hvala :)
Već gore spomenuti iz oglasnika:
xperia arc, google nexus s, sgs plus, neo v..
Pretplata koja mreža?
Pretplata koja mreža?
Iskreno svejedno mi je... tj ona mreža koja ima najbolju(najjeftiniju) pretplatu za ovo šta trebam... malo poziva i poruka i malo više interneta... Nisam nikad uzimao ništa na pretplatu dosad pa zato i pitam... ne znam šta se ukupno više isplati - kupit samo uređaj ili nešto na pretplatu...
Pretplata koja mreža?
Iskreno svejedno mi je... tj ona mreža koja ima najbolju(najjeftiniju) pretplatu za ovo šta trebam... malo poziva i poruka i malo više interneta... Nisam nikad uzimao ništa na pretplatu dosad pa zato i pitam... ne znam šta se ukupno više isplati - kupit samo uređaj ili nešto na pretplatu...
Iz iskustva .....bolje ti je uzmi smao uredjaj..na pretplatama kradu kolko god mogu...
Zasad mi je odabir Samsung Wave (3.3", 283ppi,1ghz,512mb ram,sgx540,720p) za 800kn.

Zasad mi je odabir Samsung Wave (3.3", 283ppi,1ghz,512mb ram,sgx540,720p) za 800kn.
Znam da za oko 900kn na oglasniku možeš uzeti još: (motorolu defy 265 PPI) (Desire 252 PPI)
- androidi su, pa baterija im nije jača strana, ovisi koliko se koristi.
Da vas na brzinu pitam, sigurno ce netko znat, oce li kod nas dolazit HTC One S?
Sigurno će doći. A možeš ga naći na njuškalu ako ti je hitno.
Edit: imaš ga u svijet medija za 4299.00kn
http://www.svijet-medija.hr/p/Gsm-telefon-HTC-One-S/37975/
@luxxxfromhell Novi ili? Ako može oglasnik nađeš xperia arc, google nexus s, sgs plus..
Pa više bi volio novi, da je sa android os-om i ako može t-mobile ili tele2 :)
uzeo sam sony experia U,a prije sam imao SE live with walkman,, Kao neki dual core ova experia ,al ja uopce ne vidim razliku , osim sta je zvuk ocajno slab,tako da svima preporucam sony live with walkman u cjenovnom rangu do 1200 kuna...
Da do 1200kn novi, vjerojatno best-buy
u tele2 su mobiteli jeftiniji nego u vipu ili t-mobieleu
Ja sam bas htio kupiti xperiu u hvala XD
Ja sam bas htio kupiti xperiu u
Na strani xperie su ti:
veći ekran, veći ppi, bolja rezolucija, dual core procesor. Prednost livea je to što podržava SD kartice.
Pretplata koja mreža?
Malo sam proučavao ponude od svih mreža i čini mi se da je tele2 najbolja(najjeftinija) u većini slučajeva... jedino stvarno ne znam dal uzeti samo uređaj ili na pretplatu 50kn jer i ovako i onako tih 50kn potrošim na bonove ili na pretplatu a ovako ipak dobijem uređaj jeftinije... gledao sam ovo šta si predložio i xperia mi se čini ok... radim android aplikacije pa mi za neke stvari treba i pravi uređaj da testiram ali i ovako da odma posluži svrsi... kaj onda misliš za pretplatu?
DO kolko para na pretplatu?
prvo hvala na odg od jučer za pretplatu da ne misliš da nisam vidio... recimo do 1000kn + pretplata 50kn ako bi uzimao tako... najvažnije da je android, što veći ekran, touch...
Imao sam prije xperiu x10 i bila mi je odlična ali sam je radi novaca morao prodati.
Sada imam 2000kn ali ne mogu naći x10 za normalne novce u nekom normalnom stanju pa sam razmišljao uzeti nekaj novije a skuplje.
Gledao sam nasljednika arc s i oduševio se. Da li bi ga mogao uzeti negdje novog za 2 soma kuna, a ako ne koji mob uzeti do 2 soma a da je praktički novi ili skoro ne korišten za te novce??
Možda evo 3d?? Ako da zbog čega???
Gledao sam nasljednika arc s i oduševio se. Da li bi ga mogao uzeti negdje novog za 2 soma kuna, a ako ne koji mob uzeti do 2 soma a da je praktički novi ili skoro ne korišten za te novce??
Možda evo 3d?? Ako da zbog čega???
Možeš naći i jedan i drugi za te novce, evo primjer:
http://www.njuskalo.hr/sony-ericsson-ostali/sony-ericsson-xperia-arc-oglas-5275405
http://www.njuskalo.hr/htc-ostali/htc-evo-3d-oglas-5268296
Ja bi uzeo evo 3D. Veći ekran,rezolucija,ppi, 1GB rama, Dual core procesor. ugl do 2000 best buy.
Da mreža mora bit bonbon/simpa...i po mogućnosti da je iz sjeverne Hrvatske :D
Ma to ti je samo primjer, imaš ih na njuškalu još pogledaj i prati cijene.
Inaće sam rekao da nema šanse da dam više od 1300kn za mobitel, ali dosta mi je više traženja x10 u normalnom stanju a danas sam se igrao sa arc s i ostao sam oduševljen.
Evo 3d mi se čini kao bomba, ali arc ima 8 megapixela kameru što mi je veliki plus, a i bolje mi nekako izgleda.
Ima li smisla uopće taj dvojezgreni procesor na htc-u ako npr ne igram igre???
Ima li smisla uopće taj dvojezgreni procesor na htc-u ako npr ne igram igre???
Arc S radi dosta dobro i fluidno, ako ti se evo ne sviđa (igre ti nisu bitne) uzmi ga.
Imaš i xperiu u za 1745kn novu:
http://www.tele2.hr/privatni-korisnici/mobiteli/sony-xperia-u-black/d322/
Iskreno te novije xperije su mi ružne do bola... no najviše mi je žao što je nisam mogao isprobati jer sam danas bio u sony centru i samo ta nova xperija nije radila da je malo isproba :(
Arc s mi se čini kao savršena zamjena za x10 ali eto gledam njuškalo i nema nekih pravih odabira za mene.
Tj našao sam par komada za 2100kn kao novo zapakirano, al vidim da su to sumnjivi oglasi sa 1god garancije.
Sve mi izgleda na nekakve švercere koji prodaju odjednom više od 30 mobitela... Jesam li u pravu??
Evo ako nađete arc s da je nov ili barem minimalno korišten iz Zagreba ili Zagorja do 2k kuna javite da ga uzmem još danas :)
Evo ako nađete arc s da je nov ili barem minimalno korišten iz Zagreba ili Zagorja do 2k kuna javite da ga uzmem još danas :)
Malo prelazi cijenu, ali novi sa 2god garancije:
http://www.njuskalo.hr/sony-ericsson-ostali/xperia-arc-x-12-x-12-crna-brza-dostava-zg-hr-oglas-5292944
A nisu to nekakvi šverceri kad imaju po 30 komada mobova nekorištenih u prodaji???
Navodno sam čuo da se dosta lažiraju te garancije jer imaju lažne štambilje, a datum stave praktički kako žele??
Je li za vjerovati takvim prodavačima??
Baš mi se i ne igra sa nečim bez gare za te novce....