Pomoć oko kupnje mobitela (samsung galaxy s3)

poruka: 5
|
čitano: 4.607
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Dakle danas bih trebao kupit mobitel , preko njuškala , nalazim se s čovjekom , samsung galaxy s3 , strah me da mi nebi probao uvalit neku kopiju, galaxy inače dobro poznajem i izvana sam upoznat s mobitelom tako da ću to lako provjerit , ali sam softver ... strah me da mi ne uvali neki slabiji procesor ili manje RAMA ili tako nešto ... e sad jel postoji neka aplikacija na google store s kojom mogu provjerit model mobitela ? ili performanse , jačinu i to ? ima neko neki prijedlog?

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Pomoć oko kupnje mobitela (samsung galaxy s3)
fico1996! kaže...

Dakle danas bih trebao kupit mobitel , preko njuškala , nalazim se s čovjekom , samsung galaxy s3 , strah me da mi nebi probao uvalit neku kopiju, galaxy inače dobro poznajem i izvana sam upoznat s mobitelom tako da ću to lako provjerit , ali sam softver ... strah me da mi ne uvali neki slabiji procesor ili manje RAMA ili tako nešto ... e sad jel postoji neka aplikacija na google store s kojom mogu provjerit model mobitela ? ili performanse , jačinu i to ? ima neko neki prijedlog?

Neka ti da IMEI i ovdje provjeri 

http://valid.canardpc.com/2749994
14 godina
neaktivan

Nema nikakve potrebe za skidanjem aplikacija, sve jednostavno provjeris u postavkama telefona. Samo se spustis na dno postavki i kliknes about phone i pod model number ti mora pisati GT-i9300. Ako pise npr T999 to je onda tmobile verzija sa 2GB RAM-a i dual core procesorom.

The future is Fusion - AMD
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

Hvala vam puno obojici , uspio sam sve naci .

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.12.2013 16:58 (fico1996!).

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Pomoć oko kupnje mobitela (samsung galaxy s3)
fico1996! kaže...

Hvala vam puno obojici , uspio sam sve naci .

Da ukucaš * # 06 # i pojavi ti se na ekranu 

http://valid.canardpc.com/2749994
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice