Dakle danas bih trebao kupit mobitel , preko njuškala , nalazim se s čovjekom , samsung galaxy s3 , strah me da mi nebi probao uvalit neku kopiju, galaxy inače dobro poznajem i izvana sam upoznat s mobitelom tako da ću to lako provjerit , ali sam softver ... strah me da mi ne uvali neki slabiji procesor ili manje RAMA ili tako nešto ... e sad jel postoji neka aplikacija na google store s kojom mogu provjerit model mobitela ? ili performanse , jačinu i to ? ima neko neki prijedlog?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Dakle danas bih trebao kupit mobitel , preko njuškala , nalazim se s čovjekom , samsung galaxy s3 , strah me da mi nebi probao uvalit neku kopiju, galaxy inače dobro poznajem i izvana sam upoznat s mobitelom tako da ću to lako provjerit , ali sam softver ... strah me da mi ne uvali neki slabiji procesor ili manje RAMA ili tako nešto ... e sad jel postoji neka aplikacija na google store s kojom mogu provjerit model mobitela ? ili performanse , jačinu i to ? ima neko neki prijedlog?
Neka ti da IMEI i ovdje provjeri
Nema nikakve potrebe za skidanjem aplikacija, sve jednostavno provjeris u postavkama telefona. Samo se spustis na dno postavki i kliknes about phone i pod model number ti mora pisati GT-i9300. Ako pise npr T999 to je onda tmobile verzija sa 2GB RAM-a i dual core procesorom.
Hvala vam puno obojici , uspio sam sve naci .
Hvala vam puno obojici , uspio sam sve naci .
Da ukucaš * # 06 # i pojavi ti se na ekranu