Pozdrav svima! Posto se bas ne znam nista o Iphonovima. Htio bi se raspitati kaka je razlika između 3g i 3gs? Jer su cjene polovnih tu negdje :) Hvala unaprijed ..
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
3gs ima bolju kameru, mozes staviti ios 5 i ono najbitnije - mobitel je primjetno brži pri radu(safari, youtube, itd.)
3gs ima bolju kameru, mozes staviti ios 5 i ono najbitnije - mobitel je primjetno brži pri radu(safari, youtube, itd.)
Pod primjetno stavi 3 puta. Tata mi ima iP3G s iOSom 4.3.3 i to je nepodnošljivo, čudim se što ga već nije zakucao u zid jer inače i nema puno strpljenja. 3Gs već lijepo radi, vide se znakovi starosti, ali to je sekunda razlike pri otvaranju nekih "težih" programa.
definitivno ti je bolje uzeti 3gs, ali pogledaj neke adroid mobitele za tu cijenu,,npr mozes pronaci rabljeni desire po istoj cijeni koliko kosta 3gs a mob je dosta bolji,veci ekran,vise rama, bolji procesor, ima mnogo custom romova pa razmisli
evo ti usporedba pa sam odluci koji je bolji
http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3077&idPhone2=2826
Mogao si staviti glasanje tipa ovoga :
10 | iphone 3gs |
---|---|
0 | iphone 3g |
11 | htc desire |
Pikni si HTC Desire. Ako bas oces iPhone, onda obavezno 3gs.
Ma znam decki. Sve u svemu hvala na savjetima. Nije to velika razlika 300-400kn ali opet i meni je problem mali.. Jer ja sam još školarac pa ono starci mi nedaju za ovako nesto novce vec ja sam sam ušparao nešto novaca.. Pa pa ono nije mi svejedno bas baciti tih 300-400kn ak nema velike razlike :) Eh da, zanima me samo jer ima kakve razlike u izdržljivosti baterije? Ili su iste?
Tebi kao školarcu iphone a niti bilo koji drugi smartphone nije potreban, radije kupi neki normalni dumbphone a ostatak štedi za budućnost i počasti se ćevapima !
Tebi kao školarcu iphone a niti bilo koji drugi smartphone nije potreban, radije kupi neki normalni dumbphone a ostatak štedi za budućnost i počasti se ćevapima !
Kako znaš?