Pomoc! Kupnja Iphona!

poruka: 10
|
čitano: 1.380
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Pomoc! Kupnja Iphone-a!

Pozdrav svima! Posto se bas ne znam nista o Iphonovima. Htio bi se raspitati kaka je razlika između 3g i 3gs? Jer su cjene polovnih tu negdje :) Hvala unaprijed ..

0 0 hvala 0
16 godina
Pomoc! Kupnja Iphona!

3gs ima bolju kameru, mozes staviti ios 5 i ono najbitnije - mobitel je primjetno brži pri radu(safari, youtube, itd.)

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
Re: Pomoc! Kupnja Iphona!
lovranac kaže...

3gs ima bolju kameru, mozes staviti ios 5 i ono najbitnije - mobitel je primjetno brži pri radu(safari, youtube, itd.)

Pod primjetno stavi 3 puta. Tata mi ima iP3G s iOSom 4.3.3 i to je nepodnošljivo, čudim se što ga već nije zakucao u zid jer inače i nema puno strpljenja. 3Gs već lijepo radi, vide se znakovi starosti, ali to je sekunda razlike pri otvaranju nekih "težih" programa.

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
14 godina
neaktivan
Pomoc! Kupnja Iphona!

definitivno ti je bolje uzeti 3gs, ali pogledaj neke adroid mobitele za tu cijenu,,npr mozes pronaci rabljeni desire po istoj cijeni koliko kosta 3gs a mob je dosta bolji,veci ekran,vise rama, bolji procesor, ima mnogo custom romova pa razmisli

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
protjeran
dan ne budi smijesan, desire dosta bolji? u najboljem slucaju su tu negdje, desire ima bolji ekran (puno losiji touch) a sve ostalo je na strani 3gs-a.
14 godina
neaktivan
Pomoc! Kupnja Iphona!

evo ti usporedba pa sam odluci koji je bolji

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3077&idPhone2=2826

Mogao si staviti glasanje tipa ovoga :

10 iphone 3gs
0 iphone 3g
11 htc desire
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Pomoc! Kupnja Iphona!

Pikni si HTC Desire. Ako bas oces iPhone, onda obavezno 3gs.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pomoc! Kupnja Iphona!

Ma znam decki. Sve u svemu hvala na savjetima. Nije to velika razlika 300-400kn ali opet i meni je problem mali.. Jer ja sam još školarac pa ono starci mi nedaju za ovako nesto novce vec ja sam sam ušparao nešto novaca.. Pa pa ono nije mi svejedno bas baciti tih 300-400kn ak nema velike razlike :) Eh da, zanima me samo jer ima kakve razlike u izdržljivosti baterije? Ili su iste?

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.11.2011 0:05 (denko96).

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Pomoc! Kupnja Iphona!

Tebi kao školarcu iphone a niti bilo koji drugi smartphone nije potreban, radije kupi neki normalni dumbphone a ostatak štedi za budućnost i počasti se ćevapima !

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.11.2011 0:08 (Domido).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Domido kaže...

Tebi kao školarcu iphone a niti bilo koji drugi smartphone nije potreban, radije kupi neki normalni dumbphone a ostatak štedi za budućnost i počasti se ćevapima !

Kako znaš?

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice