Otključavanje mobitela u VIP-u

poruka: 8
|
čitano: 5.581
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Pozdrav :)

Moja mama je prije otprilike 2 i pol godine kupila mobitel u Vipu na ,,dobar dan'',  za punu cijenu i bez ugovorne obveze. Pošto je kupljen izvan bilo kakvog paketa, zanima me kada se, takvom slučaju, može otključati telefon za što manje novaca.

Zahvaljujem :)

LOL
Poruka je uređivana zadnji put sub 28.12.2013 18:34 (Suddenly Psychotic).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Otključavanje mobitela u VIP-u
Suddenly Psychotic kaže...

Moja mama je prije otprilike 2 i pol godine kupila mobitel u Vipu na ,,dobar dan'',  za punu cijenu i bez ugovorne obveze. Pošto je kupljen izvan bilo kakvog paketa, zanima me kada se, takvom slučaju, može otključati telefon za što manje novaca.

bez ugovorne obveze ili nakon isteka ugovora vip ti je dužan besplatno otključati mobitel..

Umro je Einstein, umro je Newton, ni ja se ne osjećam baš najbolje.. :(
13 godina
neaktivan
Suddenly Psychotic kaže...

Ako ima račun neka ode u vip i moraju ga otkljućati jer nije pod ugovornom obvezom, a ko nema račun odi u servis i od 50kn na više košta otkljućavanje.

"Just A Dream ".
13 godina
neaktivan

Ja vjerojatno u ponedjeljak idem u Vip bas radi otključavanja,uzet ću račun i garanciju pa bi mi trebali s time dat kod.

Napisem ovdje sta sam riješio.

LP

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Meni su mjenjali maticnu i vratili ga zakljucanog. Otključali su ga bez problema, samo nek uzme račun ili kutiju sa IMEI-om.

Crkva je zlo 21. stoljeća
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Jel ti daju odma kod ili ga cekas?

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Trebao je biti otkljucan ako ste ga kupili bez ugovorne obveze. Osim ako nije Vipme paket.
B-A-R-C-A
11 godina
neaktivan

koliko kosta otkodirvavanje mobitela u vipu i dali vredi onda garancija mobitel je zte blade 3

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice