OnePlus 3

poruka: 1.964
|
čitano: 388.843
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
OnePlus 3

Jesi li pitao na OP community ? Mozda imaju nekakvo rijesenje. Kod mene na OP je instaliran samo Telegram, Skype i Google+ od socijalnih mreza i nisam primjetio nikakvu vecu temperaturu. Imas u postavkama negdje opciju da ti telefon kill-a aplikaciju nakon sto je prestanes koristit (moras je zatvoriti u recents). Mozda ti to pomogne dok ne rijese problem.

0 0 hvala 0
15 godina
OnePlus 3

nisam se raspitivao na communityu, force stopao sam Facebook (ps kad pogledam unutar baterije 3% je uzeo Facebook 1% ekran) moguce da je onda do toga, ako nista ici ce uninstall dok se ne rijesi problem..

ugasen nakon 2 i pol sata je pocuclao 7% baterije, javim rezultate sa force stopom i ili sa uninstallom

edit:

koliko vidim ovdje https://forums.oneplus.net/threads/extreme-battery-drain-and-heat-caused-by-facebook.487184/
facebook i messanger utječu na sve OP3 neovisno koja verzija oxygena je u pitanju, i se sve danas počelo događati.. 

update:
evo nakon sat vremena, facebook je solo potrosio 3%, nije nesto strasno ali covjeka zivcira, ukupno kaze da je u 3 sata potrosio 280mhz baterije iliti 9-10%, i to u stand by cijelo vrijeme, uninstallo sam facebook i sad cekam dok se ne popravi ta situacija

Umro je Einstein, umro je Newton, ni ja se ne osjećam baš najbolje.. :(
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.1.2017 17:59 (LUNAT1C).

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Re: OnePlus 3
Imam facebook i messenger vec duze vrijeme, baterija mi s normalnim/cestim koristenjem traje i duze od dana, ali ovo danas je grdi kaos. .. Sto je ovo? Oce li deinstalacija stvarno pomoci? Imam neki osjecaj da mi i interneta crpi dosta, nemam pojma ma sto

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
OnePlus 3

Facebook i Messenger, dva najveca sljama od programa i potrosaca baterije. Rjesavaj se toga :D

Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Uvijek sam ih imao, al koliko je moguce da proguta 35-40 posto u dva sata? Ne znam na sto da sumnjam

0 0 hvala 0
13 godina
Gam3r kaže...

Facebook i Messenger, dva najveca sljama od programa i potrosaca baterije. Rjesavaj se toga :D

Očigledno vam se događa ono što je bilo aktualno na iOS-u, baš vezano sa srkanjem juhe iz bakterije, prije nekoliko mjeseci! 

U iOS-u su to riješili sa izmjenama u nekom od redova koda upisanog, pa ako bude većih problema, možda da i vi pokrenete galamu da se "problem" provjeri?! 

ATJ Lučko
12 godina
neaktivan
OnePlus 3

I ja deinstalisao Facebook i mesenger,troši mi bateriju danas kao Lada  inače mi je nougat 4.0.1 do danas nikakvih problema.

0 0 hvala 0
16 godina
OnePlus 3

Haha, idem taman  ovdje napisati da mi danas baterija nenormalno odlazi i vidim da nisam jedini, već sam mislio da ću morat bateriju mjenjat nakon mjesec i nešto dana. 

Na Oxygen-u sam. 

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.1.2017 20:07 (NoOne1).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Pozz ekipo,
Updateao sam na 4.0.1. pomocu opera VPN-a s postavkama VPN na kanadu i sve je super osim sto vise ne hvatam 4g/LTE.

Je li tko imao taj problem, sto mi je sad ciniti?
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
OnePlus 3

4.0.1. i chrome isto tako dovode do grijanja

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Evo kakva je situacija kod mene. Sad sam deinstalirao pa cu da vidim kak bu se dalje ponasalo.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
OnePlus 3

Nije čak samo OP3, velik broj Android telefona ima iste probleme.

https://www.reddit.com/r/Android/comments/5n63fh/battery_became_worse_take_a_look_at_this_xpost/

https://www.reddit.com/r/oneplus/comments/5n4x2l/battery_drainage_and_overheating_fix_for_nougat/

Za tako veliku firmu nevjerovatno mi je da imaju tako lose aplikacije.

0 0 hvala 0
15 godina
OnePlus 3

cuo i ja isto da ima par frendova/frendica problema sa fb appovima (galaxy s6, 6p, g4, g3)
najveci je problem frendici sa s6, gdje je fb app instalirana kao bloatware i ne moze se izbrisat, potrosi 30% ukupne baterije..

0 0 hvala 0
16 godina
OnePlus 3

I meni je danas na Oneplus X messenger pocuclao vecinu baterije.

Do danas nije bilo problema. 

BF3, BF4: [G] Pamark
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.1.2017 23:15 (pamark).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
OnePlus 3

Očito je do FB app jer sam i ja jučer primjetio vecu potrošnju a još uvijek sam na MM

0 0 hvala 0
12 godina
OnePlus 3

Jel netko koristi Erste mBanking? Prije updatea na nougat sam imala problem s opcijom Slikaj i plati da se skoro nikad nije otvarala iz prve, odnosno otvorilo bi se s bijelim ekranom, nije bilo slike, i onda bi iz drugog, trećeg pokušaja se pokrenulo normalno. Sad na Nougatu mi izgleda više uopće ne radi. Jednostavno kad idem na slikaj i plati prikazuje taj bijeli ekran uvijek

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
LudaVjestica kaže...

Jel netko koristi Erste mBanking? Prije updatea na nougat sam imala problem s opcijom Slikaj i plati da se skoro nikad nije otvarala iz prve, odnosno otvorilo bi se s bijelim ekranom, nije bilo slike, i onda bi iz drugog, trećeg pokušaja se pokrenulo normalno. Sad na Nougatu mi izgleda više uopće ne radi. Jednostavno kad idem na slikaj i plati prikazuje taj bijeli ekran uvijek

Pobriši kompletno aplikaciju i ponovno je instaliraj., a prije toga zatraži kodove u banci.

15 godina
OnePlus 3

update: zuckerberg je objavio da je problem sa aplikacijama rijesen..

1 0 hvala 0
14 godina
LudaVjestica kaže...

ista stvar, ja sam već kontktirao banku prije mjesec dana, nije se još ništa rješilo..

"Poštovani gospodine,

ovom Vam se prilikom želimo zahvaliti i još jednom zamoliti za strpljenje. Naime, zbog kompleksnosti, otklanjanje tehničke poteškoće zahtijeva duže vrijeme te u ovom trenutku nemamo informaciju kada će ona biti otklonjena. Svakako ćemo Vas kontaktirati čim se problem otkloni.

Zahvaljujemo na razumijevanju i želimo sve najbolje u 2017. godini!"

13 godina
neaktivan
Rasho kaže...
LudaVjestica kaže...

ista stvar, ja sam već kontktirao banku prije mjesec dana, nije se još ništa rješilo..

"Poštovani gospodine,

ovom Vam se prilikom želimo zahvaliti i još jednom zamoliti za strpljenje. Naime, zbog kompleksnosti, otklanjanje tehničke poteškoće zahtijeva duže vrijeme te u ovom trenutku nemamo informaciju kada će ona biti otklonjena. Svakako ćemo Vas kontaktirati čim se problem otkloni.

Kolega onda ti je ovo do banke i njihove aplikacije...tako da ti ostaje da budeš strpljiv.

9 godina
OnePlus 3

:)!

1 0 hvala 0
16 godina
Rasho kaže...
LudaVjestica kaže...

"Poštovani gospodine,

Erste mBanking, mZABA i druge banke u svojim aplikacijama koriste istu vanjsku zasebnu komponentu, a to je upravo modul koji komunicira sa kamerom i skenira uplatnice. Taj skener razvija jedna hrvatska firma i oni su dodali podršku za OP3 u samoj skener kompoenenti. No, ta najnovija verzija skenera nije integrirana još uvijek u same aplikacije od raznih banaka i zbog toga na svim aplikacijama "Photo plati" opcija ne radi ili radi povremeno i bugovito.

Kada se ažuriraju aplikacije banaka na najnoviju verziju skenera uplatnica, ta funkcionalnost će raditi bez problema na OP3 uređajima. 

I have… seen things you people wouldn't believe… Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched c-beams glitter in the dark near the Tannh&am
10 godina
neaktivan
OnePlus 3

Ja imam mPBZ i aplikacija a i plaćanje skeniranjem rade OK.

1 0 hvala 0
14 godina
OnePlus 3

dok oni to rješe, ja ću ostati bez struje i interneta, jer mi se ne da ići u poštu plaćati račune 

Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
OnePlus 3
Stigao Soft Gold i slušalice. Ponedjeljak naručeno, utorak poslali, danas stiglo. Poslije ću staviti slike i usporedbe sa Gunnmetal verzijom.

BTW dobio i 5€ promo koda koji je koliko vidim vezan uz opremu i tko misli nešto naručiti, mogu mu dati.
Moj PC  
2 0 hvala 0
9 godina
OnePlus 3

zuper Jesu slušalice dobre?

0 0 hvala 0
13 godina
OnePlus 3
U ovih par minuta ostavljaju odličan dojam. Bolji i od Piston 3 koje još imam. Za tih 20€, odlične slušalice
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
OnePlus 3

Letio danas 12 sati, cijelo vrijeme cackao po mobu, odgledao 3 filma, jednom se samo spojio na punjac na pola sata. Baterija po dolasku na odrediste: 72%!! Malo je reci da vec obozavam ovaj mobitel.

Uzeo sam Orzly Fusion Bumper case u zutoj boji (jer mi najbolje odgovara uz Soft Gold), i maska je odlicna, savrseno prijanja uz mob, i ne udara od rubove kaljenog stakla. Ono sto me je iznenadilo i nigdje nije pisalo pri kupovini je to da kuciste svijetli u mraku! Zuti dio koji kao sluzi za abzorpciju udarca ima malu dozu flourescentnog materijala. Predobro mi izgleda u mraku a i pomaze u pronalasku moba u sred noci da ga ne bi slucajno srusili od nekud dok tapkate.

Kad sam kod kaljenog stakla, uzeo sam Orzly bijelo 2.5d v2 ali i prije nego sam ga stavio sam vidio dot matrix pa me je nekako odbilo od postavljanja. Za sad sam ostavio ovo koje je doslo na mobitelu, jer mi se cini ok. Kakva su vasa iskustva s njim? Jeste ga ostavili ili skinuli odmah? Da li je to uopce kaljeno staklo ili ne?

1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
OnePlus 3

Na mobu dobiješ običnu foliju i sada mi je žao što sam ju skinio da bih stavio kaljeno staklo.

Probao sam ih par i niti jednim nisam zadovoljan. Ili je premalo pa ne pokriva vidjivi dio ekrana (jer očito zakrivljeni dio počinje prije kraja slike na ekranu) ili je preveliko pa se vidi 1mm ruba koji ne prijanja za ekran , a jedno zakrivljeno (prozirno koje pokriva cijeli ekran) koje sam imao je primalo prašinu ispod svih otvora te je bilo predebelo. A tu je i ona takozvani rainbow efekt po sredini ekrana ili dot matrix ako nema rainbowa.

I naravno ovi preko cijelog ekrana malo prekrivaju bočne rubove ekrana.

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.1.2017 20:39 (iandic).

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Ja ostavio zastitu koja je dosla sa mobom cinila mi ze O.K a maskicu imam nillkin carbon, dobra je al tesko je skinut dole jer je jako tvrda

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice