Nokia XpressMusic - mijenjanje displaya???

poruka: 7
|
čitano: 2.585
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Ovako, zanima me 1 stvar: cura mi ima Nokiu xpressMusic, i kako joj je mob nezgodno pao, tako se display razbio, sve radi, ali se ništa ne vidi! E sada, ima onaj isti takav mobitel, gdje je display čitav, ali ne rade neke druge funkcije:

- Koliko bi koštalo da odnesem da mi prebace display sa jednog moba na drugi, te da li je to moguće, i ako da - gdje je najbolje odnesti (ili čak mogu i sam to srediti) !!???

...hvala unaprijed na odg...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Nokia XpressMusic - mijenjanje displaya???
Bart kaže...

Ovako, zanima me 1 stvar: cura mi ima Nokiu xpressMusic, i kako joj je mob nezgodno pao, tako se display razbio, sve radi, ali se ništa ne vidi! E sada, ima onaj isti takav mobitel, gdje je display čitav, ali ne rade neke druge funkcije:

- Koliko bi koštalo da odnesem da mi prebace display sa jednog moba na drugi, te da li je to moguće, i ako da - gdje je najbolje odnesti (ili čak mogu i sam to srediti) !!???

Koji mobitel ima?

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.8.2011 18:32 (Mitsuoka).
16 godina

To odneses u servis... dođe te negdje oko 150kn.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...
Bart kaže...

Koji mobitel ima?

Nokia XpressMusic 5130

16 godina
neaktivan
Bart kaže...

Nokia XpressMusic 5130

pa odnesi na servis, ako imas dijelove nece to bit toliko skupo, kao sto je kolega rekao povise, nije TS pa je lakse.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
neaktivan

A mogu, ali dosta je 150kn, uzimajući u obzir da donosim i svoj display, a danas se i može jeftinije kupit mobiteli...ajde da je do 100kn, to bi za mene bila max cijena...

0 0 hvala 0
16 godina

To sto im donosis svoj displej nema nikakve koristi..

Oni njih posebno narucuju. Kada sam ja svoj mjenjao, serviser me pitao hocu li original za 340kn ili "kineski" za 150.. ja sam uzeo kineski, nikakvu razliku nisam primjetio u odnosu na original...

To je slucaj u mom mjestu, servisu, za druge pretpostavljam da ce biti isto.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice