Nokia makete

poruka: 5
|
čitano: 1.130
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Nokia makete
pozdrav, nabavio sam makete nokia lumia mobitela, prave su velicine i tezine, bas kao original. zanima me dali se to moze prodati i kolika je cijena toga? hvala

0 1 hvala 0
14 godina
Nokia makete
Kome bi to trebalo?Nekom djetetu od par godina da mu glumi mobitel i možda nekom filmu u kojem glumac baš mora tresnuti određenu Lumiu o zid.Možda za skrivenu kameru,možda za prodaju na oglasniku(kupac će se manje razočarati kad mu to pošalješ umjesto cigle),Možeš snimiti Youtube fimić u kojem poredaš Lumije pa ih poskidaš zračnom puškom...
...sory na šalama...
stvarno neznam koliko to vrijedi-onome kome treba vrijedi nešto onome kome to ne treba-njemu to ništa ne vrijedi...
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Nokia makete

Znam ja sto je bilo ... ima moja zena ujaka ... seljacina teska ... a onako, narodski - pametniji od svih zivucih na ovoj zemlji ... nedaj Boze da on nesto ne zna ili u nesto nije upucen ...

I sjeo konjo za racunalo i surfa po ebayu i naleti na htc one cini mi se za 12$. Da stvar bude bolja - samo 2 od ukupno 10 mobitela su prodana. Vidi on priliku za masnu lovu uhvatiti i naruci ostalih 8 ...

Naravno - kad su dosli ogledni modeli on je popi*dio od muke ... ahahahaha ... a lijepo u opisu pise da su ogledni modeli bez funkcionalnosti osim da se stave u izlog ...

Ja jos dan danas umirem od smijeha kad ga vidim ili kada vidim htc one :)

Ako recenicu pocinjes sa ''znači'' - automatski smatram da si idiot!
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.3.2014 9:29 (Bastardo).
Moj PC  
3 1 hvala 0
14 godina
Nokia makete
...ha ha ha dobra priča.Sad će @Pri3s7 misliti kako sumljamo da je i on kupio ogledne primjerke.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Nokia makete

LOL , ma ne ljutim se, to smo dobili u firmi kao za rekvizite ali nikome netreba pa sam ja uzeo, fora stvar tipa za prank i tak to, neznam vidio sam da ljudi prodaju po 30 kn komad ( samo jedan oglas sma vidio XD ) a na kraju necu ni prodavat, mislio neki penez uzet , ali sumnjam da bu to netko kupil, iako je fora bas izgleda ko pravi mob, a i maska je dobra ( mozd cak i original ) :D

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice