- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
...sory na šalama...
stvarno neznam koliko to vrijedi-onome kome treba vrijedi nešto onome kome to ne treba-njemu to ništa ne vrijedi...
Znam ja sto je bilo ... ima moja zena ujaka ... seljacina teska ... a onako, narodski - pametniji od svih zivucih na ovoj zemlji ... nedaj Boze da on nesto ne zna ili u nesto nije upucen ...
I sjeo konjo za racunalo i surfa po ebayu i naleti na htc one cini mi se za 12$. Da stvar bude bolja - samo 2 od ukupno 10 mobitela su prodana. Vidi on priliku za masnu lovu uhvatiti i naruci ostalih 8 ...
Naravno - kad su dosli ogledni modeli on je popi*dio od muke ... ahahahaha ... a lijepo u opisu pise da su ogledni modeli bez funkcionalnosti osim da se stave u izlog ...
Ja jos dan danas umirem od smijeha kad ga vidim ili kada vidim htc one :)
LOL , ma ne ljutim se, to smo dobili u firmi kao za rekvizite ali nikome netreba pa sam ja uzeo, fora stvar tipa za prank i tak to, neznam vidio sam da ljudi prodaju po 30 kn komad ( samo jedan oglas sma vidio XD ) a na kraju necu ni prodavat, mislio neki penez uzet , ali sumnjam da bu to netko kupil, iako je fora bas izgleda ko pravi mob, a i maska je dobra ( mozd cak i original ) :D