Nokia Lumia 620 problem

poruka: 1
|
čitano: 1.762
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Nokia Lumia 620 problem

Dobra večer,

kupio sam danas rabljenu Lumiu 620 za neke sitne novce, ali ima jedan problem. Ili više njih. Da počnem:

1) Mobitel se smrzava, pogotovo kad koristim back tipku i uključi ono prebacivanje među aplikacijama, tu zastane i dalje ništa, vadi bateriju

2) Mobitel se smrzne kad se puni ili kad je spojen preko USB-a na laptop (uredno se puni kad ga ne diram) . valja napomenuti da punjač nije org i da je moguće da je do toga pa ću sutra probati drugi.

3) Tipka back i search su užasno osjetljive, prsti mi ne moraju biti ni blizu njih i te funkcije se same od sebe pokreću što dosta smeta kod rada

-ovo čini mobitel donekle neupotrebljivim, mada sam ga kolko tolko uspio upogoniti i instalirati nekoliko aplikacija i sve to skupa štima, ali ipak ja hoću da bude to kak treba.

Napravio sam soft reset, pa hard reset, pogledao sam nove nadogradnje i nema ih.

U čemu bi mogao biti problem? Jel' još netko imao ovakve probleme? Ako da, kako ih riješiti?

Moguće da je došlo do greške kod nadogradnje (mob nije bio kod mene nego kod starijeg čovjeka)? Može li se kako staviti starija verzija softvera pa opet napraviti update?

Nov sam sa WP platformom pa Vas molim za pomoć.

Zahvaljujem na odgovorima.

Update 1:

Instaliran GDR3 (postupak moguće naći na youtube-u ili netu) i problemi donekle riješeni. Vidjet ćemo kak će bit na duge staze, ali s obzirom na ono prije nebo i zemlja. Moram još vidjeti kak sad sroji s punjačem.

Update 2:

Koristim Lumiu sad već neko vrijeme, instalirao sam par igrica i programa, sve radi. Dakle ona štekanja su bila vezana uz softverske probleme, a tipke su izgleda hardverski problem. Moram napomenuti da mi ispod tipki back i windows radi pozadinsko osvjetljenje, dok iza search ne radi. Znate možda u čemu je tu riječ?

Inače što se tiće same L620, odličan dizajn, ergonomija, softver kolko sam s tim problemima mogao zaključiti radi brzo. Jedino što me estetski odbija je baš slabo pozadinsko osvjetljenje tih kapacitivnih tipki, ali šta je tu je.

Update 3:

Mobitel je na punjaču i restartao mi se kad sam uključio kameru i prčkao. Nadam se da je do punjača stvar jer je jako zezalo s ovim punjačem koji je neko nekvalitetno sranje niđe veze. Sutra ću nabavit drugi punjač pa ću probat dal je stvarno u njemu problem jer mi je ovaj nekak čudan. Nakon dugo vremena sam opet na bug forumu, odlučio se opet aktivirat pa si ovak pišem da nekaj ne zaboravim. Laku noć.

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.2.2014 0:56 (ambassador).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice