Nokia 5800 v40 software

poruka: 333
|
čitano: 97.178
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Nokia 5800 v40 software

Ma jok. Moras malo pritisnuti a onda se otvore kontakti ili taj kontakt. Nikako da se naviknem kako da ga vrtim. Al nema veze ;) A ionako mi ne pase jer u toj temi nema prikaza kalendara a to mi je neophodno.

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.3.2010 19:22 (logic).
17 godina
Psiho246 kaže...

Dobar wall ali imas i one prave Avatar teme a ne samo wallpaper.

Stavi si to, meni osobno bolje izgleda. :P

Ja ipak imam klasicnu temu, onu blue wave ili kako vec. :P

Ma te gluposti nestavljam mobitel se uspori za 50% odmah,a najviše se primjeti kod scrollinga.

Blue Wawe + neki desktop backgroud ili čak onaj defaultni nije loši. Dokazali su da defaultna tema troši najmanje bateriju i mob tada najbrže radi.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
15 godina
neaktivan

e ma trazio sam ja to... tj bolje receno nasao sam to, e sad mozda je ovo glupo pitanje al kad sam otvorio link nigdje ne pise nist za 5th ed., tj pise da sljaka za ove prethodne verzije... sad ja se nekuzim, pa nisam htio bezveze skidat tih 150MB ako mi nece vrijedit... sad jel bi to trebalo sta utjecat na to ili ne... jer vidim da je software stavljen prije godinu dana (malo vise) pa sam mislio mozda ima nesto novo (ili bolje) pa ako znate... (jer ja sam kopao, ali nist nisam nasao, probao sam i na stranici nokie, al tamo se stvarno ne snalazim...)

he who dares, wins...
17 godina
tic-tac kaže...

e ma trazio sam ja to... tj bolje receno nasao sam to, e sad mozda je ovo glupo pitanje al kad sam otvorio link nigdje ne pise nist za 5th ed., tj pise da sljaka za ove prethodne verzije... sad ja se nekuzim, pa nisam htio bezveze skidat tih 150MB ako mi nece vrijedit... sad jel bi to trebalo sta utjecat na to ili ne... jer vidim da je software stavljen prije godinu dana (malo vise) pa sam mislio mozda ima nesto novo (ili bolje) pa ako znate... (jer ja sam kopao, ali nist nisam nasao, probao sam i na stranici nokie, al tamo se stvarno ne snalazim...)

Vecina (ali ne svaki) 3rd edition software-a radi na 5th edition uredaju.

Vrijedi probati...

- Psiho246
16 godina
Nokia 5800 v40 software

@ansha - tako je! Imaš apsolutno pravo! Išao sam sad baš izračunati i dobio 27.88 cm2   za površinu od 5800, a 38.02 cmza površinu iPhone, što je oko 30% veći ekran!

Ako double postam znači da pišem s moba...// Ako ne kužiš na kog se post odnosi stisni nadporuka!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
15 godina
neaktivan
Nokia 5800 v40 software

e zaboravi sam ubaciti citat, naime govorim o onom software-u za kreiranje tema

he who dares, wins...

0 0 hvala 0
16 godina

Misliš na Carbide.ui?

Ako double postam znači da pišem s moba...// Ako ne kužiš na kog se post odnosi stisni nadporuka!
17 godina
moderator
DamageHigh kaže...

@ansha - tako je! Imaš apsolutno pravo! Išao sam sad baš izračunati i dobio 27.88 cm2  za površinu od 5800, a 38.02 cmza površinu iPhone, što je oko 30% veći ekran!

Stvarno je bilo dosta price o povrsini ekrana! Jos jedna rijec o tome i zakljucat cu ovu temu. Ako hocete o tome raspravljati, otvorite drugu temu.

15 godina
neaktivan
Nokia 5800 v40 software

e hvala puno, skinut cu poslije onda taj software pa isprobat, a sad koliko sam na brzinu preletio ovo na ownskin, cini mi se da ce ispast super... thanx logic Osmijeh

he who dares, wins...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...

Misliš na Carbide.ui?

da mislio sam na to...

he who dares, wins...
17 godina
neaktivan
tic-tac kaže...

e hvala puno, skinut cu poslije onda taj software pa isprobat, a sad koliko sam na brzinu preletio ovo na ownskin, cini mi se da ce ispast super... thanx logic Osmijeh

Imas tipku hvala za to ;)

15 godina
neaktivan
Nokia 5800 v40 software

hej ljudi imam jedno pitanje, mozda i nije za ovu temu, ali neznam kome tj gdje da ga postavim, pa mi se ovo cinilo kao relativno najbolje rjesenje... problem je ovakav: naime htio bih instalirati neke igrice, no problem je sto kad ih instaliram jednostavno nemam tipkovnicu s kojom bi ih igrao, tj pojavi mi se na ekranu kao neki kvazi joystick (tipa strelice gore, dolje, ljevo i desno te srednja tipka i jos mi se pojave neke tipke sa slovima a,b,c,d na ekranu al nesljakaju uopce) ili tako nest i prakticki nemogu nista... molim vas pomozite nekako... npr. zadnje sam instalirao onu igru worms, no jednako tako nije bila jedina kod koje mi se javio taj problem... hvala unaprijed

he who dares, wins...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
tic-tac kaže...

hej ljudi imam jedno pitanje, mozda i nije za ovu temu, ali neznam kome tj gdje da ga postavim, pa mi se ovo cinilo kao relativno najbolje rjesenje... problem je ovakav: naime htio bih instalirati neke igrice, no problem je sto kad ih instaliram jednostavno nemam tipkovnicu s kojom bi ih igrao, tj pojavi mi se na ekranu kao neki kvazi joystick (tipa strelice gore, dolje, ljevo i desno te srednja tipka i jos mi se pojave neke tipke sa slovima a,b,c,d na ekranu al nesljakaju uopce) ili tako nest i prakticki nemogu nista... molim vas pomozite nekako... npr. zadnje sam instalirao onu igru worms, no jednako tako nije bila jedina kod koje mi se javio taj problem... hvala unaprijed

Aj uđi u meni -> Postavke -> Upravitelj Programa -> Instalirani programi - *nađi wormse i klikni jednom na njih* Opcije -> Postavke paketa -> i stavi da je zaslonska tipkovnica iskljucena 

Onda uzdi u igru i pokusa igrat na dodir Smijeh Mislim da zbog tih zaslonskih tipki za igranje i to ne radti na touch jel igra nije u punoj rezouciji neg je upola nes suzeno Smijeh 

Tako je bar meni bilo :D ako ti to ne radi onda nemam pojma :D si siguran da je igra optimizirana za 5800 :D

Kada smo se upoznali, ljubav si mi dala i zajedno smo godinama, kakva sam budala! Došla si da živiš kod me, reko nema frke! Al kad sam video šta radiš, slomio ti ruke!
Poruka je uređivana zadnji put pon 12.4.2010 2:08 (Keiichi).
16 godina
Znači da igra nije optimizirana za 5800 tj. S60 v5..
Ako ne radi njegov virtualni joystick, možeš probat virtal keyboard. Možeš ju skinut ovdje: www.forum.dailymobile.se/index.php/topic,3317.0.html
Pogledaj drugi post u temi i to skini. Aplikacija nije potpisana, što znači da ju ili moraš potpisat ili moraš imat hackan mob da bi je mogao instalirat.
Dijelim pozivnice za Demonoid.com! // Dijelim časopis VIDI u PDF-u! (iz arhive, dakle svaki mjesec imam za prošli mjesec)
17 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...
Znači da igra nije optimizirana za 5800 tj. S60 v5..
Ako ne radi njegov virtualni joystick, možeš probat virtal keyboard. Možeš ju skinut ovdje: www.forum.dailymobile.se/index.php/topic,3317.0.html
Pogledaj drugi post u temi i to skini. Aplikacija nije potpisana, što znači da ju ili moraš potpisat ili moraš imat hackan mob da bi je mogao instalirat.

Kao sto rekoh ne mora doduse znacit to Belji se Ko zna kaku je verziju wormsa skinuo Smijeh mozda i je skinuo dobnruverziju za 5800 ali zbog tih tipki za igru ne radi Smijeh barem je meni tako bilo na par igara ukljucujuci wormse Smijeh

Kada smo se upoznali, ljubav si mi dala i zajedno smo godinama, kakva sam budala! Došla si da živiš kod me, reko nema frke! Al kad sam video šta radiš, slomio ti ruke!
16 godina

A možda su u šumi..Belji seSmijeh  Namigiva

Lako moguće da je i to..

Dijelim pozivnice za Demonoid.com! // Dijelim časopis VIDI u PDF-u! (iz arhive, dakle svaki mjesec imam za prošli mjesec)
15 godina
neaktivan
Nokia 5800 v40 software

evo izvugo sam crve iz sume Cool uglavnom, kao sto ste i napisali, da igrica je malo onako blesavo odsjecena tj nije preko cijelog ekrana, ali u drugom obliku ju nisam ni nasao, nadalje iskljucio sam ono u postavkama, ali nije pomoglo, jer touchscreen nije reagirao, pa sam instalirao ovu virtualnu tipkovnicu koja mi se cini korisna jedino sto je sam izgleda skinuo neku madjarsku verziju, al bitno da su slova i brojke tu Osmijeh

he who dares, wins...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Nokia 5800 v40 software

e i jos sam zaboravio samo dodati, naime moguce da ta verzija nije bila kompatibilna (iako mi nije jasno zasto, jer je radila - ne bas savrseno, ali radila je) jer sad sam skinuo preko drugog linka i sad je igra preko cijelog ekrana i radi savrseno... (iako je i za onu verziju pisalo da je za nokiu 5800) al dobro Namigiva

he who dares, wins...

0 0 hvala 0
16 godina

Samo i imaš takvu (valjda je) mađarsku verziju...

Al nije to bitno, onda izgleda dobro..
Samo ne kužim što si na kraju napravio? Jel ti radi s tom virtualnom tipkovnicom ili si skinuo neku drugu verziju baš za 5800?

15 godina
neaktivan

e sorry sto malo kasno odgovaram al ostao sam u medjuvremenu bez interneta a i mob me malo poceo zezat...

uglavnom skinuo sam si tu tipkovnicu, ali ju na kraju nisam ni koristio jer sam skinuo i drugu verziju igre koja je ocito bila kompatibilna s mobitelom tako da nije bilo nikakvih problema... Namigiva

uglavnom ocito cim ja rijesim jedan problem drugi se pojavi, naime mob mi je poceo javljati neki system error kad god bih htio namjestiti alarm tj kad god kliknem na sat (i u izborniku isto, ne samo na home screen-u) i tako sam ja biser napravio hard reset i sad je sve OK... no postoji opet problem (ovaj puta u meni) jer zaboravio sam napraviti back-up, tj sinkronizirao sam kontakte i sms poruke sa nokia ovi suite-om, al ponavljam nisam napravio back-up... sad kontakte sam uspio vratit na mob, ali jel netko zna kako da vratim sms-ove iz suite-a na mob, kad kliknem sync messages on moze samo prebacit one s moba na pc, jel ima tko ideju kako to napraviti reverzibilno... Plač

he who dares, wins...
16 godina
neaktivan
Nokia 5800 v40 software

moze li mi neko naci product code za nokia 5530 da napravim update novog software-a??  Crvena je..

Mogu li product codovi od nokie 5800??

Bišć@n
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.7.2010 19:13 (Biscan).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Biscan kaže...

NE!!

∂αмαgєнιgн // Dijelim časopis VIDI u PDF-u! (iz arhive, dakle svaki mjesec imam za prošli mjesec).
16 godina
Biscan kaže...

moze li mi neko naci product code za nokia 5530 da napravim update novog software-a??  Crvena je..

http://www.bug.hr/forum/topic/vijesti-by-forumasi/nokia-5530-firmware-updated-v30/57972.aspx

Zelim OC-ati procesor, ako mi neko moze pomoc nek se javi na PP jer mi je to novo i prvi put biradio.
15 godina
neaktivan
Nokia 5800 v40 software

evo ljudi imam jedno pitanje u vezi navigacije za 5800,pise da je besplatna,ne znam jel to tocno?

zanima me dali koristi li ko navigaciju na 5800?

Premajzlin=xF
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Ludak_kc kaže...

evo ljudi imam jedno pitanje u vezi navigacije za 5800,pise da je besplatna,ne znam jel to tocno?

preporuka - sygic

http://cafe.mobil.hr/threads/66755-Sygic-Mobile-Maps-10-v.8.06-pitanja-nejasno%C4%87e-rasprava

evo tu ti je sve objasnjeno..

znaci imo sam to i garmin...

cisto iz gusta stavio i ono ovo sta sam ti dao (sygic) mi se vise svida..

imas tutorial pa probaj.. navigacija je oke na mobu:)

Ako ti neko pomogne stisni gumb HVALA!
17 godina
DommY kaže...
Ludak_kc kaže...

preporuka - sygic

http://cafe.mobil.hr/threads/66755-Sygic-Mobile-Maps-10-v.8.06-pitanja-nejasno%C4%87e-rasprava

Jel mi mozes rec kakve su karte na toj navigaciji ?

Ove na nokia maps-u i nisu bas nest detaljne.. Jesu gradovi, ali ovo okolo nije

BF:BC2 ingame nick: steve385
16 godina
neaktivan
steve90 kaže...
DommY kaže...
Ludak_kc kaže...

preporuka - sygic

Ja ga koristim i karte su po meni odlične bolje od ovimaps-ovih

Kad ti netko pomogle stisni HVALA!
16 godina
steve90 kaže...
DommY kaže...
Ludak_kc kaže...

preporuka - sygic

neznam.. u redu su ono..

dobre su ceste..probaj pitat na cafe mobil forumu.. ja sam to kratko koristio

Ako ti neko pomogne stisni gumb HVALA!
16 godina
Nokia 5800 v40 software

Nećete naći detaljnije karte od garminovih...

∂αмαgєнιgн // Dijelim časopis VIDI u PDF-u! (iz arhive, dakle svaki mjesec imam za prošli mjesec).

0 0 hvala 1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice