ljudi jel se može instalirat windowsi ili windows live ili msn na Noki-i 5800 express music
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ljudi jel se može instalirat windowsi ili windows live ili msn na Noki-i 5800 express music
tražim neki windows mobile,ali su svi preko 3000kn.
ili nemaju ekran osjetljiv na dodir ili nemaju wlan.
najbolji je hp 1400kn ali ima sitan ekran.
meni je windows mobile vise kao comp nego kao mob...mozes radit skoro sve sta i na compu
Namjeravam kupiti ovaj mobitel pa me zanima da li je onaj u T-Mobileu, samo uređaj za 2200 kn, dekodiran?
Namjeravam kupiti ovaj mobitel pa me zanima da li je onaj u T-Mobileu, samo uređaj za 2200 kn, dekodiran?
evo stari mi dobio taj mob, pa me zanima jel postoji neki store za kupovinu aplikacija kao sto je kod iphonea appstore i pomogucnosti da ih ima besplatnih
ima Nokia Symbian App Store. Sad neznam dali je još u fazi pripreme ili je zaživjelo.
Imaš Store izveden kroz sučelje moba, al ono, Balkan ... E, kupi kupi.
Kolika je cijena toga mobitela u T-mobile u slobodnoj prodaji??
jel mi može netko reć da li se negdje može kupiti ovaj mob u paketu(kompletu)pošto cijene onda budu znatno manje?molim odgovor-brzi i ako to nitko nezna neka mi mi molim netko kaže što zna o ovom mobu i da li se isplati kupiti!
jeli znate išta o w715?hitnoo
ja imam windows 98 na njoj
win 98 dobar si skoro 12 god od nje i još si na njoj
toliko voliš devedesete.