NFC korištenje

poruka: 9
|
čitano: 7.453
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
NFC korištenje

Jel je iko ikada koristio NFC preko ičega ?

#yolo
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
NFC korištenje

Kod nas to ničemu ne sluzi, barem zasad, barem kod mene, a nisam ni nigdje drugdje vidio da se moze koristit.

Probao sam applikaciju prebacit sa svog moba na prijateljev, bezveze, samo otvori prijatelju appstore i to je to, pjesmu je brze i lakse bluetoothom prebacit isto kao i slike. Tako da dokle god kod nas nebude onih fora da se moze kartica upisat i tako plaćat, nači samo na dodir mobitela i receivera nema svrhe!

Battlelog: Xtream_gjurki
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: NFC korištenje

kak ne, imaš male nfc tagove za kupiti, pa sprogramiraš mob da se npr stiša, upali alarm i sl dok mu ga približiš.

Staviš jedan recimo u autu, glasnoća na max, pa jedan doma da se malo stiša, jedan kraj kreveta da se skroz stiša...

17 godina

Radi dobro za prebacivanje mjuze na liniju i kućna kina, npr. kod Sony-a.

coffeeeffect.blogspot.com - mali blog sa recenzijama serija, filmova, igara
17 godina
vlovrec kaže...

kak ne, imaš male nfc tagove za kupiti, pa sprogramiraš mob da se npr stiša, upali alarm i sl dok mu ga približiš.

Staviš jedan recimo u autu, glasnoća na max, pa jedan doma da se malo stiša, jedan kraj kreveta da se skroz stiša...

Ili to napravš jednostavno na mobitelu... Ne vidim nekakvu veliku svrhu u ovome...

Najbolju svrhu vidim na ulaznicama za utakmice/koncerte te plaćanje/rezervacije u trgovinama/zračnim lukama i ostalom prijevozu.

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.10.2013 21:16 (lllnuclearlll).
14 godina
U Osijeku možeš plaćati javni prijevoz preko nfc-a(pomoću posebne sim kartice)
robimarko@gmail.com
16 godina
neaktivan
NFC korištenje

Jeste znali da se vrijednosna kartica od Zagrebačkog ZET-a može programirat kao NFC chip...upravo slučajno to skužio prije pol sata. Sve što trebate je program NFC Re Tag. Probao sam i ostale programe ali samo mi ovaj šljaka.

0 0 hvala 0
17 godina
toohazard kaže...

Jeste znali da se vrijednosna kartica od Zagrebačkog ZET-a može programirat kao NFC chip...upravo slučajno to skužio prije pol sata. Sve što trebate je program NFC Re Tag. Probao sam i ostale programe ali samo mi ovaj šljaka.

radije se švercaj {#}

17 godina
odjavljen
toohazard kaže...

jel se moze kak lova gore nalupat :D

http://isvijet.com.hr
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice