N97 OviTrgovina

poruka: 14
|
čitano: 2.933
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
N97 OviTrgovina problem

Poštovanje, moj prijatelj, ima Nokiu N97, i kao što znate, Nokia ima OVI trgovinu, mjesto gdje se skidaju aplikacije i sl. Problem nastaje kada on ide skinuti bilo što, radilo se o aplikaciji ili igrici. Napravio je account i u OVIu i na službenoj stranici Nokie, ali i dalje mu ne želi ništa skinuti, pojavljuje se error, konkretnije:

"operation could be not complete due to an eror"

Unaprijed hvala.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
N97 OviTrgovina

Može li netko odgovoriti, molim vas?

Hvala.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: N97 OviTrgovina problem

Bok, ja sam imao isti problem samo na wp7,Hrvatska ne podrzava ovi store, probaj staviti u postavkama neku drugu drzavu, npr. UK

14 godina
Nokia N97 i Ovi Store nemaju veze sa WP7 i Ovi store radi u Hrvatskoj bez problema uključujući i kupovanje aplikacija. Kod njega je ovo neki drugi problem, možda pokušat reinstalirat trgovinu ili noviju verziju instalirat ako postoji, također gdje mu je stavljeno da instalira aplikacije, ako je na memoriji mobitela možda nema mjesta. Ne znam ako ništa ne pomaže možda hard reset.
14 godina
neaktivan

Updatali smo i OviStore više puta, postavljeno je da se sprema na neki masive storage, a tamo ima oko 20 gb slobodno...

14 godina
Jeste probali izbrisati aplikaciju pa ponovno instalirati? I baš ništa neće da instalira ili samo neke aplikacije?

Ne znam, ako nema drugog rješenje i nije problem da napravi hard reset (briše sve iz moba i vraća na tvorničke postavke).
14 godina
neaktivan

Ma jesmo, brisali pa ponovno instlairavali, a taj hard reset, to se radi softwareski i kako? Znači hard reset briše sve sve iz moba, i mobitel bude onakakv kakav je dobio na početku?

14 godina
N97 OviTrgovina
Hard reset ti je najlakše napravit sa biranjem *#7370# i onda to sve automatski ide, znači izbriše sve s moba osim tvornički šta je bilo unutra.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: N97 OviTrgovina

Promijeni državu..... prije nego sto restartiras mob, vrijedi pokušati...pozz od susjeda.   Livade 4ever

14 godina
neaktivan

Ma jel? Koji to susjed? :)

<3 Livade.

14 godina
neaktivan

Evo mene opet, naime, napravio sam i reset, tj. vratio tvorničke postake mobitela i obriso OVI te ga ponovno instaliro, ništa nije pomoglo, opet se javlja onaj problem, tj. error koji sam naveo u prvom postu. Siguran sam da sam dobro napravio reset te da sam dobro reinstaliro OVI. Pomoć? :)

14 godina
neaktivan

Nitko ne zna? Stvarno više ne znam što da napravim...

14 godina
neaktivan
N97 OviTrgovina

Kupi novi mob... :) npr. wp7?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

BUMP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1
Nova poruka
E-mail: