- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
kak misliš flash?
U browseru?
ili flash lite?
Za 1000 kuna teško ćeš naći, čak niti polovni. Flash kako spada ti vrte samo android modeli koji imaju verziju iznad 2.2 a i trebaju dosta jake procesore, tipa htc desire HD i slični...
briem da bi neki android s tolko rama na 2.2 mogao vrtir jos da ga se moda malo i proc clocka
wildfire sa 528 mhz i 384 rama ni da bi pomislio pokrenut iskon tv, a kamoli da radi sa trzanjem :D dok na desireu radi glatko...dakle, ipak treba malo bolji mob....
briem da bi neki android s tolko rama na 2.2 mogao vrtir jos da ga se moda malo i proc clocka
Ja sam imao htc desire i flash i nije bog zna što radio. Video je bio gledljiv, ali mi je veći problem što flash nije prilagođen touchscreenu, pa ti tako kontrole videa ostanu minijaturne da moram skroz zumirati, pa onda neželi registrirati i sl. A pokušati preskočiti par minuta na video je ravno samoubistvu koliko bi se ispatio stim. A par puta mi se zbog flasha cijeli mob zblokirao da sam morao bateriju vaditi.
Sony Ericsson Xperia X1 -košta manje od 1000 kn, flash podržan u raznim varijantama.
x1 zelim vec duze vrijeme kupit, i nisam znao da podrzava flash
x1 zelim vec duze vrijeme kupit, i nisam znao da podrzava flash
Sony Ericsson Flash Deployment, Flash Lite i Flash Player su podržani.