Mob i flash

poruka: 10
|
čitano: 1.981
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Mob i flash
ovako zanima me neki mob do maxx soma kn koi podrzava flash, adobe ili bilo kaj, moze i jeftinije

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Mob i flash

kak misliš flash?

U browseru?

ili flash lite?

15 godina
neaktivan
Mob i flash
u browseru i da mogu recimo gledat iskon tv prek moba

0 0 hvala 0
16 godina
Mob i flash

Za 1000 kuna teško ćeš naći, čak niti polovni. Flash kako spada ti vrte samo android modeli koji imaju verziju iznad 2.2 a i trebaju dosta jake procesore, tipa htc desire HD i slični...

Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mob i flash
ja sam cuo da je vazno da ima 256 rama + pa da bi mogao vrtit, a da je 600mhz + ok, neznam

briem da bi neki android s tolko rama na 2.2 mogao vrtir jos da ga se moda malo i proc clocka

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

wildfire sa 528 mhz i 384 rama ni da bi pomislio pokrenut iskon tv, a kamoli da radi sa trzanjem :D  dok na desireu radi glatko...dakle, ipak treba malo bolji mob....

16 godina
Pri3s7 kaže...
ja sam cuo da je vazno da ima 256 rama + pa da bi mogao vrtit, a da je 600mhz + ok, neznam

briem da bi neki android s tolko rama na 2.2 mogao vrtir jos da ga se moda malo i proc clocka

Ja sam imao htc desire i flash i nije bog zna što radio. Video je bio gledljiv, ali mi je veći problem što flash nije prilagođen touchscreenu, pa ti tako kontrole videa ostanu minijaturne da moram skroz zumirati, pa onda neželi registrirati i sl. A pokušati preskočiti par minuta na video je ravno samoubistvu koliko bi se ispatio stim. A par puta mi se zbog flasha cijeli mob zblokirao da sam morao bateriju vaditi. 

Stoja
17 godina
odjavljen
Mob i flash

Sony Ericsson Xperia X1 -košta manje od 1000 kn, flash podržan u raznim varijantama.

Moj broj mobitela- 091 172 6697 Moja web stranica- http://mobiservis.webs.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mob i flash
aha, ok....

x1 zelim vec duze vrijeme kupit, i nisam znao da podrzava flash

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Pri3s7 kaže...
aha, ok....

x1 zelim vec duze vrijeme kupit, i nisam znao da podrzava flash

Sony Ericsson Flash Deployment, Flash Lite i Flash Player su podržani.

Moj broj mobitela- 091 172 6697 Moja web stranica- http://mobiservis.webs.com/
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice