8.5 milijardi dolara kes, za sav assets i700 miliona Skypovog duga.
Sta li ce se sad promeniti?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Hebe se njima sa ono što Skype posjeduje - bitna je korisnička baza.
Zamisli na idućoj verziji WPa - logiraš se sa Skype podacima kod prvog paljenja telefona i zoveš sve na skypeu free. Ako nekog nemaš na skype, kupiš par kredita (pare MSu) i zoveš. Mobilni operater ti skoro i ne treba - wifija ima svugdje. Jedino što ti treba je neki data paket kad nema wifi signala. MS je na to ciljao. Za 8.5 mlrd $ su dobili sve korisnike skypea i sav novac koji oni planiraju potrošiti.
Ispod kojeg si kamena živio?
Ispod kojeg si kamena živio?
Clap-clap, mister.
Govorim o totalnoj integraciji VOIP usluge u sam OS umjesto trenutnog pokretanja zasebnog programa. Na desktopu je isti kuac - ako me išta živcira kod startupa, to je Skype i MSN. Integracijom toga u OS bi bila savršena.
Naravno da je sad to izvedivo ali uvijek uključuje traženje, skidanje, podešavanje i u konačnici čekanje dodatnog programa da bi mogao nazvati nekog.
Clap-clap, mister.
Govorim o totalnoj integraciji VOIP usluge u sam OS umjesto trenutnog pokretanja zasebnog programa. Na desktopu je isti kuac - ako me išta živcira kod startupa, to je Skype i MSN. Integracijom toga u OS bi bila savršena.
Naravno da je sad to izvedivo ali uvijek uključuje traženje, skidanje, podešavanje i u konačnici čekanje dodatnog programa da bi mogao nazvati nekog.
Nije mislio na tebe, nego na korisnika koji otvorio temu, da je MS kupio skype zna se vec dugo,dugo...
@edge je pogodio. Doduše, bilo bi lijepo imati Skype duboko integrirano u OS, ali kako MS sve za*ere, tako će i ovo.