Odi u Security > Power i klikni gore desno na onaj zupcanik i iskljuc "Disable Linked launch"
Restartaj mob i trebalo bi biti ok, meni kada sam to iskljucio dolaze sve notifikacije bez problema
Odi u Security > Power i klikni gore desno na onaj zupcanik i iskljuc "Disable Linked launch"
Restartaj mob i trebalo bi biti ok, meni kada sam to iskljucio dolaze sve notifikacije bez problema
Gubim li garanciju ako ga rootam, vidim po postovima da je potrebno barem da bi se rjesio kineskih aplikacija. Mislio sam ga uzet iz hg spota cisto jer sam miran oko garancije.
Jel popravljaju i xiaomi uredaje ako se sta desu
da,baš taj...ma gledam sad ima na ebay.uk za 1400 kn s poštarinom...32gb verzija3gb rama,više mi se isplati a nema nikakve carine ni ništa
p.s kolega dal si ti iz Koprivnice?
Gogo,nemam telefon,mislio sam kupit,ali neznam uopće koja je razlika kod yunos-a i ovih naših international verzija na androidu,tj čitao sam negdje da neke app s google storea čak ne rade na tom yunos-u?!
Neznam zasto moram svaki dan brisati i instalirati MX player da bi gledao tv putem IPTV .. Imam instaliran zadnji kodek MX player.. instalirao sam i pro verziju ali isto se ponavlja..Neznam u cemu je problem...mobitel ili player, ili nesto drugo..
Skinuo 5.1.8.0A putem OTA updatea, zasada nema razlike između te verzije i bete 5.6.7.12.
Kroz par dana ću znati više.
5.1.8.0A za M2 Note.
Ovo su dvije liste za IPTV.. http://pastebin.com/raw/jmseyhvw i druga http://pastebin.com/raw.php?i=jmseyhvw imas li jednu da isprobam da provjerim..hvala!
Odavno mi je stigla nadogradnja (Flyme 5.1.8.0Y), ali pošto sam zadovoljan s ovom verzijom (5.1, FlymeOS 4.5.4.2A), nisam to još odradio. Sada update stiže i u vidu notifikacija, već ga je sam preuzeo, pa se razmišljam... Da idem samo na update ili da radim factory reset prije toga? Ukratko najbolji postupak molim, ty.
Jel ima netko problema s Hangouts notifikacijama dok je ekran ugasen na M2 Note? Viber i WA notifikacije dolaze normalno uvijek, a Hangouts samo kad je ekran upaljen - kad je ugasen, moras uci u aplikaciju i tek onda se pojavi. Naravno, sve je u Securityu popaljeno i omoguceno, cak sam i neki dan napravio OTA update za koji je javio da je stigao (cca 92 MB), ali i dalje nista...
Duuugo sam imao upravo tih problema s Hangoutsom, isprobavao sve živo, da bi na kraju odustao od Hangoutsa na neko vrijeme... Kasnije sam, sasvim slučajno, prčkajući po svoj sili opcija u Security aplikaciji uspio rješiti stvar... kako točno, ne sjećam se nažalost. Cijela ova frka oko notifikacije na Flyme OS-u stvarno nije trebala jednom proozvođaču kao što je Meizu (inače, jedina veća zamjerka ovom mobitelu).