MEIZU M2 Note

poruka: 1.882
|
čitano: 365.502
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
MEIZU M2 Note

Odi u Security > Power i klikni gore desno na onaj zupcanik i iskljuc "Disable Linked launch"

Restartaj mob i trebalo bi biti ok, meni kada sam to iskljucio dolaze sve notifikacije bez problema

1 0 hvala 0
14 godina
Re: MEIZU M2 Note
Ja, sam skinuo zadnju stable verziju i pokrenuo sa power tipkom i volumen + nadogradnju, ali napokon i clear data kako već pita da sve izbriše. Prije toga sam sve pospremio na komp i sa titanium napravio backup aplikacija. Morao sam skinuti google instaler, ali sad je to išlo super brzo za razliku od prvi put kad je stigao mob. Izbrisao google acount i ponovno ga upisao i onda je sve bilo ok. Nakon svih tih nadogradnji bez clear data imao sam dosta, problema raznoraznih. Sad je sve za deset i prava uživancija😊 Hvala svima koji ovdje pomažu, svaka vam čast momci!
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
Prodajem svoj za M2note za soma kuna, kupljen u Harvey Normanu, sivi, račun i još 1,5god. jamstvo + dodatno Harvey jamstvo. Stanje 10/10.

0 0 hvala 0
12 godina
Ne mogu nigdi naći kako treba namjestiti da se dugim pritiskom na home tipku zaključa zaslon, pomoć ako netko zna?

0 0 hvala 0
9 godina
Eto
12 godina
Nema to, samo ovi dvi opcije
12 godina
Beta 5.6.7.12
9 godina
Isto imam taj software, doduše ja imam i Flyme tools, ali tamo nije ništa podešeno drukčije.
13 godina
neaktivan
evo decki ako se itko,od vas sjeca da sam govorio kako sam stalno gubio signal...danas mi je stigao napokon meizu m2note sa (agram je na kraju servisirao) servisa i problem je rijesen,zamijenili su plocicu s antenom i sad telefon radi kao zmaj 😌
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
Kaj nije mobis ovlašteni za Meizu ?
13 godina
neaktivan
i ja sam tako mislio...pazi ovo,oni su davatelj jamstva ali ne servisiraju telefone :) mozda i bolje,cuo sam samo losa iskustva s mescom
15 godina
MEIZU M2 Note

Gubim li garanciju ako ga rootam, vidim po postovima da je potrebno barem da bi se rjesio kineskih aplikacija. Mislio sam ga uzet iz hg spota cisto jer sam miran oko garancije.

You don't fucking play a videogame for 30 minutes... You spare at least an hour and a half. And end up playing 3 hours.
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
Ne gubiš jamstvo.

0 0 hvala 1
10 godina
neaktivan

Jel popravljaju i xiaomi uredaje ako se sta desu

13 godina
neaktivan
Gogo,dal mozda znas jel ima 5.1.0 6.0G verzija za m3 mini,jedan lik prodaje s njuskala,poslao mi je screenshot ali vidim da je yunos u pitanju?tj y verzija
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Vidim da ni na official stranicama flyme nema uopce za izabrat m3 i m3 note,nije mi jasno zasto
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
Ima za odabrati m3 i m3 note ali koliko vidim za m3 ima samo y verzija.
Ako pregovaras s ovim što cijeni m3 1099 kn, prodati ću ti ja m3 note za samo 100 kn više ;)
9 godina
Nema, stavi taj Yun os jer je skoro isti kao Flyme ali mislim "A"
13 godina
neaktivan
Z004 kaže...
Ima za odabrati m3 i m3 note ali koliko vidim za m3 ima samo y verzija.
Ako pregovaras s ovim što cijeni m3 1099 kn, prodati ću ti ja m3 note za samo 100 kn više ;)

da,baš taj...ma gledam sad ima na ebay.uk za 1400 kn s poštarinom...32gb verzija3gb rama,više mi se isplati a nema nikakve carine ni ništa

p.s kolega dal si ti iz Koprivnice?

13 godina
neaktivan
Gogo222 kaže...
Nema, stavi taj Yun os jer je skoro isti kao Flyme ali mislim "A"

Gogo,nemam telefon,mislio sam kupit,ali neznam uopće koja je razlika kod yunos-a i ovih naših international verzija na androidu,tj čitao sam negdje da neke app s google storea čak ne rade na tom yunos-u?!

13 godina
neaktivan
MEIZU M2 Note

Neznam zasto moram svaki dan brisati i instalirati  MX player da bi gledao tv putem IPTV .. Imam instaliran zadnji kodek MX player.. instalirao sam i pro verziju  ali isto se ponavlja..Neznam u cemu je problem...mobitel ili player, ili nesto drugo..

0 0 hvala 0
14 godina
MEIZU M2 Note

Skinuo 5.1.8.0A putem OTA updatea, zasada nema razlike između te verzije i bete 5.6.7.12.

Kroz par dana ću znati više.

root

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
za note 2 ili?
14 godina
Joka1 meni najnormalnije radi iptv i mx player. Možda, ti je do m3u liste? Ja plaćam jednu listu koju mogu gledati na više uređaja, ali ne u isto vrijeme.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
MEIZU M2 Note

5.1.8.0A za M2 Note.

root

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
mariclius kaže...
Joka1 meni najnormalnije radi iptv i mx player. Možda, ti je do m3u liste? Ja plaćam jednu listu koju mogu gledati na više uređaja, ali ne u isto vrijeme.

Ovo su dvije liste  za IPTV..    http://pastebin.com/raw/jmseyhvw       i druga   http://pastebin.com/raw.php?i=jmseyhvw   imas li jednu da isprobam da provjerim..hvala!

14 godina
Imam m3u koju placam i ne smijem djeliti. Imam je u smart tv ubačenu, u android box i meizu m2 note. Uglavnom radi sve ok. Javi se na pp. Pozdrav
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Isprobao ovu tvoju prvu i otvorio 3, 4 programe i svi rade. To na meizu m2 note. Isprobat cu još sutra pa se cujemo na pp.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
MEIZU M2 Note

Odavno mi je stigla nadogradnja (Flyme 5.1.8.0Y), ali pošto sam zadovoljan s ovom verzijom (5.1, FlymeOS 4.5.4.2A), nisam to još odradio. Sada update stiže i u vidu notifikacija, već ga je sam preuzeo, pa se razmišljam... Da idem samo na update ili da radim factory reset prije toga? Ukratko najbolji postupak molim, ty.

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.7.2016 17:38 (drexcya).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
frulex kaže...

Jel ima netko problema s Hangouts notifikacijama dok je ekran ugasen na M2 Note? Viber i WA notifikacije dolaze normalno uvijek, a Hangouts samo kad je ekran upaljen - kad je ugasen, moras uci u aplikaciju i tek onda se pojavi. Naravno, sve je u Securityu popaljeno i omoguceno, cak sam i neki dan napravio OTA update za koji je javio da je stigao (cca 92 MB), ali i dalje nista...

Duuugo sam imao upravo tih problema s Hangoutsom, isprobavao sve živo, da bi na kraju odustao od Hangoutsa na neko vrijeme... Kasnije sam, sasvim slučajno, prčkajući po svoj sili opcija u Security aplikaciji uspio rješiti stvar... kako točno, ne sjećam se nažalost. Cijela ova frka oko notifikacije na Flyme OS-u stvarno nije trebala jednom proozvođaču kao što je Meizu (inače, jedina veća zamjerka ovom mobitelu).

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice