MEIZU M2 Note

poruka: 1.882
|
čitano: 365.734
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: MEIZU M2 Note
Isto kao i gore - samo APN za Vip dodaj..
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

može malo konkretnije, nisam tu doma..

10 godina
neaktivan
MEIZU M2 Note

pozdrav,

preko ovog foruma sam dobio puno info o ovom mobu pa da i sam podijelim nešto...

uzeo sam preko Aliexpressa(link sa 3 stranice) i stigli su mi dva komada za 11 dana 156,99+15,79 dhl...

tražio sam neotvorene i sve je bilo ok...postavio google installer i odmah upgradae flyme 4.5.3U...

tada je nastao problem sa imenikom i svim vezanim za imenik(sporo učitavanje, spori CLIP, u viberu isto)

na meizu fb su mi rekli da sačekam update ili neka vratim na tvorničke...linijom manjeg otpora čekao sam upgrade i odmah stavio 4.5.4. U...

mob se još ubrzao i još brže radio ali su problemi sa imenikom ostali...

kad sam vratio na tvorničke sve je bilo sređeno i radi bez greške :)

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
na preth stranici, nedjelja pred tjedan dana, popisao sam sve app koje sam na m2 mini uspjesno posmrzavao te o 4。5。3a
10 godina
neaktivan
ispravak: o 4.5.3.2a
14 godina
MEIZU M2 Note

sad još stavi 4.5.4A

PROTIV

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
da, Note je dobio 4.5.4, ali za Mini je zadnji 4.5.3.2
14 godina
A ni taj nema nas jezik?
14 godina
MEIZU M2 Note

I verzija softwarea ima hr jezik, A ne.

iclock2much

1 0 hvala 1
10 godina
neaktivan
Kako se mijenja iz U verzije u A verziju i što je bolje?
Mislim sada mi sve radi perfektno, zašto da mjenjam?
9 godina
neaktivan

POMOĆ POMOĆ i dalje imam problema s viberom.. ja sam isto učinio ovaj korak-- security> permisions ali dok koristim mobitel viber je online, ako ga 3 minute pustim sa strane viber postaje offline i ne primam ni poruke ni pozive.. inače mob je u svemu drugom odličan, samo problema sa viberom imam za sada.. a imam ga oko tjedan dana.

Kako ovo riješiti?

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.9.2015 21:25 (Barbar).
10 godina
neaktivan
Mislim da se na A ediciju prelazi jednostavno, po modelu i trazenom broju verzije treba skinuti pripadni update.zip i pokrenuti ga:
http://downloads.meizufans.eu/?dir=m2%2Ffirmware%2Fstable

Prednost A edicije su (navodno naj) cesci updateovi.

PS: Prelazak na internacionalnu I ediciju kompliciraniji je i zahtijeva ADB:
https://meizufans.eu/forum/topic/2599/guide-how-to-install-i-international-firmware-on-your-chinese-mainland-meizu
10 godina
neaktivan
Soto kaže...
Sad mi nudi novu verziu Flyme tj 4.5.3.2A pa me zanima da li je pametno staviti ovu verziju ili?

Ako nisi stavio i nemoj samo izgubis hrv prijevod ostalo sve manje vise isto  :)

uspjeo sam zblesirat 2 gb rama da zastopa hahaha :)

btw ako neko zeli upgrejd ovu verziju a nece mu da se restarta mob kad je skine onda manuelno

restart> power i vol + i izbaci 2 opcije upgrejd i clear data i biras on sam nastavi dalje radit :D

ovo cisto informativno jer meni nije htjeo se restartat nakon sto je skinut file na mob

9 godina
neaktivan
MEIZU M2 Note

Iskustva sa najnovijom verzijom FlymeOS-a 4.5.4? I da li neko ima problema sa SMS-ovima koji ne stizu i slicno? Na par mjesta sam procitao da se desava to, kao i da neke notifikacije ne stizu. Pozdrav svima

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Skinuo sam novu verziju Flyme-a 4.5.4 U (iamo sam na mobu kada sam došao A verziju Flyme-a ali me nakon update-a na 4.5.3 prebacilo na U verziju i oda tada nemam HR jezik) prekjučer i nema nikakvih problema sa primanjem ili slanjem SMS-a ili bilo kojih drugih smetnji ali ne vidim niti nakakva poboljšanja niti promjene barem za sada.

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.9.2015 19:57 (fakincina).
10 godina
neaktivan
Barbar kaže...

POMOĆ POMOĆ i dalje imam problema s viberom.. ja sam isto učinio ovaj korak-- security> permisions ali dok koristim mobitel viber je online, ako ga 3 minute pustim sa strane viber postaje offline i ne primam ni poruke ni pozive.. inače mob je u svemu drugom odličan, samo problema sa viberom imam za sada.. a imam ga oko tjedan dana.

Kako ovo riješiti?

Imao sam sličan problem i ja sa sinkronizacijom Vibera, WhatsApp-a i Gmail-a. Sinkronizacija je bila omogućena i uključena ali ponekad je prošlo po nekoliko sati da mi dođe email viber ili vocap poruka.

Skinuo sam AutoSync Account Activator (isprobao sam ih cca 50) koji je vrlo jednostavan i radi besprijekorno. Dodaš račune za koje želiš sinkronizaciju i u kojem intervalu npr. svakih 5, 10, 15 ... minuta itd. Uglavnom više nemam nikakvih problema.

Dakle skini sa google playa AutoSync Account Activator i nečeš imati nikakvih problema više.

15 godina
MEIZU M2 Note

bok. mobitel bi mi trebao doci u cetvrtak. 

sta bi trebao sve napraviti kada mi dode, da se rijesim sveg bloatwarea? 

http://trakt.tv/user/MjezZza
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Barbar kaže...

Kako ovo riješiti?

Pozdrav,imao sam isti problem a resio sam tako sto sam upalio aplikacije koje zelim(viber,gmail,fb) i kad povuces od dole na gore i iskoci ti multitask program samo drzi prstom na te ikonice i pojavice se katanac na njima i one ce stalno ostati onda upaljene i radice u pozadini.

9 godina
neaktivan

Stvarno radi! Hvala ti puno! Spasio si me :)

9 godina
neaktivan
Romeo Crennel kaže...
Barbar kaže...

Kako ovo riješiti?

Pozdrav,imao sam isti problem a resio sam tako sto sam upalio aplikacije koje zelim(viber,gmail,fb) i kad povuces od dole na gore i iskoci ti multitask program samo drzi prstom na te ikonice i pojavice se katanac na njima i one ce stalno ostati onda upaljene i radice u pozadini.

Spasio si me.. hvala puno!

9 godina
neaktivan
fakincina kaže...
Barbar kaže...

Kako ovo riješiti?

Imao sam sličan problem i ja sa sinkronizacijom Vibera, WhatsApp-a i Gmail-a. Sinkronizacija je bila omogućena i uključena ali ponekad je prošlo po nekoliko sati da mi dođe email viber ili vocap poruka.

Skinuo sam AutoSync Account Activator (isprobao sam ih cca 50) koji je vrlo jednostavan i radi besprijekorno. Dodaš račune za koje želiš sinkronizaciju i u kojem intervalu npr. svakih 5, 10, 15 ... minuta itd. Uglavnom više nemam nikakvih problema.

Dakle skini sa google playa AutoSync Account Activator i nečeš imati nikakvih problema više.

Hvala na odgovoru! 

14 godina
Na toj traci mi nema vibera. Kako staviti ikonu od vibera na tu traku?
14 godina
E jesam blesav, nisam dobro procitao i evo uspio sam sve rjesiti. Nemam na mobu opciju edit za urediti poruku tako davmozete obrisati moje poruke. Hvala:)
14 godina
E jesam blesav, nisam dobro procitao i evo uspio sam sve rjesiti. Nemam na mobu opciju edit za urediti poruku tako davmozete obrisati moje poruke. Hvala:)
10 godina
neaktivan
Taj AutoSync Activator stvarno radi:)
Izgleda cak da mu u Securityju ne treba ni autolaunch permission.
Tnx
10 godina
neaktivan
zgf kaže...
Taj AutoSync Activator stvarno radi:)
Izgleda cak da mu u Securityju ne treba ni autolaunch permission.
Tnx

Radi savršeno. Možeš mu naredit šta i kada želiš da radi. Odlična aplikacija.

11 godina
neaktivan
MEIZU M2 Note

Kupia sam M2 mini, generalno mob je super ali nerviraju me sve kineske aplikacije. Za promijeniti temu moran se probijati kroz šumu kineskih hijeroglifa. Da li bi I verzija software-a poboljšala stvar, i ako da, kako da je skinem (s obzirom da im trenutno ne radi link na službenu stranicu)?

0 0 hvala 0
14 godina
MEIZU M2 Note

Odlucio sam uzeti ovaj mob nakon dana dvoumljenja i pretrage jednostavno mi je najbolji omjer ulozenog i dobivenog.

Htio sam uzeti preko alijaex ali sam nasao i na njuskalu iste (bar meni djeluje isti kao laiku) iste i cijene sad kako saznati da li su internacinalni i isplati li se riskirati ako nisu pa ih uzmem po vama ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
MEIZU M2 Note
jel se moze kako iskljuciti ovaj locksceen on meizu-a i da imam od cistog androida? zelim imati obavijesti na lockscreenu i da duplim klikom ih pokrenem
http://trakt.tv/user/MjezZza
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
MEIZU M2 Note

Kod upgrade na noviju verziju flyme os-a dal dolazi do bilo kakvih gubitaka podataka, aplikacija, dal treba ponovno play store slagat i slicno?

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice