LoL SGS3 umro iz cista mira LoL

poruka: 9
|
čitano: 1.136
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Upravo mi je telefon krepal iz meni nepoznatih razloga.

Nisam radil nist. Stajal je na stolu i reko da vidim ako ima kaj new kad ono ekran nula bodova, ni bu ni be.

Izvadil sam bateriju i dalje se nist ne desava, opce se ne boota, nista.

Any idea?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Izasao SGS4...pa se uključio unutrašnji tajmer za selfdestruct... ;)

Ako ti je u garanciji ne bi ja tu nista mudrovao vec bi ga nosio...

Moj PC  
8 0 hvala 0
17 godina
Re: LoL SGS3 umro iz cista mira LoL
Je u garanciji ali garant budem se nacekal na novi uredaj plus ne znam ak budem prije petka stigel do ducana jer radim duze nego fakin ducan.
17 godina

Pretpostavljam da imaš tzv. Insane Chip, odnosno da ti se dogodio SDS (sudden death sindrom). Ako je tako, dobiti ćeš potpuno novi S3.

0 0 hvala 0
14 godina

Ništa ne diraj, pravac garancija... Ili će ti taj srediti ili ćeš dobiti novi...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Sad mi je palo na pamet. Ak dobim novi telefon mogel bi ga prodat jer je novi i dodat neku lovu pa ubrat SGS 4.

Mozda to kaj je krepal i nije neka katastrofa.
Jedino me zivcira kaj mi je sad balosje BlizzardAuthenticator i RBA softver koji sam prije dva tjedna aktiviral. Moral budem pak iti u banku i izgubit pol jutra.
16 godina
NEW_MAN kaže...
Sad mi je palo na pamet. Ak dobim novi telefon mogel bi ga prodat jer je novi i dodat neku lovu pa ubrat SGS 4.

Jedino me zivcira kaj mi je sad balosje BlizzardAuthenticator i RBA softver koji sam prije dva tjedna aktiviral. Moral budem pak iti u banku i izgubit pol jutra.

sto se blizzard auth tice, ako si si zapisao onaj code koji ti kaze kad ga instaliras da si zapises, onda ces na bilo kojem uredjaju novom samo taj code upisati i restoreati pratkicki taj blizz auth... tako je meni bilo... presao sa iphone na note i nasao taj code..iako sam imao muku da ga nadjem... 

MuWu
14 godina
neaktivan

danas rikno moj galaxy ace.. nikad vise samsung sroteks.. sretno sa telefonom 

xfact
Poruka je uređivana zadnji put uto 19.3.2013 13:45 (=xfact=).
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
MujagaWudakhi kaže...
NEW_MAN kaže...

sto se blizzard auth tice, ako si si zapisao onaj code koji ti kaze kad ga instaliras da si zapises, onda ces na bilo kojem uredjaju novom samo taj code upisati i restoreati pratkicki taj blizz auth... tako je meni bilo... presao sa iphone na note i nasao taj code..iako sam imao muku da ga nadjem... 

Je spremil sam si code u note na telefonu, a posto je telefon rekel svoje mogu se obratit Blizzu na drugu shemu.

Vec sam jednom reinstaliraval authenticator bez tog codea i nije tolka drama, samo se mora cekat na odgovor supporta duze od jednog dana.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice