LG Optimus L9

poruka: 111
|
čitano: 34.873
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: LG Optimus L9

MiniTool Partition Wizard Home Edition

13 godina
odjavljen
A147 kaže...

Jesi li stavio da je primary particija?

12 godina
neaktivan
Robilad kaže...
A147 kaže...

Jesi li stavio da je primary particija?

Naravno. Sve pokusao i nista...

11 godina
neaktivan
LG Optimus L9

Kupio sam nedavno lg l9 2 i odmah mi se poceo resetirati. Svako malo iz cista mira se resetira,to traje vec tjedan dana,nez u cemu je problem. Jel imao netko slicnih problema?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
LG Optimus L9

Ako imaš garanciju i račun, odi ga zamijeni.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
LG Optimus L9

totalni sam laik sto se tice smartphonea,ovo mi je prvi,pa nez jesam nesto sam uprskao,dns mi je ok,prijasnjih dana se znao po par puta resetirati. Imam garanciju al ga ne bih nosio ak nije nesto ozbiljno,al se moze samo rjesiti! imate neki savjet?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
gata21 kaže...

totalni sam laik sto se tice smartphonea,ovo mi je prvi,pa nez jesam nesto sam uprskao,dns mi je ok,prijasnjih dana se znao po par puta resetirati. Imam garanciju al ga ne bih nosio ak nije nesto ozbiljno,al se moze samo rjesiti! imate neki savjet?

savjet ti je da odes tamo di si ga kupio i kazes kaj je. doduse, to se napravi odmah. sad ga nosis u servis

15 godina
neaktivan
LG Optimus L9

Jel moguće kako spojiti mob na TV preko USB-a ali da mi se pokaže slika sa mobitela na televizor? Znam da ima onaj Mobile High Definition Link ili kako se to već zove, ali mogu li ga spojiti ovako samo sa USB-om?

Ako ne, planiram si kupiti onaj Android Quad Core CX-919 za TV. Hoću li moći preko njega gledati TV kanale (streamove) kao preko mobitela? Hvala.

1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
LG Optimus L9

Pozdrav.

Ne znam da li je ova tema prikladna za moje pitanje ali ako nije nadam se da cete mi oprostiti buduci da sam bas novi ovdje :)

Radi se o sljedecem:

Kupio sam prije 3 mjeseca mobitel LG Optimus L9. Sve je radilo perfektno medjutim odjednom je poludio.

Dok je aktivan radi perfektno, nema apsolutno nikakvih smetnji. Cim je u fazi mirovanja, sam se zakljuca tj. klasika, fabricki ugasi se displej, nema sanse da ga vise upalim vec moram izvaditi bateriju pa vratiti i onda upaliti.

A sto je jos cudnije dok je ugasen ja sam dostupan ??? To mi nikako nije jasno ...

Nosio sam ga na servis, oni opet kazu da je sve ok, kao virus usao u software i da je punjac zezao. Kao promijenili su software, dali mi novi punjac ali opet isto ... !!! Nista mi nije jasno ...

Da li je imao neko slican problem, ako jeste neka se javi, a i ostli ako imate bilo kakav savijet dobro ce mi doci.

Hvala 

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
LG Optimus L9

Jel vama onaj volume control bugovit. Stisnem gumb jednom i pojača se za 2 nekada i više. Postoji li riješenje za to? To mi se događa od kad imam mob ali mislio sam da će se to samo popraviti.

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
LG Optimus L9

Pozz ekipi s foruma i drago mi je sto sam član i sto imam ovaj mobb,, LG Optimus l9 p760,,, neznam jeli prava tema za to ali probat cu,,mob radi extra sem wifi neće da se poveze na sve modeme samo kao trazi IP  i slicno a negdje se i poveze i ima ikonica gore za wifi u vrhu a kad uđem recimo u google play vrti se onaj krug i poslije pise da nema konekcije,,softver je 4.1.2 verzija P76020h-EUR-XX pa sad pitanje,,dali moze biti nesto do sw kao bug da nece svaki put da prepozna wifi i dali bi sta pomoglo da se vrati na fabrički sw 4.0.4 hvala ....

panatus

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Niko izgleda nema rijesenje ili kakav odgovor,,bilo sto bi mi dobro doslo

panatus
13 godina
LG Optimus L9

Koji protection imaš na wifi?

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

BiH Telecom adsl WPA/WPA2 PSK

,,spoji se po nekad samo je spor net do bola i sporo sve otvara,,dok na druge modeme npr ZTE samo pise pribavljam IP

panatus
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.11.2014 17:07 (panatus).
15 godina
neaktivan
LG Optimus L9

Probaj promijeniti DNS na mobitelu.

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.11.2014 17:08 (Marko :D).

0 0 hvala 1
10 godina
neaktivan

evo slika i ovako mi se desi kod kuce  

panatus
10 godina
neaktivan

imaju na 2 mjesta DNS1 107.181.174.150  I DNS2 8.8.8.8

panatus
15 godina
neaktivan
LG Optimus L9

U DNS 1 upiši 8.8.8.8, a u DNS 2 8.8.4.4

0 0 hvala 1
10 godina
neaktivan

evo poslije toga kad sam zamijenuo DNS 

panatus
10 godina
neaktivan

jos nista nisam rijesio za ovaj tell,,jel bih mozda pomoglo da ga vratim na fabricki 4.0.4 

panatus
14 godina
neaktivan
zanima me kod l9 dal se mjenja staklo sa lcd-om skupa ili svako posebno?
by Težak
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice