LG Optimus 7 i Windows Phone 7

poruka: 60
|
čitano: 12.654
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
RE: LG Optimus 7 i Windows Phone 7

Probao sam sve USB portove, brisao zune, skidao druge verzije, čak sam probao i u MFG-u štimati koji tip konekcije za usb, ma sve živo sam probao ali jednostavno ga zune ne prepoznaje.

Komp doduše prepozna da se radi o LG CDMA telefonu i instalira drivere, no naravno ne vidim ga nigdje u systemu (zbog one restrikcije da telefon bude kao storage).

Probam danas i reset telefona, iako mi žao svih aplikacija. Nisam mogao ni backup napraviti jer ga nikako nisam ni spojio s kompom jbg

Hvala na savjetu, javim rezultat nakon restarta moba!

Poz

14 godina
neaktivan
extravaganza kaže...

Probao sam sve USB portove, brisao zune, skidao druge verzije, čak sam probao i u MFG-u štimati koji tip konekcije za usb, ma sve živo sam probao ali jednostavno ga zune ne prepoznaje.

Komp doduše prepozna da se radi o LG CDMA telefonu i instalira drivere, no naravno ne vidim ga nigdje u systemu (zbog one restrikcije da telefon bude kao storage).

Probam danas i reset telefona, iako mi žao svih aplikacija. Nisam mogao ni backup napraviti jer ga nikako nisam ni spojio s kompom jbg

Hvala na savjetu, javim rezultat nakon restarta moba!

Poz

Evo rješeno,

hvala ti na pomoći "ivn_k" imao si pravo prijatelju, ipak mu je trebao restart da proradi :)

Pozdrav!

17 godina
neaktivan

Jel netko zna (pouzdano, da je probao recimo) moze li se iz HR kupljeni WP7 uredaj registrirati pa da se moze pokretati/testirati vlastite aplikacije na njemu?

Rjesava jednostavne probleme u podforumu Programiranje od 2008. xD

0 0 hvala 0
16 godina
RaLe kaže...

Jel netko zna (pouzdano, da je probao recimo) moze li se iz HR kupljeni WP7 uredaj registrirati pa da se moze pokretati/testirati vlastite aplikacije na njemu?

pa ova je ekipa razvaljivala WP7 pa možeš možda nekog od njih kontaktirati:

http://www.netokracija.com/windows-phone-7-lg-radionice-5198

Einsteine, da ti olakšam teoriju: samo za svemir postoji vjerojatnost da nije bezgraničan
16 godina

LG nemre biti dobar da oćeš

16 godina
neaktivan
Memphis kaže...

Ako ga nemaš, onda ne se{#}ri

17 godina

I ja sam bio skeptican u vezi LG-ja ali svi ga hvale... Al ja ga svejedno nebi kupio :)

Idemo kod Petre Sanader na party... nema joj staroga doma!

0 0 hvala 0
16 godina
berofx kaže...
Memphis kaže...

Ako ga nemaš, onda ne se{#}ri

Moraš znat jednu stvar da sam imao nekoliko LG mobitela i i možda jedan ima koji nije završio na reklamaciji, općenito LG mobiteli su shit kome god krivo ili drago ali to je tako zato jesu povoljniji. Razina kalitete zaostaje za drugima.

16 godina
tnakir kaže...

I ja sam bio skeptican u vezi LG-ja ali svi ga hvale... Al ja ga svejedno nebi kupio :)

daj mi reci tko to svi?? Ja još nikog nisam čuo da je nešto dobro reko za LG mobitele, ne računam ove subjektivnog mišljenja!

17 godina
Memphis kaže...
tnakir kaže...

daj mi reci tko to svi?? Ja još nikog nisam čuo da je nešto dobro reko za LG mobitele, ne računam ove subjektivnog mišljenja!

Ja govorim o Optimusu 7

Idemo kod Petre Sanader na party... nema joj staroga doma!
16 godina
Memphis kaže...

Čuj i ja sam rekao da neću imati LG-a nakon što je pred par godina žena imala neki ženskasti i taj je dobro radio i samo jednom u 3 godine tražio reinstalaciju softwarea.

Ja sam vagao između precijenjenoga samsunga i9000 i Optimusa i presudilo je par činjenica:

- LG je taman veličine da jednom rukom mogu tipkati po bilo kojem dijelu ekrana

- izrađen je čvršće sa više metala i zato bolje leži u ruci

- WP7 je bolje pripremljen za poslovne potrebe (MS Office + ActiveSync + Sharepoint)

- WP7 mi izgleda brži i fluidniji sustav od Androida trenutno

- torbicu za Samsunga je gotovo nemoguće naći, a da k nečemu izgleda (zbog njegove širine)

Einsteine, da ti olakšam teoriju: samo za svemir postoji vjerojatnost da nije bezgraničan
16 godina
neaktivan
Meni se cini da je nekvaliteta LG mobitela čista predrasuda. Naime, to proizlazi iz činjenice da LG radi jako puno jeftinih mobitela za trzista kine i indije. Onda se činjenica da je velik broj LG mobitela projecira na Optimus 7 koji nema jeftingo elementa u sebi. Samsunge recimo ne bije glas jeftinih jer vec dugo vremena rade i skupe, kvalitetne mobitele, ali pođite u neki dućan i uzmite u ruku optimus 7 i u drugu ruku Galaxy s. Nakon toga mi recite koji vam se cini jeftiniji i nekvalitetniji. 
16 godina
ivn_k kaže...
Meni se cini da je nekvaliteta LG mobitela čista predrasuda. Naime, to proizlazi iz činjenice da LG radi jako puno jeftinih mobitela za trzista kine i indije. Onda se činjenica da je velik broj LG mobitela projecira na Optimus 7 koji nema jeftingo elementa u sebi. Samsunge recimo ne bije glas jeftinih jer vec dugo vremena rade i skupe, kvalitetne mobitele, ali pođite u neki dućan i uzmite u ruku optimus 7 i u drugu ruku Galaxy s. Nakon toga mi recite koji vam se cini jeftiniji i nekvalitetniji. 

Vjeruj mi nije, ja se svaki put uvijerim kad kupim neki LG mobitel!

Ja ne govorim o dojmu, nego o kvaliteti samog uređaja, što se pokaže s vremenom a ne kroz par dana korištenja, kod nekih i tad, recimorada toucha i slično!

16 godina
neaktivan
Nema ništa drugo nego da se složimo da se ne slažemo, a vrijeme će pokazati jel ovaj uređaj kvalitetan ili nije....

Inace, ali to moze biti 1/100 jedna prijateljica ima onaj jedan LG koji je bio dosta popularan jedno vrijeme (nije chocolate) sa dobrom kamerom i cijeli je touchscreen... ima ga (mislim) vec tri godine i nema s njim nikakvih problema...
16 godina
neaktivan
ivn_k kaže...
Nema ništa drugo nego da se složimo da se ne slažemo, a vrijeme će pokazati jel ovaj uređaj kvalitetan ili nije....

Inace, ali to moze biti 1/100 jedna prijateljica ima onaj jedan LG koji je bio dosta popularan jedno vrijeme (nije chocolate) sa dobrom kamerom i cijeli je touchscreen... ima ga (mislim) vec tri godine i nema s njim nikakvih problema...

K990i Viewty. Super mobitel, nikad problema sa njime.

16 godina

ne možeš gledat na 2-3 čovjeka koje poznaš, gleda se na ukupan broj reklamacija a LG je tu vodeći!

17 godina
neaktivan
Memphis kaže...

ne možeš gledat na 2-3 čovjeka koje poznaš, gleda se na ukupan broj reklamacija a LG je tu vodeći!

Možda jesu stari mobiteli entry modeli na androidu smeće zbog kućišta i ekrana i neki stari lg mobiteli koji su uglavnom bili jeftini ali optimus 7 nije njihova liga.On je dosta bolje napravljen robusnije,s metalnim kućištem i touch ekranom isto ili bolje nego iphone.To je uglavnom zaslužan microsoft jer je odredio da trebaju bit robusni,dobre kvalitete mobiteli za win7 pa su ovi trebali slušat.Tu politiku tera i apple i po meni je bolja nego da proizvođači štancaju 20 mobitela po kvartalu i uopće se o njima ne brinu zato kaj je google sve dopustio što može bit dobro u neki slučajevima(open sistem,jeftinije aplikacije,može brzo postat popularan kao android jer je za široku masu)aili može bit loš je proizvođaćeva je zadnja riječi ubacuju svoje softwere pa zbog toga ide sporo updejt na novu verziju proizvoda i ima previše uređaja na tržištu što stvara fragmentaciju.

16 godina
neaktivan

Gle, jedino što ne valja na LG Optimus 7 je kamera. Kraj priče, ostatak mobitela je fenomenalan.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Memphis kaže...

Znam ja to, zato sam i napisao da to moze biti jedna od sto, ili jedan od sto slucajeva (ogradio sam se unaprijed, jer sam svjestan da je to iskustvo jedne od 100) i nisam to nikako mislio prikazati kao referentan podatak. Ali, sad kad sam vec povucen za jezik evo malo podataka, buduci da si ti napisao da se gleda ukupan broj reklamacija gdje je LG navodno vodeci. Jel ta izjava temeljena na necemu, ili je ovako dana ... 

Za Optimus 7 uopce ne mozemo govoriti koliko je kvalitetan ili nije jer je vani 3-4 mjeseca, ali evo malo koji su smartphoni najcesce vracani zbog kvara KLIK (hint BB). ZD net je izabrao top 5 najgorih mobitela 2010 godine KLIK (nema niti jednog LG-a)

Molim te shvati da ja ovo ne pisem iz nekih svađalačkih razloga, ali ne mozemo se razgovarati tako da ja ne smijem iznositi svoja subjektivna iskustva, a ti pišeš

"LG nemre biti dobar da oćeš"

"Moraš znat jednu stvar da sam imao nekoliko LG mobitela i i možda jedan ima koji nije završio na reklamaciji"

"Ja još nikog nisam čuo da je nešto dobro reko za LG mobitele"

"ja se svaki put uvijerim kad kupim neki LG mobitel"

Meni se sve ove gore navedene izjave čine čisto subjektivne...

16 godina
ivn_k kaže...
Memphis kaže...

Znam ja to, zato sam i napisao da to moze biti jedna od sto, ili jedan od sto slucajeva (ogradio sam se unaprijed, jer sam svjestan da je to iskustvo jedne od 100) i nisam to nikako mislio prikazati kao referentan podatak. Ali, sad kad sam vec povucen za jezik evo malo podataka, buduci da si ti napisao da se gleda ukupan broj reklamacija gdje je LG navodno vodeci. Jel ta izjava temeljena na necemu, ili je ovako dana ... 

Za Optimus 7 uopce ne mozemo govoriti koliko je kvalitetan ili nije jer je vani 3-4 mjeseca, ali evo malo koji su smartphoni najcesce vracani zbog kvara KLIK (hint BB). ZD net je izabrao top 5 najgorih mobitela 2010 godine KLIK (nema niti jednog LG-a)

Molim te shvati da ja ovo ne pisem iz nekih svađalačkih razloga, ali ne mozemo se razgovarati tako da ja ne smijem iznositi svoja subjektivna iskustva, a ti pišeš

"LG nemre biti dobar da oćeš"

"Moraš znat jednu stvar da sam imao nekoliko LG mobitela i i možda jedan ima koji nije završio na reklamaciji"

"Ja još nikog nisam čuo da je nešto dobro reko za LG mobitele"

"ja se svaki put uvijerim kad kupim neki LG mobitel"

Meni se sve ove gore navedene izjave čine čisto subjektivne...

temeljena na vipnetovoj statistici poslovnih korisnika!

ništa nije suvjektivno niti nema reazloga biti, sve je temeljeno na vlastitom iskustvu, da ne bi shvatio nemam ništa protiv LG-a, dapače jako mi se sviđaju njihovi modeli imaju super dizajn ali nažalost to je sve!

14 godina

bio sam otvorio novu temu jer nisam uspio pronaci ovu... zanimaju me misljenja ljudi koji su imali ili jos uvijek imaju optimusa i koji su naravno korisnici wp7 sta im se cini nakon par mjeseci koristenja OS-a... nazad na andorid ili ?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: LG Optimus 7 i Windows Phone 7
antagonist kaže...

bio sam otvorio novu temu jer nisam uspio pronaci ovu... zanimaju me misljenja ljudi koji su imali ili jos uvijek imaju optimusa i koji su naravno korisnici wp7 sta im se cini nakon par mjeseci koristenja OS-a... nazad na andorid ili ?

Iako je mobitel super, mijenjao bih ga za Desire ili iPhone 3gs bilo kad.

14 godina
berofx kaže...
antagonist kaže...

Iako je mobitel super, mijenjao bih ga za Desire ili iPhone 3gs bilo kad.

po performansama sam vidio da je u rangu desire-a, x10 ali tebi se bice ne svida OS jel?

16 godina
antagonist kaže...

Iako mnogi zaziru od LG-a jer je ovo ipak prvi njihov mobitel u ovoj klasi, smatram da je posao odrađen odlično. A kamera koja je slabija je za trunku slabija od Samsunga 9000 tak da niti to nije neki nedostatak. Što se kamere tiče, danas možeš zaboraviti dobru kameru na pametnom telefonu i tu je priči kraj. Jednostavno te mikroskopske kamere su ograničene svojom veličinom i ne možemo očekivati od njih nešto više bez obzira na broj gigapiksela koje će nabiti na njih.

OS je odličan u onome što radi, kako privatno tako i poslovno. Osobito poslovno jer otvaranje/uređivanje dokumenata na njemu je odlično, a preciznost prikaza .doc ili .ppt fileova je za 5 klasa bolja nego na najboljoj Androidovoj Office aplikaciji.

Veliki minus ide manjku aplikacija, no i tu se stvari kreću na bolje, a sudeći po odlukama Nokije WP7 će postati ključni igrač na tržištu.

16 godina
neaktivan
antagonist kaže...

po performansama sam vidio da je u rangu desire-a, x10 ali tebi se bice ne svida OS jel?

Ma OS je super, ja uvijek želim nešto drugo {#}

15 godina
neaktivan

Pozdrav!

Zanima me da li netko zna kako prebacit neku datoteku na mob preko računala(njegov OS je Windows 7) npr. neki .pdf file?

Imam instaliran Zune ali neznam kako, računalo uopće ne prikaže da je spojen neki uređaj.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
početnik kaže...

Pozdrav!

Zanima me da li netko zna kako prebacit neku datoteku na mob preko računala(njegov OS je Windows 7) npr. neki .pdf file?

Imam instaliran Zune ali neznam kako, računalo uopće ne prikaže da je spojen neki uređaj.

Fotke, video fajlove i muziku radis sa Zune-om kao i instalacije programa i igara, a sto se tice dokumenata kao pdf ili office fajlova onda koristi skydrive!

15 godina
neaktivan

Što preko skydrivea mogu pregledavat dokument samo dokle sam na netu, jer mi se nije skinuo pdf na mob?

Postoji koji način da se prenese pdf preko kabla?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Kod mene je sve pdf-ove koje imam na skydriveu telefon preuzeo na svoju memoriju i kad god zelim mogu ih pregledati a DOC mogu i editovati! To da moras biti online mi je nepoznato!

15 godina
neaktivan

Zna li netko kada izlazi Windows Phone 7.8 update za LG Optimus 7?

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice