koju si temu stavio
onu iphone
koju iphone ???!!!!
iphone temu!!
paaaaaaaaa kako se zove
tko ju je napravio
gdje si je skinuo
pa kak da ti netko pomogne kad ti kažeš tri riječi
koju si temu stavio
onu iphone
koju iphone ???!!!!
iphone temu!!
paaaaaaaaa kako se zove
tko ju je napravio
gdje si je skinuo
pa kak da ti netko pomogne kad ti kažeš tri riječi
imas izbor da ga flesas ali mislim da nema potrebe... to sam ja isto proso, skinio sam iphone temu v171 i sad radi...
imas izbor da ga flesas ali mislim da nema potrebe... to sam ja isto proso, skinio sam iphone temu v171 i sad radi...
DAJTE POjasnite mi pls malo bolje sta da ucinim, onaj sta je na prvoj str ono je zbrkano sve S:
EDIT: ima neko link da si skinem iphone temu v171?
DAJTE POjasnite mi pls malo bolje sta da ucinim, onaj sta je na prvoj str ono je zbrkano sve S:
probaj si pomoc ovom stranicom...http://www.lgcookie.netau.net/index.php?topic=6.0 ako neide imam drugo rjesenje...
misliš 1.7.1
ukopčaj mob prek masovno.....>mem. telf.->flash contents i promijeni ime swf dat. u idle_widget.swf
evo ti link od foruma http://www.mylgcookie.com/index.php/topic,5628.0.html
misliš 1.7.1
ukopčaj mob prek masovno.....>mem. telf.->flash contents i promijeni ime swf dat. u idle_widget.swf
e upravo tu temu ja imam... i da te utjesim... nije bas nesto... jedino sto mi se svidja je to za otkljucavanje... i ne... mislim da ja nisam nista mjenjao... moras promjenit idle keylock i idle widget u svom CUST-u pa to vratit natrag na mob (s onim EN utils programom) i onda masovno spremanje pa ubacis ono sto si skinio s neta u flash content mapu i kad ga istekas s kabla to bi trebalo funkcionirat... moram nac negdje te upute... nisu na toj stranici... ako hoces bas detaljno...
misliš 1.7.1
a imas upute kak da instal?
misliš 1.7.1
a imas upute kak da instal?
ma imam al ajd napisat cu ti sutra... mob ionako mos koristit... (funkcionira ti ono na srednjoj tipki) stima?
sve je ok idem spavat, radi sad hala ae pozz
dobar vecer. ovako znam da ovo nije bas pitanje u vezi ovog mobitela ali stvarno mi treba hitno neko pomoc. ovako imam lg ks360 i iso sam mjenjat temu u iphon. ali sada kada upalim mob nemam menija uopce ne zeli uci u njega. vi ste pametniji od mene pa bi te vi to mogli rijesit. iso sam po uputama iz jednog videa iz youtubea. moze li mi netko pomoc jer nije moj mob nego od sestre a kupila ga je pred mjesec dana. ajde molim vas nekako cu vam se oduzit ako zivite u rijeci. hvala unaprijed.
dobar vecer. ovako znam da ovo nije bas pitanje u vezi ovog mobitela ali stvarno mi treba hitno neko pomoc. ovako imam lg ks360 i iso sam mjenjat temu u iphon. ali sada kada upalim mob nemam menija uopce ne zeli uci u njega. vi ste pametniji od mene pa bi te vi to mogli rijesit. iso sam po uputama iz jednog videa iz youtubea. moze li mi netko pomoc jer nije moj mob nego od sestre a kupila ga je pred mjesec dana. ajde molim vas nekako cu vam se oduzit ako zivite u rijeci. hvala unaprijed.
pa probaj na novo cijeli postupak ispocetka?
Moras napraviti flash firmware-a
Jel ovo vrijedi i za LG POP?
a da znas kako se to radi. bio bi ti zahvalan ako bis mi mogo napisak kako. hvala
evo isao sam ponovo i sad kada moram nesta prebacit u winimage javi mi se ovakav error pise: the file C:\KS360\EXTRCUST cannon be injected. the image is full. sta bi to moglo bit. do toga mi sve ide dobro ali dalje nece.
Jel ovo vrijedi i za LG POP?
Moze li mi itko pomoc?
gledajte... ako ste ikako sje**** mob... jednostavno skinete firmvare za vas mob i flashate ga... to je najjednostavniji nacin.. barem sam ja tako cookie-a rijesio... flasho ga, stavio temu i nema vise ni stekanja ni gasenja ni icega...
a kako se flasha . ja znam sony ericssona ali lga ne znam pa ako bi ti se dalo da mi napises kako da lg ks360 flasham
ova je tema za lg cookiei kako mijenjati teme na njemu
ne za lg pop ili ks360
za flashanje imate temu dekodiranje,flashanje i tak..... pa potražite tamo
ova je tema za lg cookiei kako mijenjati teme na njemu
ne za lg pop ili ks360
za flashanje imate temu dekodiranje,flashanje i tak..... pa potražite tamo
ne treba ti nikakvo dekodiranje pa flashanje... imas sve postupno, tako da imas opciju zelis li ga dekodirat... flashat... mjenjat temu... evo ti link za dekodiranje: http://www.lgcookie.netau.net/index.php?topic=21.0 a kako ga flashat imas opisano na prvoj stranici ovog foruma... nije tesko... tako da... i da... dobro je Mitch rekao... ovo je samo za cookie (kp500; 501 i 502) za pop i ks320 ces morat potrazit dalje na forumima...
Moze li mi tko objasniti kako se stavljaju swf teme na cookija? Unaprijed hvala
Nitko??
Nitko??
swf ti je objasnjen na prvoj strani ovog foruma ili na http://www.mylgcookie.com/index.php/topic,6917.0.html ... samo slijedi tutorial i mora radit...
Evo ja imam LG KP502 Cookie pa me zanima dal ga obavezno moram flashat i odkodirat,da bi mi tema iphone radila?
ej brzo odgovorite molim vas!!
Preporuka koju nemojte uzet srcu: Jednostavnije je uzet Iphone ako van se neda/neznate zajebavat s ovim.Al eto ko voli nek izvoli.Meni se osobno neda zajebavat s ovim sranjem a i mobitel na kojem bi to radio ionako nije moj pa me nije ni briga.
Tko voli nek izvoli
PS.Ne flashajte Cookie previše puta (zna riknuti kao moj po 2.puta)
Volio bih da imam iPhone
Evo ja imam LG KP502 Cookie pa me zanima dal ga obavezno moram flashat i odkodirat,da bi mi tema iphone radila?
ne... nemoras ga ni flesat ni odkodirat... flashas ga samo u krajnjoj nuzdi (ako sta podje po krivu), a dekodiras ga ako hoces da radi na druge kartice... jednostavno radi po tutorijalu i nema frke... (kolko ga puta smijes flashat mislim da nije bitno... jer ja sam svog do sad 5-6 puta i radi normalno... )
Preporuka koju nemojte uzet srcu: Jednostavnije je uzet Iphone ako van se neda/neznate zajebavat s ovim.Al eto ko voli nek izvoli.Meni se osobno neda zajebavat s ovim sranjem a i mobitel na kojem bi to radio ionako nije moj pa me nije ni briga.
pa gle... ta tvoja izjava nije pomogla ama bas nikome... ajmo uzet u obzir da Iphone iskreno i nije bas neki mobitel... cookie ga je mozda i nadmasio (cookie jednio nema gps) i ovo stavljanje iphone tema nekome predstavlja "problem" a nekome je to "macji kasalj" ako ti se ne svidja ovaj forum nadji onaj za iphone... I da... ima drugih tema osim ove (ovu je najlakse staviti pa su tu uzeli za primjer), kad ti stavis cookie temu na Iphone onda mozes rec da je lg sranje... a dotad... molim te...
evo dosao sam do onog kad treba temu iphone kopirat u c:/ u otvorit ju s win,al mi je problem kaj mi se neće otvorit s winimage!
ZAŠTO MOLIM OBNJAŠNJENJE ČIM PRIJE!