Koji smartphone kupiti ?

poruka: 10
|
čitano: 4.574
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Koji smartphone kupiti ?
Ako smijem, jedno pitanjce, ustvari trilema: mjenjam mobitel, trenutno imam nesretni (nespretni) BB Storm koji je dao svoje.

Dvoumim se između BB Torcha, HTC HD2 i iPhone4. Telefon uglavnom koristim za razgovore, email korespodenciju i pregled dokumenata, mreža je VIP.

E da, i minimum 1 tjedan u mjesecu sam u roamingu. Hvala!

0 0 hvala 0
16 godina
Koji smartphone kupiti ?

Desire.

Bilo bi zgodno......, ali nije potrebno !
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
RE: Koji smartphone kupiti ?
I meni je HTC najoptimalnije rješenje... Jedino me brine prilagodba nakon korištenja bb zadnje 3 godine...
16 godina
Koji smartphone kupiti ?

Vjeruj mi, na bolje se lakše navikneš.

Bilo bi zgodno......, ali nije potrebno !
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
haha... slažem se... a od storma je sve bolje... prebacivanje kontakata i izrada accounta na HTC-u nadam se da nije komplicirana?
15 godina
Koji smartphone kupiti ?

Mislim da HTC Desire nije više u ponudi VIP-a.  Firma za koju radim je kupovala mobitele i nije ga bilo više na popisu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Koji smartphone kupiti ?
Ma nemora čak ni biti u ponudi VIP-a ( iako bi bilo dobro ), samo da radi na VIP-u.

0 0 hvala 0
17 godina
ZG Mario kaže...
haha... slažem se... a od storma je sve bolje... prebacivanje kontakata i izrada accounta na HTC-u nadam se da nije komplicirana?

Hmm, ja sam se sa svojega starog SE-a na Android jedva prebacio sve kalendare i kontakte, poruke itd. Dobro sad myPhoneExplorer ima Andorid podršku, pa je lako. Raspitaj se prvo (googlaj), pa onda odluči. Možda koji drugi ima jednostavniju proceduru.

'Genius might be the ability to say a profound thing in a simple way' Charles Bukowski
16 godina
neaktivan
Koji smartphone kupiti ?

HD2 izbjegavaj, super hardware na lošem software-u.

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Koji smartphone kupiti ?

Desire

0 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice